Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynen bitanemm benimdee.... ya hancekım sey sorucam sana hanı bu yazınızın altında omrumle evlenelı ısde suakadar sukadar oldu yazıyorya onu nasıl yapıyorusnuz ?

Evet canımm kullanıcı kontrol paneline gir profilini düzenleden düğün tarihinni yaz orada bir hitap şekliniz falan gibi bişeyler yazıyor oradan yapabilirsin bitanemmm,en son en altta değişiklikleri kaydet yazıyor ona tıkla işlem tamam kolay gelsin bitanemmm

Evet adetime 2 gün kala yaptırıyodum hep 0.100 çıkıyodu bugünde öyle çıkar demiştim ama şaşırdım..Benim 2. bebiş olacak inş.Sprial vardı bende çıkarttım 7 ay olmadı işte..

Hayırlısıyla bu sefer olmuş bitanemm,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm

Kod:
yok qoremedım bende cıkmıyor ya :'( offfffffffffffffff

mESAJLARI YAZDIĞIMIZ BU SAYFADA BİTANEMM,ANLATAMIYORUMKİ BENDE İLK SIRADA HANİ SİMGELER VARYA O SİMGELERİN SIRASINDA ÜST SIRADAKİLERİN ÜZERLERİNE GEL 2 SANİYE KADAR BEKLE EKLENTİLER YAZACAK ÜZERİNE GELİNCE ONA TIKLA.Ya pardon büyük harfte kalmış kusura bakma.İstersen bide bu şekilde bak olmazsa tekrar yardımcı olmaya çalışırım:KK54:

Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

balım bu cıkıyor tarıh yazdım halde nasıl yazıcam baska tarihi :KK50:

Önce onun üzerindeki özel günü seç bitanem ondan sonra tarihi sonra hitap şeklini öyle kabul eder herhalde,bende yasakhayalimden öğrenmiştim bunları canım benim sağolsun habibtem benim...Ama ben beceremiyorum sanırım anlatmayı:KK43:

Kod:

mESAJLARI YAZDIĞIMIZ BU SAYFADA BİTANEMM,ANLATAMIYORUMKİ BENDE İLK SIRADA HANİ SİMGELER VARYA O SİMGELERİN SIRASINDA ÜST SIRADAKİLERİN ÜZERLERİNE GEL 2 SANİYE KADAR BEKLE EKLENTİLER YAZACAK ÜZERİNE GELİNCE ONA TIKLA.Ya pardon büyük harfte kalmış kusura bakma.İstersen bide bu şekilde bak olmazsa tekrar yardımcı olmaya çalışırım:KK54:

v alla bende cok oldum ama qercekden bu fotoları qondermem lazım msjla :KK43: bu mesaj sımqelerı yazan yerdemı cıkacak eklentı yazısı ?

Amin Allah herkese nasip etsin..Pazartesi yaptırayım cvb yazarım sana çiçeeemm :KK70:

Amin bitanemm hayırlısıyla inşallahh,Pazartesi sabah 6:30 da ben buradayım sen 9 da verirsin tahlilini en erken 4 saatte çıkar hmmm 1-2 gibi alabilirsin sonucunu ve bende bekliyor olacağım :KK16::KK16:

Önce onun üzerindeki özel günü seç bitanem ondan sonra tarihi sonra hitap şeklini öyle kabul eder herhalde,bende yasakhayalimden öğrenmiştim bunları canım benim sağolsun habibtem benim...Ama ben beceremiyorum sanırım anlatmayı:KK43:

canım sen bıtanesın beceremessen ben nasıl yapcaktmkiiii sen süpersinnnn srun yok sekerparemmmmmmmmmmmmmm :KK16::KK16:

X