Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canlarımm Tünaydınn Hepinizee
Güzell Hafta sonları Diliyorumm
Bende 1 Saate kadar günee gidicemm. sizz ne yapıyosunuz ??

Canlarımm Tünaydınn Hepinizee
Güzell Hafta sonları Diliyorumm
Bende 1 Saate kadar günee gidicemm. sizz ne yapıyosunuz ??

tünaydın berayımmm san aiyi eğlenceler şimdiden bende anneme ve kayın valideme gidicem birazdann bu gün evde durmayık artıkk

tünaydın berayımmm san aiyi eğlenceler şimdiden bende anneme ve kayın valideme gidicem birazdann bu gün evde durmayık artıkk

Aynen Kuzummm. Hafta sonunun Tadını Çıkarmak lazım
Eşimde Evdee 2 Günn Ohh güzel oldu Böylee
Bool bool Gezelimm

yaw kizlar siz dün naptiniz masallah ben ciktiktan sonra baya kaynatmisinizzzzz

nasi okum simdi ben gecmisi yada gecmis gecmiste kaldi gelecege bakim mesaji bana daha uygunn

Son düzenleme:
Bende 2 buçuk yıllık evliyim yasım 19 bebeğim yok tedavi gördüm iki ay olmadı pkoluyum rahim filmi istedi doktorum korkuyorm çektirmedim daha sogan suyu denedim beklemedeym ins hepimiz kavuşuruz meleklerimize

Son düzenleme:
Bende 2 buçuk yıllık evliyim yasım 19 bebeğim yok tedavi gördüm iki ay olmadı pkoluyum rahim filmi istedi doktorum korkuyorm çektirmedim daha sogan suyu denedim beklemedeym ins hepimiz kavuşuruz meleklerimize

canim rahim filminden niye korkuyosannn öyle yazilanlara inanmaa cokta agrili olmuyo..özelikle bayiltilarak yapilarsannsogan kürü tam pkolulara göre inslalahh hamilesindir bu ayy

canim rahim filminden niye korkuyosannn öyle yazilanlara inanmaa cokta agrili olmuyo..özelikle bayiltilarak yapilarsannsogan kürü tam pkolulara göre inslalahh hamilesindir bu ayy

Rahim filmin almancasi ne ki gebärmutter mrt oder Röntgen oder was ganz anderes :)

Ben hem onu cektirsem hem tüplere baktirtsam iyi olur heralde , belki gerek kalmaz tabii...
insallah.....

ya acaba çekilen yerden yere değişiyor mu kuzum ya ben burda fındıkzade radyotom da çektim ne bi ağrı ne birşey hiçbirşey hissetmedim 3 dk bile sürmedi hsg ile ilgili şeyler okudugumda çok şaşırıyorum

Rahim filmin almancasi ne ki gebärmutter mrt oder Röntgen oder was ganz anderes :)

Ben hem onu cektirsem hem tüplere baktirtsam iyi olur heralde , belki gerek kalmaz tabii...
insallah.....

kesinlikle baktırmalısın canım ilaç tedavilerinden önce kesinlikle hsg şart bence.....

valla bende anlamiyorumm nuarinimm.bazilari cok aci cektim ne diyoo :44::44:bunu okuyan kizlarda hep öyle olacak diye korkuyoo.aslinda cekilinilse nekadar iyi olurrr..tüplere bakilir sekil bozuklugu varmi o ortaya cikiyo

insallah.....

jeylomm ben hsk yani hysteroskopie yaptirdim rahim filminin almancasi tam emin degilim aama yaptirmadigim icin Gebärmutter Film olabilirr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…