- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #156.861
I
İnş canim şekerim yüksek olduğu için diyabete yolladı Tiroid lerim yuksekti 2 ay tedavi gördüm 10 gün adet olmak için ilaç kullandım 2.gunu doktor femara diye bi ilaç verdi 5 gün kullan dedi perşembe günü kontrole gitcem pko olduğu için yumurtalarım çok dirençli buyumuyolar.bu ilaç çok etkili dedi doktor inş büyürler.
EvetResim deki siz misiniz
Çok saolun inş bende tez vakitte kavuşursun meleğime. .Ons tez vakitte kavusursnuz dualarimiz sizinle
Habibtem zaten hep yaptığı iyilikten dolayi uzulmusturHabibtem simdi okudum, iyilik yap denize at diye bosuna dememisler . Oyle insanlar allahindan bulsunlar kahretsn , besle kargayi oysun gozunu olmus
Hoşgeldin meralÇok saolun inş bende tez vakitte kavuşursun meleğime. .
Oğlan uyandi habibtemmYasakimmmm.nirdesin
Senin yazdini attydim onu okiy heralde habibtemyada emir uyando
Tabi tabi ihmal yok çok dikkat ediyorum herşeye ve 3 gün kaldı hayırlısı olsun bakalım canm
Çok saolun inş bende tez vakitte kavuşursun meleğime. .
I
İnş canim şekerim yüksek olduğu için diyabete yolladı Tiroid lerim yuksekti 2 ay tedavi gördüm 10 gün adet olmak için ilaç kullandım 2.gunu doktor femara diye bi ilaç verdi 5 gün kullan dedi perşembe günü kontrole gitcem pko olduğu için yumurtalarım çok dirençli buyumuyolar.bu ilaç çok etkili dedi doktor inş büyürler.
Şükür topik baya eskisi gibi olduyeni kislarda geliyooo
Hoşbulduk. .inş beklemem daha fazlaHoşgeldin meral
İnş rabbim daha fazla bekletmesin ins
Kavuşurum yazcaktim :)Cnm benim ben yavrumu aldim kucagima teyzesi . Simdi 20,5haftalik eymenim
Çok teşekkür ederim o senin gönlünün güzelliği. .Cok tatlisiniz masallah . Tam soracagim seyleri yazmissiniz zaten
Bu pko mahvediyor bizi varyasekeri, troidi, kilosu ne illet bisey .
Insallah cnm.attgim hap.ise yarar . Topikimizde ugur getirir sizlere
Burda bir arkadasimiz varsi hatta iki tane biri 18 ay dir uğraşıyordu, digeri 3 yildir ikiside hsg cekiminden sonra hamile kaldilarhsg gercekten pkolularda ise yariyor
rabbim istediginizi versi. insallah...Az çok hikayeleri miz aynı pkoluyum bende ve tedavideyim..hayatta en çok istediğim şeyin peşinden koşuyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?