- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #150.081

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var canim iki kizim var bu bebegimde kazara oldu heme hemen 2 ayliga yakin farketmistim reglim duzensizdiMariam senin iki kizin yokmuydu![]()
Evet var canim iki kizim var bu bebegimde kazara oldu heme hemen 2 ayliga yakin farketmistim reglim duzensizdi![]()
Hic soyleme canim ben o soku 2 ay atamadim Her gun agladim sonra RABBIMin bi bildigi vardir dedim alistim genc anne olucam INSALLAH RABBIM butun isteyen herkese nasip etsin kiz ne kusuru annem duydu resmen soka girdi zor geldi kendineYasinda 20 daha ve 3 cocuk mas sana mariam allah yardimcin olsun sag saglim kucana alasin bebegnine olur k.bakma şok oldum takvimi gorunce bir anda
![]()
Hic soyleme canim ben o soku 2 ay atamadim Her gun agladim sonra RABBIMin bi bildigi vardir dedim alistim genc anne olucam INSALLAH RABBIM butun isteyen herkese nasip etsin kiz ne kusuru annem duydu resmen soka girdi zor geldi kendine![]()
Hayirlisi olsun saglikli olsun doktor yuzde yemis pipili dediVala aynen. Sok oldum direk. Yasak hayale yazdimnkos Maria nhamile diehalrn cvb yuk.ondanda
ins buda oglan olur tamamlarsin
![]()
KHayirlisi olsun saglikli olsun doktor yuzde yemis pipili dedibilmiyom artik canim yasakimda sok sok
![]()
Melike 2 bucuk yasinda hira 7 aylik ALLAH izin verirse bebek dogdugunda hirayla aralarinda 1 yas 1 aylik olucakaralarin yas farki cok yok canim
Cimcime artikin sira Sen ve yasakta![]()
ALLAH ona gore insana dayanma gucu veriyo canim VALLAH ben diyodum ki 3 cocuk 10 sene ye kadar yapmam gucum yok diyodum ama simdi cok sukur kizlarima yetiyorum :)))ALLAH a birak gerisini dusunme cimcimemmAnamm vala ben yapamam ya kendime guvenmem yani