Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla bende anlamiyorumm nuarinimm.:KK53:bazilari cok aci cektim ne diyoo :44::44:bunu okuyan kizlarda hep öyle olacak diye korkuyoo.aslinda cekilinilse nekadar iyi olurrr..tüplere bakilir sekil bozuklugu varmi o ortaya cikiyo:nazar::nazar:
Ben herhangi bir şekilde morfin/anestezi işlemi görmedim ve çok rahat geçti Bazı çekimlerde uyuşturan ilaçlar kullanıldığını.okuyorum şaşırıyorum ya
ohhh gez gez bende dışardaydım bugün sizin ora soğukmu:KK53:

hoşgeldin canımcım

Ben herhangi bir şekilde morfin/anestezi işlemi görmedim ve çok rahat geçti Bazı çekimlerde uyuşturan ilaçlar kullanıldığını.okuyorum şaşırıyorum ya

hoşgeldin canımcım

ne güzel bak sen hic bayiltilmadan yaptirmisin hicte aci cekmemisinnn:KK9:ya cekilmeye korkan arkadas gelsede seni bi okusa belki fikri degisirdii:KK31:

ne güzel bak sen hic bayiltilmadan yaptirmisin hicte aci cekmemisinnn:KK9:ya cekilmeye korkan arkadas gelsede seni bi okusa belki fikri degisirdii:KK31:

özelde çektirdim ama sağ olsun doktorum gönderdi oraya başka yere gitme canını acıtabilirler demişti ben korka korka gitmiştim ama boşmuş korkularım ama tabi ssk karşılamıyordu

devlette mi çektirdin canım özel mi??
canım 5yıl falan oldu ben çekineli özel de çektirmiştim
ama demi melekim öyle cokta dayanilamiyacak kadar degill:KK53:valla bende bebek isteniliyosa herseye dayanmaliyizz öyle korkmayla bisey elde edinilmezz..:KK4:

öyle valla canım yumurtlamaya başlayınca kocacım beni silkeliyecek bile:KK9::KK9:
bakarsın tüpe gerek kalmaz doğalgazla olur:KK1:

canım 5yıl falan oldu ben çekineli özel de çektirmiştim
baya olmuş canım

öyle valla canım yumurtlamaya başlayınca kocacım beni silkeliyecek bile:KK9::KK9:
bakarsın tüpe gerek kalmaz doğalgazla olur:KK1:

amannn kuzuucum gelsin şu nazlılarda nasıl gelirlerse gelsinler razıyızz silkelet canım bende bu ay olmazsa gene deneyecem

X