Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bu benım popüler kelimem dıllere destan olmuş bakıyorum da çok sevındım
ben bunları bazen gizli gizli gözetliyorum abajur neyin yakıyolar bende öğrendim artık haaaaaaa bide şey varr bebe olana kadar herif yatakta bebe olunca bebe yataga herif koltuga

susun beeee çeneniz açıldı gidin abajurları yakın
sus kız çok ayıp sen deme abacur falan yaşın küçük
Bu benım popüler kelimem dıllere destan olmuş bakıyorum da çok sevındım
he ya kk da ünlü oldun
gerçekten bu sıra öyle denk geldi,bence tüm topik Antalyaya taşınsın,herkes Antalyalı olsun,ayyy düşünmesi bile güzel
yok istemem Antalya çok uzak

ben bunları bazen gizli gizli gözetliyorum abajur neyin yakıyolar bende öğrendim artık haaaaaaa bide şey varr bebe olana kadar herif yatakta bebe olunca bebe yataga herif koltuga
eferim iyi öğrenmişsin,bak bunları biryere not al unutma,ileride ilazım oluritinayla ders verilir

Bah bahh ne gozelde ogrenmis evlenmedenn daha ogrenecen.cuk sey vaa pisimm takipe devam

sus kız çok ayıp sen deme abacur falan yaşın küçük

he ya kk da ünlü oldun

yok istemem Antalya çok uzak
sizin yüzünüzden geldim ben bu hallere hep sizin yüzünüzden şimdiden kendime abajur bakmaya başladım bile abajur önemli en güzelinden olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…