- 14 Ocak 2015
- 205
- 174
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.801
evet faydasi oluyormus cabuk gebe kalmayi sagliyormus insallah olur yaaaKbr kiscen
Folikasitleeri benm bildim bebek girisimine basladinda verirler sorun yok dene bakalim.
hoşgeldin cimcimem,şimdi kulağını çınlattım
aaa kutsal bakirem de gelmiş,ayyy canım benim oşgeldin,gel seni de öpemsusun beeee çeneniz açıldıgidin abajurları yakın
Hg irifkinin anasi sen nasilsinHoş geldın efendin annesı nasılsın ?
boş boşInisee azirimm.pist bos muu
savul yamıkımeneeem icranımda gelmiş,oşgeldin icranım
üfff bu ne güzel ses melekim
ben bunları bazen gizli gizli gözetliyorum abajur neyin yakıyolar bende öğrendim artıkBu benım popüler kelimem dıllere destan olmuş bakıyorum da çok sevındım
Boasa bosss hustun
hoşbuldum nuri muu öp beni şapır şupuraaa kutsal bakirem de gelmiş,ayyy canım benim oşgeldin,gel seni de öpem
ben bunları bazen gizli gizli gözetliyorum abajur neyin yakıyolar bende öğrendim artıkhaaaaaaa bide şey varr bebe olana kadar herif yatakta bebe olunca bebe yataga herif koltuga
sus kız çok ayıpsusun beeee çeneniz açıldıgidin abajurları yakın
he ya kk da ünlü oldunBu benım popüler kelimem dıllere destan olmuş bakıyorum da çok sevındım
yok istemem Antalyagerçekten bu sıra öyle denk geldi,bence tüm topik Antalyaya taşınsın,herkes Antalyalı olsun,ayyy düşünmesi bile güzel
susun beeee çeneniz açıldıgidin abajurları yakın
eferim iyi öğrenmişsin,bak bunları biryere not al unutma,ileride ilazım olurben bunları bazen gizli gizli gözetliyorum abajur neyin yakıyolar bende öğrendim artıkhaaaaaaa bide şey varr bebe olana kadar herif yatakta bebe olunca bebe yataga herif koltuga
Bah bahh ne gozelde ogrenmis evlenmedennben bunları bazen gizli gizli gözetliyorum abajur neyin yakıyolar bende öğrendim artıkhaaaaaaa bide şey varr bebe olana kadar herif yatakta bebe olunca bebe yataga herif koltuga
sizin yüzünüzden geldim ben bu hallere hep sizin yüzünüzden şimdiden kendime abajur bakmaya başladım bile abajur önemli en güzelinden olsunsus kız çok ayıpsen deme abacur falan yaşın küçük
he ya kk da ünlü oldun
yok istemem Antalyaçok uzak
Benim adam yok
Bu benım popüler kelimem dıllere destan olmuş bakıyorum da çok sevındım
icranım bir kaç aya seni bilem geçerim soruların neyin olursa sorarsın artıkınBah bahh ne gozelde ogrenmis evlenmedenndaha ogrenecen.cuk sey vaa pisimm takipe devam
Benım adam saat 11 de geliyor ama malum sebeplerden oturu abajur kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?