• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bebe.jpg

Günaydın canlar, şu gözlere bakın ne tatlı di mi,
öpüyorum hepinizi..
Görüşürüz
:KK54::KK15:

Oyyy yasakimmmm sözümü geri aldimm:KK74: özlüyoruzz o yüzden bu sitemler:KK68: ne ka güzel zekzi zekzi utanirdin,yanaklarin al al olurdu:KK8::KK70:minik emiri öp yerime:KK68:
yaw yine utanirimda bana sevdalanirsin diye gorkuyom:KK53::KK48::KK48::KK48:belimi kafami ne kirarsin diye :KK70:

Ulasamiyor o dediklerine kapilarinda delikleri yuksekte ulaşamıyor. Kendi etrafinda donuyir anne diyir . Ver diyor . Geliyor kucakliyir öpüyor:eek:ps:
Asadaki çocuklarla cuf cuf trencilik oynuyor havalar yagiski buarada cikaramiyorum dsarya :cry: bizimki kasiklik gizunfeki kepcee spoluta delikli allah ne verdiyse onlari cikartip atio . Hic bir yerin toplu durmasini istemiyir . Camamsir makinasni gordumude çalışıosa durduruo. Calismiosa calisteio birtek :mad::mad::mad::mad:
benim dolaplar kilitli kasik ne alamiyo artikta buzdolabini acmasa bari buzlukta ne varsa iceri getiriyo et dondurma:KK53::KK53::KK67:

Bende gelmeye calisiyorum ama kimsecikler olmayinca cikiyorummm burasi gercekten bos kaldi.kimsecikler gelmiy:63:
malesef ama biraz buraa yogunluk vermeliyiz habibtem..:KK58::KK58:hani biri gunluk yapacagi seyi yazar biz okuruz yorum yapariz sohbet ortami olusur hani sadece gunadin ada ii asamlar yazmakla sohbet olusmuyo..:110::110::110::110:karsiligi gunaydin oluyo tek kelime bitiyo :KK53::KK53::KK53::KK53:eskisi gibi naptik ne ettik yazalim :KK59::KK59:yorum yapalim birbirimize bolece konu uzar gider laf lafi acar:KK45::KK45::KK45:

Back