• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Y yasakhayal immmm emir gozelden anliyo :KK36: :KK53: gozel sescikime dayanamadi yine aradi :KK52::KK52::KK52: herkeslerde kiskaniyo gozeligimi he :KK53: melek anim catlicak azbdaha cimcime desen oyle :KK70: habibtemde :KK53:

Emir biliy bu isi fotomuda gorduyse tamamdir gara sevdya tutuldu kizancik :KK53:

Tam iftar vakti aradi :KK57: baktim emir mesgule aldim yine aradi :KK53: ekran kilidi ko yasakim ben çözümü oyle buldum :KK52: herkesleri arayip kontorcuklerin gitmesin bosa :KK53:
kilit varda mesala yemek yedirirken video aciyom buna sonra unutuyom elinden almayi teli buda kilit devreye girmeden rehber bolumune giriyo basliy istedigini aramaya:eek::eek:yaw sizi arasinda neysede bogun istemedigim iki kisiyi aramis:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

:rolleyes:
iy asamlar kisceler ezan onunmadi az kaldi burda:KK53::KK53::KK53::KK53:yigitim ben bu rehberi napacam kis emir onune geleni aramis bogunde cok samimi olmadiklarimi bile hep kadin kis ariy:mad::mad::mad::mad:te hollandadaki yigenimi aramis :KK47::KK47::KK11:telimi bi firatini bulup aliyo saklaniyo bi yere rehber bolumune girip basliyo gozune kestirdiklerini aramaya:KK48::KK53::KK67::KK67::KK67::KK67:

habibtem hayalotuda aramis yaw kontaktaysan bi sole bi zahmet kis niye arandigini marah eder belki:KK57::KK57::KK57::KK57:
yasakııım:rolleyes::rolleyes:
o oğluna söyle:110: yanlış yoldan gidiy:eek:
asıl araması gereken kişi:KK23: burda:KK45::KK45::KK45:
çok darıldım çook:63::63:
benim iresmim:cool::cool:yokmu rehberinde:KK4::KK42:

Back