• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

he he diyeydi
bi ara bende.gev kalkardim herif didi ki bana sende kendine avrad diyorsan tamam :mad::mad::mad::mad: o saatte kadar yatilmazmis :KK70: :KK70:
he he diyeydin ben çoğu zaman saat 12 buçukta kalkıyorum ramazan da da 4 ten önce kalkmıyorum kalkıp ne yapacam tek basıma kendim çalıp kendim mi oynayacam :):KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::21::21::21::21::KK9::rolleyes:

iy asamlar kisceler ezan onunmadi az kaldi burda:KK53::KK53::KK53::KK53:yigitim ben bu rehberi napacam kis emir onune geleni aramis bogunde cok samimi olmadiklarimi bile hep kadin kis ariy:mad::mad::mad::mad:te hollandadaki yigenimi aramis :KK47::KK47::KK11:telimi bi firatini bulup aliyo saklaniyo bi yere rehber bolumune girip basliyo gozune kestirdiklerini aramaya:KK48::KK53::KK67::KK67::KK67::KK67:

habibtem hayalotuda aramis yaw kontaktaysan bi sole bi zahmet kis niye arandigini marah eder belki:KK57::KK57::KK57::KK57:

iy asamlar kisceler ezan onunmadi az kaldi burda:KK53::KK53::KK53::KK53:yigitim ben bu rehberi napacam kis emir onune geleni aramis bogunde cok samimi olmadiklarimi bile hep kadin kis ariy:mad::mad::mad::mad:te hollandadaki yigenimi aramis :KK47::KK47::KK11:telimi bi firatini bulup aliyo saklaniyo bi yere rehber bolumune girip basliyo gozune kestirdiklerini aramaya:KK48::KK53::KK67::KK67::KK67::KK67:

habibtem hayalotuda aramis yaw kontaktaysan bi sole bi zahmet kis niye arandigini marah eder belki:KK57::KK57::KK57::KK57:
Ezan daha okunmadi miiiii :KK57::KK57::KK57:

iyiz cok sukur cnm benm ya biraz zayifladi ama genede iyi . istahi kesildi :KK43: surekli emmek istyor bende oruclu olunca dengem bozuluo:KK43: vermeyinceee aglio . bakalim bi haftabasina kadar gecmezse genel cerrahiyeye goturcem .
ahh ins gerek kalmaz keyfi nasio_O

Back