• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

8 ay hıc bebek ıle tedavı gormedık dogal yollarla denedık .Ama bu sürecte kistlerım vardı , kistten dolayı olmayabılır demıstı doktorum .
Aslında kistsiz 4 ay dogal yollarla denedık .

Anladim cnm ins bakalim bu ay evladina kavusursun ins . Hapinin gununu saattini kacirma dikkatli kullan olur mu gelismelerdende.haber et :KK19: beraber bekleyelim bu surecte bebegini ins :oops:

Anladim cnm ins bakalim bu ay evladina kavusursun ins . Hapinin gununu saattini kacirma dikkatli kullan olur mu gelismelerdende.haber et :KK19: beraber bekleyelim bu surecte bebegini ins :oops:

Teşekkır ederım canım , Allah ısteyen herkesı yavrularına kavustursun .

Pekı benım gıbı klomen catlatma ıgnesı kullanan yok mu ?

Sende brıaz bahset kendınden senın öykunu merak ettım .

Teşekkır ederım canım , Allah ısteyen herkesı yavrularına kavustursun .

Pekı benım gıbı klomen catlatma ıgnesı kullanan yok mu ?

Sende brıaz bahset kendınden senın öykunu merak ettım .

E efecikim HAbibte HAbibte m klomen kullanarak hamile kaldirlar
efecikim oglunu aldi kucagina
Habibtemde 2. Çocuğuna hamile ins onuda sag saglim alir kucagina
su andada klomene baslayan arkadaşımız @bebem-1221

Ben cimcime 22 yasindayim 22 aylik oglum var cnm . Her hangi bir tedavi gormeden cok sukur rabbime oglumu aldim kucagina . Rabbim ins olmayan kizcelerimizeede en kisa surede yavrularını kucaklarina.almayi nasip eyler .

E efecikim HAbibte HAbibte m klomen kullanarak hamile kaldirlar
efecikim oglunu aldi kucagina
Habibtemde 2. Çocuğuna hamile ins onuda sag saglim alir kucagina
su andada klomene baslayan arkadaşımız @bebem-1221

Ben cimcime 22 yasindayim 22 aylik oglum var cnm . Her hangi bir tedavi gormeden cok sukur rabbime oglumu aldim kucagina . Rabbim ins olmayan kizcelerimizeede en kisa surede yavrularını kucaklarina.almayi nasip eyler .

Klomen kullanan arkadaslarla da tanısırız ınsallah .
Oglusunuda Allah bagıslasın canım .
Ne guzel cocugun olmasına ragmen olmayanlar da ıcın gırıyorsun bu sıteye bu topiğe .

Benımde Öykum su sekılde kısaca bılgı vereyım kendım ıle ılgılı .
4 yıllık evlıyım 10 ay oncesıne kadar hıc cocuk dusunmedık 3.2 yıl korunduk.
Son 10 aydır da bebiş ıstıyoruz .
basit kistlerım vardı onları temızledık durphaston tedavısı ıle .
son 4 aydır da kıstım yok cok sukur .
Aslında bebiş ıcın tedavıye gecen ay klomen ve catlatma ıgnesı kullanarak basladım .İlk ayda catlatma ıgnesı basarısız oldu .Bu ay yıne klomene basladım bakalım ınsallah 2.klomen + catlatma ıgne denemesınde pozıtıf sonucu alırım .
İstanbulda oturuyorum ve Muhendısım .
BAT 28 ekım
İnş bu ay istediğin sonucu alirsin:KK56:

Klomen kullanan arkadaslarla da tanısırız ınsallah .
Oglusunuda Allah bagıslasın canım .
Ne guzel cocugun olmasına ragmen olmayanlar da ıcın gırıyorsun bu sıteye bu topiğe .

Oyle cnm . Bu topik kurulali 3 yil oldu ve bu 3 yilda bu topikte cok harika arkadasliklar ,dostluklar kuruldu :KK36: . Ve tecrübesiz arkadaslara yardımcı oluyoruz. Bizim bilmediklermz oluyor onları öğreniyoruz :KK37: o

Var var olmaz mi 21 aylik emir pasamiz var :KK73::KK30:
Hahaa kis daha 19 bucuk aylik:eek::KK70:

Geçen günlerde geriden geliyodün eymeni daha 18 aylık saniyodun:KK70:

Şimdide cok uçtu eymeni 22 emiri 21 aylık yaptin:KK70::KK70: bi doruuyu bulamadun:KK70::KK70::KK70:insan bebesinin ayını bilnezmi:KK70::KK70:Eymen PAŞA 20 BUCuK aylik:KK70:

Harbicanim sincik yokmu:eek:

Bebesi yle mapistami:KK42:

Bari bebesini bize teslim etseydi:KK42:

Daha çok.minik.2 gr:KK42:

Ya usuturse orda :KK42:

Harbicanim beben için bari girme yiter bırak bu tiryakiligi alışkanlığı:110::110:

Bi çocuk anasi olcen:110: BiRAK ESKİ HAYATini artikin:110::eek::eek:

Back