• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla harbicanim isteyerek gelmiyorum yoksa birakirmiydim sizi:mad::mad::mad:ama bakvalla firsat bulunca hemen aciyom laptopu oglani babasi disari cikardi masayi toplamadim buraya girdim hemeno_Oama topik baya bos kalmis eskisi tadi kalmamis biraz buraya tikkat etmliyiz en azindan biraz daha canlandirmaliyiz:KK22::KK51:telime net gelsin diger yerler yerine ne yazabilirsem buraya yazacam:KK16::KK16::KK16:afett simdilik:KK19::oops:
Oyyy yasakimmmm sözümü geri aldimm:KK74: özlüyoruzz o yüzden bu sitemler:KK68: ne ka güzel zekzi zekzi utanirdin,yanaklarin al al olurdu:KK8::KK70:minik emiri öp yerime:KK68:

herifin telini almis kuvette su vardi icine atmis yeni tamirden geldi:KK53::KK53::KK53:köse bucak telimi sakliyom bi tamire gitti bida gitmesin diye:KK53::110::110::110:wirelesi ne dolapa kilit aldik orda sakliycaz artikin:KK59:

yigitim eymen firin dugmelerini aciyomu firinim gecen bosa calisirmis camasir makinasini calistiriyo bulasik makinasini bos calistiriyo diffirizi acip ne varsa odaya tasiyo ben görmeden bunlara care bulamiyom kapilara boyu yetisiyo aciyo kitlesem bile ben girip cikiyom surekli unutuyom her zaman kitlemeyi firsati bulunca yapacagini yapiyo:110::110::110::110:

Ulasamiyor o dediklerine kapilarinda delikleri yuksekte ulaşamıyor. Kendi etrafinda donuyir anne diyir . Ver diyor . Geliyor kucakliyir öpüyor:ops:
Asadaki çocuklarla cuf cuf trencilik oynuyor havalar yagiski buarada cikaramiyorum dsarya :cry: bizimki kasiklik gizunfeki kepcee spoluta delikli allah ne verdiyse onlari cikartip atio . Hic bir yerin toplu durmasini istemiyir . Camamsir makinasni gordumude çalışıosa durduruo. Calismiosa calisteio birtek :@:@:@:@

Back