- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.801
hoşbuldum candostummm, nassın bebişimiz nasıllShirine-alish habibremmmmm hoageldinnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum candostummm, nassın bebişimiz nasıllShirine-alish habibremmmmm hoageldinnnnnnnnn
Iyuyimmmm.tatlimm o daaa iyi sanirimmmm...rabbbimmm en kisa zamanda sanada tatttirsin topigimizzzz bebislerle dolsun tasssin insalllah dualarim sizinleeeehoşbuldum candostummm, nassın bebişimiz nasıll
Yasakimmmm.nirdesin
Terazi lastik jimnastik biz size geldik bitlendik
Ooo piti piti kareemali sepeti
Selam canlarr..
Tahmin 3diydimmm boyle sey ettiginiSenin yazdini attydim onu okiy heralde habibtem yada emir uyando
Terazi lastik jimnastik biz size geldik bitlendik
Tahmin 3diydimmm boyle sey ettigini
Koxan gelsedeee yikannnnn paklanHamamada gittik temizlendik
Kocam olmay8nca banyo yapasim gelmiyor, kuf tutacam artik
aminn canm amimnm çok şukur EnHarbiKiz mutlu haberi aldı inşllh darısı bizlere.
Iyuyimmmm.tatlimm o daaa iyi sanirimmmm...rabbbimmm en kisa zamanda sanada tatttirsin topigimizzzz bebislerle dolsun tasssin insalllah dualarim sizinleeee
Salih kayinbabamin ismine yakinSen yorulma die hbibtem kiyamam ki sana ben sehzade verecen bana
Anaaa habibtem isim ne koymayi dusunuyorsun
sen uyumadın mı daha kaçak
Aminnn guzelimmmm insallah sizlerden de en guzel.haberleri alirizz allah herkesin gonlune gore versinaminn canm amimnm çok şukur EnHarbiKiz mutlu haberi aldı inşllh darısı bizlere.
kizzz nie sobeledin bizi sule bakim;-)
bi bakım demiştim. .
Koxan gelsedeee yikannnnn paklan