• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hahahaha senin yontem iyiymis :79: biz de o durum yok yanina geldimmi baslariz muhabbete tv izlemeyiz ara sira sninema filmlri izlerz snrada abacur :p
onun için ben gitmem yanına onun benim yanıma gelmesini sağlarım o anlamaz bile kendi iradesiyle geldi sanar :) göbüşünü yediğim ağzunun içini dışını yirim yirim ben onunnnnnnn kurban olduğumun yarattığı ...:KK68:

onun için ben gitmem yanına onun benim yanıma gelmesini sağlarım o anlamaz bile kendi iradesiyle geldi sanar :) göbüşünü yediğim ağzunun içini dışını yirim yirim ben onunnnnnnn kurban olduğumun yarattığı ...:KK68:

aha ne ka.benzion bana :70: bende boyleyim mamuta karsi :70: tabi canimi sıkmadi zamanlar:34:

j

pisicim topikte gerginlik yada kavga istemiyorum lutfen . bosver ne olduysa oldu . buraya stres atmaya geliyoruz.

evet ne zamandir gelmiyirsun ozledik seni ya :KK43: guzel kizcem naber nasilsin nssil.gidiyor hayatin
Şükür iyiyim bitanem siz nasılsınız bende çok özledim sizi. Bu aralar üstümde bi yorgunluk var çalışıyorum bide ramazan ayı üstüne birde sıcaklar bunaldım iyice :( sen anlat cimcimem sen nasılsın eymen hasta olmuş daha yeni öğrendim kimse söylemedi de :(

Şükür iyiyim bitanem siz nasılsınız bende çok özledim sizi. Bu aralar üstümde bi yorgunluk var çalışıyorum bide ramazan ayı üstüne birde sıcaklar bunaldım iyice :( sen anlat cimcimem sen nasılsın eymen hasta olmuş daha yeni öğrendim kimse söylemedi de :(

iyiz cok sukur cnm benm ya biraz zayifladi ama genede iyi . istahi kesildi :( surekli emmek istyor bende oruclu olunca dengem bozuluo:( vermeyinceee aglio . bakalim bi haftabasina kadar gecmezse genel cerrahiyeye goturcem .

Back