Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyidir cankuş senden naber düğün cd mi takıyom yazarım kuzum ara ara sen ne yapıyon nasılsın abacur yakıyonuz mu:KK58::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

dun habibtrm yakti ins hayirli haberler aliriz ondan .

ben adami bulamiom ki abacur yaksam :@:@:@ ramazan olunca geceli gunduzlu calisiyorlar :@:@:@:@:@bi iftarda 3 4 saat goruyorum o ka :34: :cry: :@:@:@:@

vuuu yazık kıı
dun habibtrm yakti ins hayirli haberler aliriz ondan .

ben adami bulamiom ki abacur yaksam :mad::mad::mad: ramazan olunca geceli gunduzlu calisiyorlar :mad::mad::mad::mad::mad:bi iftarda 3 4 saat goruyorum o ka :KK34: :cry: :mad::mad::mad::mad:
vuuu yazık kızzzzz ben bi dün buldum tekrar gitti ankaraya yarın burda allah nasip kısmet ederse inşallahhh buldukca yakıyoz bizde işte:KK55::KK55::KK55:

he erkekler snir oluyor ne olacak kendi klupleri yokya ondan nazarnur nazarnur
bende bırakıyom bi on dakka yanına giidiyom sırnaşıyom bakıyom ki o da tv ye bakıyo hemen bi trip yüklemesi yapıp üste çıkıyorum :) anlamıyom ki ne zaman geldin ne zaman üste çıktın da kendini haklı çıkardın diyo :) pu haaaa haaa haaaaaaaa yasasın kadınlııkkkk:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK62:

Y yasakhayal immmm emir gozelden anliyo :36: :27: gozel sescikime dayanamadi yine aradi :52::52::52: herkeslerde kiskaniyo gozeligimi he :27: melek anim catlicak azbdaha cimcime desen oyle :70: habibtemde :27:

Emir biliy bu isi fotomuda gorduyse tamamdir gara sevdya tutuldu kizancik :27:

Tam iftar vakti aradi :57: baktim emir mesgule aldim yine aradi :27: ekran kilidi ko yasakim ben çözümü oyle buldum :52: herkesleri arayip kontorcuklerin gitmesin bosa :27:

bende bırakıyom bi on dakka yanına giidiyom sırnaşıyom bakıyom ki o da tv ye bakıyo hemen bi trip yüklemesi yapıp üste çıkıyorum :) anlamıyom ki ne zaman geldin ne zaman üste çıktın da kendini haklı çıkardın diyo :) pu haaaa haaa haaaaaaaa yasasın kadınlııkkkk:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK62:

hahahaha senin yontem iyiymis :79: biz de o durum yok yanina geldimmi baslariz muhabbete tv izlemeyiz ara sira sninema filmlri izlerz snrada abacur :-p

Y yasakhayal immmm emir gozelden anliyo :36: :27: gozel sescikime dayanamadi yine aradi :52::52::52: herkeslerde kiskaniyo gozeligimi he :27: melek anim catlicak azbdaha cimcime desen oyle :70: habibtemde :27:

Emir biliy bu isi fotomuda gorduyse tamamdir gara sevdya tutuldu kizancik :27:

Tam iftar vakti aradi :57: baktim emir mesgule aldim yine aradi :27: ekran kilidi ko yasakim ben çözümü oyle buldum :52: herkesleri arayip kontorcuklerin gitmesin bosa :27:

oyle.diycene acmasina aradinda :34:

kilit fayda etmiyormus beni aradinda oyle demisti:59: :59:

Back