- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.881
canım bızım tüp bebek olcak ınsallah sorun bende yok esımdeinşllh canm. Senin skntın nedr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bızım tüp bebek olcak ınsallah sorun bende yok esımdeinşllh canm. Senin skntın nedr
Yahu dur kız daha bebek gelmedi ki, o olay bebek gelince olacak yani öyle oluyormuş cadısın sen cadııı
canım bızım tüp bebek olcak ınsallah sorun bende yok esımde
ınşallah bıtanem dun nst kotu cıktı gelısımı gerılemıs yavaslamıs nolcak bılmıyom ınşallah sagsalım kucagıma almak nasıp olur saglıkla dogsun dogum yapıp kendımı toplayınca ozelden atarım resım teyzesı ınşallah dua et yegenıne bolcaAy cnm ben senin bu msjini atlamisim dogumuna iyi az kalmis bulutefem , ins sag saglim alirsn elifini kucagina . Haber vermeyi unutma . Ozeldende resmini bekliyorum minigimin
ınsalah canım benım rabbıme duacıyımmmmUzulmek yok edam ins alacaksin kuzucugunu sende
ınşallah bıtanem dun nst kotu cıktı gelısımı gerılemıs yavaslamıs nolcak bılmıyom ınşallah sagsalım kucagıma almak nasıp olur saglıkla dogsun dogum yapıp kendımı toplayınca ozelden atarım resım teyzesı ınşallah dua et yegenıne bolca
Anam anam o zaman beni vinçte taşıyamaz kiYok kiz bizim harbinin bebek 2 grm bisey eşi ona vinc kiraladi
Anam anam o zaman beni vinçte taşıyamaz ki
Oooohhh süper olur ya dozer oh bana özel daha önce hiç dozerim olmamıştıDozer kiralasin sanada esin
Tubis esine naz yapiyon mu
Oooohhh süper olur ya dozer oh bana özel daha önce hiç dozerim olmamıştı
Ben zaten normalde çok nazlı bir hatunum ama hamile kaldığımdan beri daha çok nazlı oldum cimcimem :)
Benim herifim beni de nazımı da çok seviyor kız hem hatun dediğin nazlı olur gerçi benim ki çoooook ffazlaAciyorum heriflerinize
Yaniii çene çalmak bizim işimiz evet evet cannııımmmm Mart annelerinde gördün beniAncaaa cene calin.haaaaa daha kicima.oturmadimmm alisveris misafirim geldi az once gittilerr evi toparladimmmm sizlere bakim dedimm HALLEYS tatlimmm seni mart annelerinde mi gormustum ben
Gunaydinnnnn melekimmmmmGunaydin
Gunaydinnnnn melekimmmmm
Gunaydin
maraba gosellerGunaydinnnnn melekimmmmm
Yupiiiiiiii iii işte budur edamm bislerde eskisi gibiiiiiiiiavatar çok tatlı senin gibiiiınsalah canım benım rabbıme duacıyımmmm
Lalaalaalaaa edam gelmiş edam gelmiss