- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #150.661
bu ne kisacik bari bogun ne yapcen biseyler yazaydinda topik canlananaydigunaydinnnnnnnn
topuna kibrit copuBu erkwklerin geninde mi var okusluk
bu bir akaret mesaci ne dememk gecerken ugradimEy geceleegecerken ugradim
harbicanim sevdalaninca sen cok hizli zeksi olun yaw senHadi yaaa,orası neresi kankii
Ö de bakiyimmm öööö
K de bakiyimmmm kkkkk
ü de bakiyimmmmmm üüü
simdi bir de zzzzzz Oku bakuyimmmmmm öküzzzzzzzzzz
yaw yine utanirimda bana sevdalanirsin diye gorkuyomOyyy yasakimmmm sözümü geri aldimmözlüyoruzz o yüzden bu sitemler ne ka güzel zekzi zekzi utanirdin,yanaklarin al al olurdu minik emiri öp yerime
benim dolaplar kilitli kasik ne alamiyo artikta buzdolabini acmasa bari buzlukta ne varsa iceri getiriyo et dondurmaUlasamiyor o dediklerine kapilarinda delikleri yuksekte ulaşamıyor. Kendi etrafinda donuyir anne diyir . Ver diyor . Geliyor kucakliyir öpüyorps:
Asadaki çocuklarla cuf cuf trencilik oynuyor havalar yagiski buarada cikaramiyorum dsaryabizimki kasiklik gizunfeki kepcee spoluta delikli allah ne verdiyse onlari cikartip atio . Hic bir yerin toplu durmasini istemiyir . Camamsir makinasni gordumude çalışıosa durduruo. Calismiosa calisteio birtek
malesef ama biraz buraa yogunluk vermeliyiz habibtem..Bende gelmeye calisiyorum ama kimsecikler olmayinca cikiyorummm burasi gercekten bos kaldi.kimsecikler gelmiy
Hahahahharbicanim sevdalaninca sen cok hizli zeksi olun yaw senkircen kizin belini
Sana kiyamam yasakimmmyaw yine utanirimda bana sevdalanirsin diye gorkuyombelimi kafami ne kirarsin diye
Nasilsin sari sacli siyah gozlumHabibtem habibtemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?