- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #155.841
Yapmıştır cimcimem pinko biraz öyleLan kibledin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmıştır cimcimem pinko biraz öyleLan kibledin mi
Anca alt ederizCimcimeye karşı güçlerimizi birlestirmemiz lazim
inşllh harbi. Dualarını bekliyorum...Teşekkür ederim Zeynep darısı başına inşallah
ikiz istemem tek olsun yeter banaBasla bakalim cnm belki ikizin olur @azerinnn in 3uzleri olacakmış
bende sizi görim
inşllh harbi. Dualarını bekliyorum...
ikiz istemem tek olsun yeter bana
Yoo mahkemeye verdim çok terbiyesiz bu diyeLan kibledin mi
çocuk olsa doğumdan sonra da çalışmaya devam etmeyi duşunuyorum kısa bi sure sonrasında o yuzden tek olsun diyorum tabi olursaNldu kiz korkmaya mi basladin , ikiz hayranıydin sen
Yoo mahkemeye verdim çok terbiyesiz bu diye
sorun ney canım sızınçocuk olsa doğumdan sonra da çalışmaya devam etmeyi duşunuyorum kısa bi sure sonrasında o yuzden tek olsun diyorum tabi olursa
çocuk olsa doğumdan sonra da çalışmaya devam etmeyi duşunuyorum kısa bi sure sonrasında o yuzden tek olsun diyorum tabi olursa
Bencede kankaAnca alt ederiz
Ben bakarımBebem var benm kodese girersem napacak o
valla canm hiç bir sorun yok yumurtalıklar gayt duzgun çalışıyor herşy yolunda guyya ama duşukten sonra 8 ay oldu hala bişy yoksorun ney canım sızın
Dualarim her zaman sizlerle,Rabbim daha fazla aratmadan versin inşallahinşllh harbi. Dualarını bekliyorum...
ikiz istemem tek olsun yeter bana
inşlllh inşllhAnladim guzucum ins rabbm nasip eyler kisa sureeede sana da
Bebeni benortadakoymam cimcimem sen gönül rahatligiyla yatBebem var benm kodese girersem napacak o
Insaalah alah naıp eder en kısa zamandada olur canım dusuk sebebı neydı kivalla canm hiç bir sorun yok yumurtalıklar gayt duzgun çalışıyor herşy yolunda guyya ama duşukten sonra 8 ay oldu hala bişy yok
aminn, inşllh. Senin takvimini gorunce de gerçkten çok sevindim, yuzumdde tebessum oluştu duvarına yazıcaktım tebriklerimi sonra bi sebepten dolayı vazgeçtim... Tekrardan hayırlı olsunDualarim her zaman sizlerle,Rabbim daha fazla aratmadan versin inşallah