• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Bu benım popüler kelimem dıllere destan olmuş bakıyorum da çok sevındım
ben bunları bazen gizli gizli gözetliyorum abajur neyin yakıyolar bende öğrendim artık :KK53: haaaaaaa bide şey varr bebe olana kadar herif yatakta bebe olunca bebe yataga herif koltuga :KK70::KK70:

susun beeee çeneniz açıldı :KK53:gidin abajurları yakın:KK70:
sus kız çok ayıp:KK45: sen deme abacur falan:eek: yaşın küçük:KK53:
Bu benım popüler kelimem dıllere destan olmuş bakıyorum da çok sevındım
he ya kk da ünlü oldun:KK33:
gerçekten bu sıra öyle denk geldi,bence tüm topik Antalyaya taşınsın,herkes Antalyalı olsun,ayyy düşünmesi bile güzel:KK36:
yok istemem Antalya:KK45: çok uzak:KK4:

ben bunları bazen gizli gizli gözetliyorum abajur neyin yakıyolar bende öğrendim artık :KK53: haaaaaaa bide şey varr bebe olana kadar herif yatakta bebe olunca bebe yataga herif koltuga :KK70::KK70:
eferim iyi öğrenmişsin,bak bunları biryere not al unutma,ileride ilazım olur:cool:itinayla ders verilir:KK70:

Bah bahh ne gozelde ogrenmis evlenmedenn :45: daha ogrenecen.cuk sey vaa pisimm takipe devam :70:

sus kız çok ayıp:KK45: sen deme abacur falan:eek: yaşın küçük:KK53:

he ya kk da ünlü oldun:KK33:

yok istemem Antalya:KK45: çok uzak:KK4:
sizin yüzünüzden geldim ben bu hallere hep sizin yüzünüzden şimdiden kendime abajur bakmaya başladım bile abajur önemli en güzelinden olsun :KK53:

Back