- 10 Nisan 2012
- 2.910
- 52
- 30
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.281
Canlarımm Tünaydınn Hepinizee
Güzell Hafta sonları Diliyorumm
Bende 1 Saate kadar günee gidicemm. sizz ne yapıyosunuz ??
tünaydın berayımmmsan aiyi eğlenceler şimdiden bende anneme ve kayın valideme gidicem birazdann bu gün evde durmayık artıkk
Canlarımm Tünaydınn Hepinizee
Güzell Hafta sonları Diliyorumm
Bende 1 Saate kadar günee gidicemm. sizz ne yapıyosunuz ??
Aynen Kuzummm. Hafta sonunun Tadını Çıkarmak lazım
Eşimde Evdee 2 GünnOhh güzel oldu Böylee
Bool bool Gezelimm
tüüüünaaaydıın millet
yaw tünaydin diyecem ama melekimm saat 3 oldu desem olurmukii
maşallah sen pek erkencimişsin yasak hayal .......naber
Bende 2 buçuk yıllık evliyim yasım 19 bebeğim yok tedavi gördüm iki ay olmadı pkoluyum rahim filmi istedi doktorum korkuyorm çektirmedim daha sogan suyu denedim beklemedeym ins hepimiz kavuşuruz meleklerimize
tünaydın berayımmmsan aiyi eğlenceler şimdiden bende anneme ve kayın valideme gidicem birazdann bu gün evde durmayık artıkk
canim rahim filminden niye korkuyosannn öyle yazilanlara inanmaa cokta agrili olmuyo..özelikle bayiltilarak yapilarsannsogan kürü tam pkolulara göre inslalahh hamilesindir bu ayy
canim rahim filminden niye korkuyosannn öyle yazilanlara inanmaa cokta agrili olmuyo..özelikle bayiltilarak yapilarsannsogan kürü tam pkolulara göre inslalahh hamilesindir bu ayy
Rahim filmin almancasi ne ki gebärmutter mrt oder Röntgen oder was ganz anderes :)
Ben hem onu cektirsem hem tüplere baktirtsam iyi olur heralde , belki gerek kalmaz tabii...
insallah.....
ya acaba çekilen yerden yere değişiyor mu kuzum ya ben burda fındıkzade radyotom da çektim ne bi ağrı ne birşey hiçbirşey hissetmedim 3 dk bile sürmedi hsg ile ilgili şeyler okudugumda çok şaşırıyorum
kk yi gezdim bugünnn melekimmm
Rahim filmin almancasi ne ki gebärmutter mrt oder Röntgen oder was ganz anderes :)
Ben hem onu cektirsem hem tüplere baktirtsam iyi olur heralde , belki gerek kalmaz tabii...
insallah.....