- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.821
TabikiiHoşbulduk ıcranım doğru bende bır yerde anne sayılırım sonuçta ben bakıyorum ona Efe nasıl ıyı mı canım
hoşbuldum nuri muu öp beni şapır şupur
sizin yüzünüzden geldim ben bu hallere hep sizin yüzünüzden şimdiden kendime abajur bakmaya başladım bile abajur önemli en güzelinden olsun
AyyyyyTabikiiefe hastaydi iki gundur teysesi ateslendi bugun iyi cok sukur
Tirbiyesizzicranım bir kaç aya seni bilem geçerim soruların neyin olursa sorarsın artıkın
ben gidiyorum dizim başlamış kara ekmek onu izlicemTirbiyesizz: susss aplaya denmez oyle
şeyNoruyonuzz anamm erkesler burda
ben bunları bazen gizli gizli gözetliyorum abajur neyin yakıyolar bende öğrendim artıkhaaaaaaa bide şey varr bebe olana kadar herif yatakta bebe olunca bebe yataga herif koltuga
senin uyku vaktinben gidiyorum dizim başlamış kara ekmek onu izlicem
Ayyyyy
Kıyamam ben ona yaa dişlerden mı acaba ???
Çok geçmiş olsun canım
benim ki de yattı bileBenim adam yok
ayy çok sevindim icranım,kaç gündür hastaydı yavrum,iyileşmesine çok sevindimTabikiiefe hastaydi iki gundur teysesi ateslendi bugun iyi cok sukur
neyse şimdi burada olmaz başka topikte yeniden görüşürüz yavrum
sizin yüzünüzden geldim ben bu hallere hep sizin yüzünüzden şimdiden kendime abajur bakmaya başladım bile abajur önemli en güzelinden olsun
ben gidiyorum dizim başlamış kara ekmek onu izlicem
Kiz sorma kk da obune gelen birine sor abacur ne diedirekman bizim topike yonlendirirler seni
Benimki köyde
ben gidiyorum dizim başlamış kara ekmek onu izlicem
Seyy banada oren mi siparis verim bol dekoltelişeyicranım gırmısı don örüyom kendime
Hımm ıyı barı erkenden atlatmış ne kadarlık oldu hıcran Efe ??Saol teysesii yok bogazi kizarmisda
örürüm ne örmiyimSeyy banada oren mi siparis verim bol dekolteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?