- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.501
Evet bitanemmm ilk olucak
aynen bitanemm benimdee.... ya hancekım sey sorucam sana hanı bu yazınızın altında omrumle evlenelı ısde suakadar sukadar oldu yazıyorya onu nasıl yapıyorusnuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bitanemmm ilk olucak
canım özel msjla qondercem bırıne pc den yukleeme yapacaqım ?
aynen bitanemm benimdee.... ya hancekım sey sorucam sana hanı bu yazınızın altında omrumle evlenelı ısde suakadar sukadar oldu yazıyorya onu nasıl yapıyorusnuz ?
Sonucu bekliyorum hayatım,daha önce yaptırmışmıydın ß-hcg??
ataç işaretini qöremedım ki tam olarak nerede canımTamam bende pcden akledim dediğim gibi yaptım bende ataça tıkla dosya ekle de doyanı seç upload yap ekle bu kadar
ataç işaretini qöremedım ki tam olarak nerede canım
Evet adetime 2 gün kala yaptırıyodum hep 0.100 çıkıyodu bugünde öyle çıkar demiştim ama şaşırdım..Benim 2. bebiş olacak inş.Sprial vardı bende çıkarttım 7 ay olmadı işte..
yok qoremedım bende cıkmıyor ya :'( offfffffffffffffffBu mesajları yazdığımız yer varya hayatım hani başlık yazıyor onun altında A/A AXA FONT SİZE falan yazıyorya osırada kutucuklarda soldan 9. sağdan 4. sırada bitanemmm
Yapabildinmi bitanemmm bişeyler yazda bakalım oldumu
Hayırlısıyla bu sefer olmuş bitanemm,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm
yok qoremedım bende cıkmıyor ya :'( offfffffffffffffff
Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
balım bu cıkıyor tarıh yazdım halde nasıl yazıcam baska tarihi
oldumukiiiiiiiiiiii
Kod:
mESAJLARI YAZDIĞIMIZ BU SAYFADA BİTANEMM,ANLATAMIYORUMKİ BENDE İLK SIRADA HANİ SİMGELER VARYA O SİMGELERİN SIRASINDA ÜST SIRADAKİLERİN ÜZERLERİNE GEL 2 SANİYE KADAR BEKLE EKLENTİLER YAZACAK ÜZERİNE GELİNCE ONA TIKLA.Ya pardon büyük harfte kalmış kusura bakma.İstersen bide bu şekilde bak olmazsa tekrar yardımcı olmaya çalışırım
Evveeett bitanemmm benim sen bir harikasınn evvet olduuuu
Amin Allah herkese nasip etsin..Pazartesi yaptırayım cvb yazarım sana çiçeeemm
Önce onun üzerindeki özel günü seç bitanem ondan sonra tarihi sonra hitap şeklini öyle kabul eder herhalde,bende yasakhayalimden öğrenmiştim bunları canım benim sağolsun habibtem benim...Ama ben beceremiyorum sanırım anlatmayı