- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.841
Yapmıştır cimcimem pinko biraz öyleLan kibledin mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmıştır cimcimem pinko biraz öyleLan kibledin mi![]()
Anca alt ederizCimcimeye karşı güçlerimizi birlestirmemiz lazim![]()
inşllh harbi. Dualarını bekliyorum...Teşekkür ederim Zeynep darısı başına inşallah![]()
ikiz istemem tek olsun yeter bana
bende sizi görim![]()
inşllh harbi. Dualarını bekliyorum...
ikiz istemem tek olsun yeter bana![]()
Yoo mahkemeye verdim çok terbiyesiz bu diyeLan kibledin mi![]()
çocuk olsa doğumdan sonra da çalışmaya devam etmeyi duşunuyorum kısa bi sure sonrasında o yuzden tek olsun diyorum tabi olursaNldu kiz korkmaya mi basladin , ikiz hayranıydin sen![]()
Yoo mahkemeye verdim çok terbiyesiz bu diye![]()
sorun ney canım sızınçocuk olsa doğumdan sonra da çalışmaya devam etmeyi duşunuyorum kısa bi sure sonrasında o yuzden tek olsun diyorum tabi olursa![]()
çocuk olsa doğumdan sonra da çalışmaya devam etmeyi duşunuyorum kısa bi sure sonrasında o yuzden tek olsun diyorum tabi olursa![]()
Bencede kankaAnca alt ederiz![]()
Ben bakarımBebem var benm kodese girersem napacak o![]()
valla canm hiç bir sorun yok yumurtalıklar gayt duzgun çalışıyor herşy yolunda guyya ama duşukten sonra 8 ay oldu hala bişy yoksorun ney canım sızın![]()
Dualarim her zaman sizlerle,Rabbim daha fazla aratmadan versin inşallahinşllh harbi. Dualarını bekliyorum...
ikiz istemem tek olsun yeter bana![]()
inşlllh inşllhAnladim guzucum ins rabbm nasip eyler kisa sureeede sana da![]()
Bebeni benortadakoymam cimcimem sen gönül rahatligiyla yatBebem var benm kodese girersem napacak o![]()
Insaalah alah naıp eder en kısa zamandada olur canım dusuk sebebı neydı kivalla canm hiç bir sorun yok yumurtalıklar gayt duzgun çalışıyor herşy yolunda guyya ama duşukten sonra 8 ay oldu hala bişy yok![]()
aminn, inşllh. Senin takvimini gorunce de gerçkten çok sevindim, yuzumdde tebessum oluştu duvarına yazıcaktım tebriklerimi sonra bi sebepten dolayı vazgeçtim... Tekrardan hayırlı olsunDualarim her zaman sizlerle,Rabbim daha fazla aratmadan versin inşallah![]()