- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #152.201
Habibtem durrr gitmeeeeebdvden birini secim satasmaya gidiyorukmm
he he diyeydin ben çoğu zaman saat 12 buçukta kalkıyorum ramazan da da 4 ten önce kalkmıyorum kalkıp ne yapacam tek basıma kendim çalıp kendim mi oynayacam :)bi ara bende.gev kalkardim herif didi ki bana sende kendine avrad diyorsan tamamo saatte kadar yatilmazmis
yoh otur oturdugun yerde mpaista isin yoh beben olcek daha soguk damda gebelik gecmez ey beslenmen lasimgetirin mazlumuuu
Habibtemmmm aleykum Selaaammm
selamin aleykum
ve aleykum selam
Habibtemmmm aleykum Selaaammm
doruammma konusmussunuz haaa misafirim var gitsinler gelecemm
icran animmm benimm zekzi peceli fotomi koysunsaa.seni ararmi emirim.bilmem simdi avan olsunnn
Ezan daha okunmadi miiiiiiy asamlar kisceler ezan onunmadi az kaldi burdayigitim ben bu rehberi napacam kis emir onune geleni aramis bogunde cok samimi olmadiklarimi bile hep kadin kis ariy te hollandadaki yigenimi aramis telimi bi firatini bulup aliyo saklaniyo bi yere rehber bolumune girip basliyo gozune kestirdiklerini aramaya
habibtem hayalotuda aramis yaw kontaktaysan bi sole bi zahmet kis niye arandigini marah eder belki
kuzunun damak tadi kacti yasik ins duzelirrr etkisinde kalmazoylw yapiyrum pisim
yok harbicanim simdi saat burda 21.28 21:39 gece okuncek 10 dk vaaaEzan daha okunmadi miiiii
hosbuldum harbianim benim sukur iyim ama seni yakaldim daha iyim yalnizdim cunkuHoş geldinn yasakimmmmmm nasılsınnnnn
ahh ins gerek kalmaz keyfi nasiiyiz cok sukur cnm benm ya biraz zayifladi ama genede iyi . istahi kesildisurekli emmek istyor bende oruclu olunca dengem bozuluo vermeyinceee aglio . bakalim bi haftabasina kadar gecmezse genel cerrahiyeye goturcem .
doru demis adammbi ara bende.gev kalkardim herif didi ki bana sende kendine avrad diyorsan tamamo saatte kadar yatilmazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?