- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #149.441
Bende oylwyim canimm ama sakin ol..bebek bu ateslenecek ama sende direncin.guxlu olsun uyumusken birseyler yee..sende hastalanma habibtem..ara ara uyan ustunu ortme pek..atesini olc onu da yormustur kuzum.benim yaaa..38 bucuktan.inmedi bi habibtem ilk kez atesleniyo efe panik oldum.baya simdi uyidu dustu baya
Ya ben sizr ne diycem benim bu aralar basim cok donuo ya
Ölcem miki
Iyi fikirEymene de yanlislikla surahinin icine ativetsin
Pufssss cope at tumden kurtulalim
asıl sizlere çok büyük geçmiş olsun icranım
Belkife hamilesinHepimiz ölcez
Eymene de yanlislikla surahinin icine ativetsin
Amacim bu yaaAtarsam herif bidaha akilli tel almaz asla. O zaman whatsapta olmaz kk da olmaz bensiz kalirsniz
eneee kız hamile olabilirmisinYa ben sizr ne diycem benim bu aralar basim cok donuo ya
Ölcem miki
Abacurnda yak unutmaaa herseyi yapiyorsun bunu da yap hersey tamamlansinCanlarım ben çıkayım makinaya bakiiim,bittilerse asayım biraz ütüm var onları yapiiim,bulaşık makinasını boşaltayım oooof birsürü şim var bitmiyor evin işi kusura bakmayın canlaar müsait olsuğum en kısa zamanda gelicem tekrar inşallah hepinizi öpüyorum çok
abovvv çok fenasınız ya,benim hayatta aklıma gelmezEymene de yanlislikla surahinin icine ativetsin
Sucuk gibi terlemisBende oylwyim canimm ama sakin ol..bebek bu ateslenecek ama sende direncin.guxlu olsun uyumusken birseyler yee..sende hastalanma habibtem..ara ara uyan ustunu ortme pek..atesini olc onu da yormustur kuzum.benim yaaa..
Belkife hamilesin
belkide tansoyonun dusmustur hemende olecek miyimmmm
tamam goncam kolay gelsin sana iyigeceler canımCanlarım ben çıkayım makinaya bakiiim,bittilerse asayım biraz ütüm var onları yapiiim,bulaşık makinasını boşaltayım oooof birsürü şim var bitmiyor evin işi kusura bakmayın canlaar müsait olsuğum en kısa zamanda gelicem tekrar inşallah hepinizi öpüyorum çok
Tansiyona baktir olur habibtemm.dikkat ettt...hamile de.kalabilirsin.abacur yanmiyo.deme.banaHamile degilim dgru duzgun abacur yanmadi . Bilmiom tansiyon surekli duser mi ya kotu oluyorum su anda da oyle vala cikcam basim donuo sonta icim kotu oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?