- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.221
Gider gider harika konu olmus ha . Kadin bagriy ah uleynn ahh mamut niredesin dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gider gider harika konu olmus ha . Kadin bagriy ah uleynn ahh mamut niredesin dedim
efendim cnmm
beybisi
inşallahÖyle bak adetin gelirse bir gun uzulmene izin veriyorum . Ikinci gun tekr ar ayaga kalkip bu ay becericem die dimdik durucan soz
Kizarmaz mi kipkirmjzi olmuş utangac melekim
teşekkür ederim...aslında siteyi uzun zamandır takip ediyorum üyeydim de ama şifrem mifrem gitti unuttum hepsini,yeniden kayıt oldum temiz bi sayfa açtım diyelim.geçen kıştan beri girmiyodum.
yeniden çalışmalara başladım2 yıllık evliyim 6 aydır düzenli bi hayatımız var ,bebiş istiyoruz ama olmadı.2 ay klomen kullandım filmler tahliller herşey normal olmuyo ama stres sanırım eşimdede sorun çıkmadı ,dua ediyorum artık .tabi bu arada ovulasyon testi aldım yeniden,preseed aldım (ilk kez denicem),havuç kürü soğan kürü,vitamin ,hayıt.....heryerim kür yani bakalım,bu arada 30 yaşındayım ve artık olsun istiyorum
anladım canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tekrar hoş geldin o zaman topikimize geliyomudun eski üyeliğinledeteşekkür ederim...aslında siteyi uzun zamandır takip ediyorum üyeydim de ama şifrem mifrem gitti unuttum hepsini,yeniden kayıt oldum temiz bi sayfa açtım diyelim.geçen kıştan beri girmiyodum.
yeniden çalışmalara başladım2 yıllık evliyim 6 aydır düzenli bi hayatımız var ,bebiş istiyoruz ama olmadı.2 ay klomen kullandım filmler tahliller herşey normal olmuyo ama stres sanırım eşimdede sorun çıkmadı ,dua ediyorum artık .tabi bu arada ovulasyon testi aldım yeniden,preseed aldım (ilk kez denicem),havuç kürü soğan kürü,vitamin ,hayıt.....heryerim kür yani bakalım,bu arada 30 yaşındayım ve artık olsun istiyorum
amin hepimizin ,uğur getirirsiniz bana inş. ,ben de size..Rabbim gonlune gore versin cnm ins
ilk kez geldimanladım canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tekrar hoş geldin o zaman topikimize geliyomudun eski üyeliğinlede
kiimbenmihiç yakmam neka ayıpGeciyon tabi sen cayır cayır yakion abacuru bende burada takiliyorum
nasılsınefendim cnmm
ii olmaya çalışıyrum cnm sen?kiimbenmihiç yakmam neka ayıp
nasılsın
o zaman beraber bekleyelim bebeklerimiziilk kez geldim
yaş kaço zaman beraber bekleyelim bebeklerimizi
bende 9 yıldır bekliyorum
bende iyiyim tatlımii olmaya çalışıyrum cnm sen?
31 yaşlandım artıkyaş kaç
kiimbenmihiç yakmam neka ayıp
nasılsın
Allah iyilik versin kuzumbende iyiyim tatlım
cimcimem güle gülebende çıkıcam işlerim var gelirim yineEymeni uyutuo geliyorum
sus kısdalga gecme62 yasinda misin