- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #150.681
Sen ne sabırsız ne çatlak kadınsın beeeeIsteee animlar kimsecikler yok melek anim gecerken ugramisss cimcime anim.ortalikta yuk icran animda da yuk yamikim.caffeinim hic gelmiyler artik arbim burda ses yok.yasakim.gel.gitleri oynuyor anlamadim.getti
Iyiyimm bit ayıklayıcım sen nasilsinNasilsin sari sacli siyah gozlum
Allah AllahBenim.herif beni birakip abisinin yanina gidiyor kalacam.yanlizzz canim.skkin adet olmadim.doktora gitmem.lazim gecen kanama oldu ertesi gun gelmedi delirmek.uzereyim
Ne.kaaa bitlisin yaaa sec sec bitmiyIyiyimm bit ayıklayıcım sen nasilsin
NedennPersembe gunu doktor randevum.varrr kadinla nasil konusacam.herifte yok offf konuamuyoruz zaten.kemdisiyle konusmayacam.daaa
2.5 ay olacak habibtemAllah Allahkaç gün gecti günün Habibtem
Ne.kaaa bitlisin yaaa sec sec bitmiy
Ayy sende pkoluydun dimi2.5 ay olacak habibtem
pko var kesin kistler oluaru adet olmami.engelliyor
Abisinin yanina omana gidiyor dubaiye sinirinda bir yerNedenn
Bekarligimdan beri hic bu kadar gecikmedi.dogumdan sonra da hic boyle.olmadi offf delirexem sistilxe sistimmm cok kotu hissediyorum.kendimiAyy sende pkoluydun dimibende pkoluyum. Adet oldum,çok sancm var Suan
Ohaaaagencler ben hamıleyım
ama cocuk nasıl oldu bılmıyorum
Ne ara hamile.kaldingencler ben hamıleyım
ama cocuk nasıl oldu bılmıyorum
Benm hep gecikir zaten. Daha önce 3-4 ay olmadığım da olurdu. Ah keşke Habibtem yaa,bu ay umutluydum ama yine olmadiBekarligimdan beri hic bu kadar gecikmedi.dogumdan sonra da hic boyle.olmadi offf delirexem sistilxe sistimmm cok kotu hissediyorum.kendimi
Keske olmasaydin habibtem allah hayirlisini versin insallah..
Hahaha neden sana mi soracakti arbimmm unutmus heralde bosver yakmis abacurunuOhaaaaseni linç ederiz toliinnnn
Bekar o bee dalga geciyoNe ara hamile.kaldin
Kiz evlensin önce de öyle hamile kalsinHahaha neden sana mi soracakti arbimmm unutmus heralde bosver yakmis abacurunu
Habibtemmmm uzulmee heoimizi bir umutla.yasamiyormuuyizzz olaxak insallah tedavisi hamile.kalmissin yine kalacaksin insallah..Benm hep gecikir zaten. Daha önce 3-4 ay olmadığım da olurdu. Ah keşke Habibtem yaa,bu ay umutluydum ama yine olmadi
Danimiyorummm habibtemmm evli sandimKiz evlensin önce de öyle hamile kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?