- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu dur kız daha bebek gelmedi ki, o olay bebek gelince olacak yani öyle oluyormuşcadısın sen cadııı
![]()
canım bızım tüp bebekolcak ınsallah sorun bende yok esımde
![]()
ınşallah bıtanem dun nst kotu cıktı gelısımı gerılemıs yavaslamıs nolcak bılmıyom ınşallah sagsalım kucagıma almak nasıp olur saglıkla dogsun dogum yapıp kendımı toplayınca ozelden atarım resım teyzesı ınşallah dua et yegenıne bolcaAy cnm ben senin bu msjini atlamisim dogumuna iyi az kalmis bulutefem , ins sag saglim alirsn elifini kucagina . Haber vermeyi unutma . Ozeldende resmini bekliyorum minigimin![]()
ınsalah canım benım rabbıme duacıyımmmmUzulmek yok edam ins alacaksin kuzucugunu sende![]()
ınşallah bıtanem dun nst kotu cıktı gelısımı gerılemıs yavaslamıs nolcak bılmıyom ınşallah sagsalım kucagıma almak nasıp olur saglıkla dogsun dogum yapıp kendımı toplayınca ozelden atarım resım teyzesı ınşallah dua et yegenıne bolca
Anam anam o zaman beni vinçte taşıyamaz kiYok kiz bizim harbinin bebek 2 grm bisey eşi ona vinc kiraladi![]()
Anam anam o zaman beni vinçte taşıyamaz ki![]()
![]()
Oooohhh süper olur ya dozer oh bana özelDozer kiralasin sanada esin
Tubis esine naz yapiyon mu
Oooohhh süper olur ya dozer oh bana özeldaha önce hiç dozerim olmamıştı
![]()
Ben zaten normalde çok nazlı bir hatunum ama hamile kaldığımdan beri daha çok nazlı oldum cimcimem :)
Benim herifim beni de nazımı da çok seviyor kızAciyorum heriflerinize![]()
Yaniii çene çalmak bizim işimizAncaaa cene calin.haaaaa daha kicima.oturmadimmm alisveris misafirim geldi az once gittilerr evi toparladimmmm sizlere bakim dedimm![]()
HALLEYS tatlimmm seni mart annelerinde mi gormustum ben
![]()
Gunaydinnnnn melekimmmmmGunaydin![]()
Gunaydinnnnn melekimmmmm![]()
Gunaydin![]()
maraba gosellerGunaydinnnnn melekimmmmm![]()
Yupiiiiiiii iii işte budur edamm bislerde eskisi gibiiiiiiiiınsalah canım benım rabbıme duacıyımmmm
Lalaalaalaaa edam gelmiş edam gelmiss