Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hahahaha senin yontem iyiymis :79: biz de o durum yok yanina geldimmi baslariz muhabbete tv izlemeyiz ara sira sninema filmlri izlerz snrada abacur
onun için ben gitmem yanına onun benim yanıma gelmesini sağlarım o anlamaz bile kendi iradesiyle geldi sanar :) göbüşünü yediğim ağzunun içini dışını yirim yirim ben onunnnnnnn kurban olduğumun yarattığı ...

aha ne ka.benzion bana bende boyleyim mamuta karsi tabi canimi sıkmadi zamanlar

j

pisicim topikte gerginlik yada kavga istemiyorum lutfen . bosver ne olduysa oldu . buraya stres atmaya geliyoruz.

evet ne zamandir gelmiyirsun ozledik seni ya guzel kizcem naber nasilsin nssil.gidiyor hayatin
Şükür iyiyim bitanem siz nasılsınız bende çok özledim sizi. Bu aralar üstümde bi yorgunluk var çalışıyorum bide ramazan ayı üstüne birde sıcaklar bunaldım iyice sen anlat cimcimem sen nasılsın eymen hasta olmuş daha yeni öğrendim kimse söylemedi de

iyiz cok sukur cnm benm ya biraz zayifladi ama genede iyi . istahi kesildi surekli emmek istyor bende oruclu olunca dengem bozuluo vermeyinceee aglio . bakalim bi haftabasina kadar gecmezse genel cerrahiyeye goturcem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…