Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

wawww tebrikler ozaman eniştemee:nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9: benim kocişim hiç romantik değildir hoş bende pek anlamamm :KK53::KK53: ama sağ olsun yapar arada süpris bana dün çok değerli bi hediye verdi kocişimm ağladım çok duygulandımm:KK43::KK43::KK43: löseve benim adıma bağış yapmışş:KK14::KK14: canımm bitanede oradan puzzell almışşş:KK31: kıyamam bende hemen yaptımmm puzzelımı :KK16::KK16::KK16: çok mutlu oldum yaaa :KK16::KK16: Rabbim hepimizi mutlu etsin güzel yuvalarımı korusun :nazar::nazar::nazar:

anne olmayı çok istiyorum.inşallah RABBİM en yakın zamanda nasip eder hepimize..umutlu olalım.hersey ALLAHTAN..

çok haklısınız okuya okuya, hastahanelere gide gele herşeyi öğreniyoruz en ince ayrıntısına kadar
rabbim en kısa zamanda evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin

ne mutlu sana kuzum
hadi kızlar iyi geceler size uykum çoook geldi.....:KK55:
rüyanızda bebişlerinizi görün emi.....:KK8:
:KK9:

kuzucuklar iyi aksamlar ben cikim mutfagi toplumm :KK53::KK53::KK53: iyi aksamlarrr yarin görüsürüzzz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
görüşürüz kuzucum hayırlı geceler.....
doğru diosun cnm işte herzaman metanetli olmalıyıs herşey biizmiçin inş. Rabbim taşıbileceğimiz yükleri versin hepimize:KK16::KK16::KK16: en kısa zamanda güldür yüzümüzü isteyen herkese versin meleğinii inşallahhh :KK16::KK16::KK16::KK16:
amin canım çok doğru söylüyorsun
doğru cnm benim şimdi bir tanede düşüğüm var o yüsden açıkcası korkmuo değilim herhalde :KK31::KK31: inş. rabbim versin de sağ salim ömür billah korucas bizim evlatlarımı anne babalarımız gibi:KK16::KK16::KK16:

allah buyuk canım onu gucu herseye yeter vardır bundada bir hayır

kızlarr merhaba herkese... bende anne olmayı bekleyenlerdenımm... pkosluyum... zor bir surecteyım... sogan suyuna basladım bende 3 gun oldu 5 dk kaynattıktan sonra bardaga koyup ılımasını beklıyorum dogrumudur???

saol cnmm Allah razı olsunnn :KK16::KK16::KK16::KK16:

8 aylık evliyim bende böle istiyorum istiyorum ondan sonra her ay moralim bozuluo hemen olcak sandım bi kereden falan piskolojik olarak baskı yaptım doktora gttim doktor cok yenisiniz dedi ondan sonra ilgilenmedim fazla sonra öle işler yaptımki cam sildim koltukları cektim 8ocakta regl olmam gerekiyodu olmadım bende yarınolurum dedim ondan snra sabah aklıma suphe dustu gebelik testi yaptım hafif silik çıktıeşime söledim inanmadı ondan sonra aradan 8 saat falan gecti eşim işten gelmeye yakın yaptım daha netti sonra eşime slayt hazırladım yazı yazdım askım misafirimiz var aksma dedim msjdasofraya bi tabak koydum kim dedi emzik çıkardım 9 ay 10 gün sonra bizimle olucak askım dedim duygulandı babamı oluyorum dedi ewet dedim :KK70: cok duygusal anlar ya:KK43:

kızlarr merhaba herkese... bende anne olmayı bekleyenlerdenımm... pkosluyum... zor bir surecteyım... sogan suyuna basladım bende 3 gun oldu 5 dk kaynattıktan sonra bardaga koyup ılımasını beklıyorum dogrumudur???

Rabyasımm Kuzumm:KK16: Hoşgeldinnn:KK54::KK54::KK54:
İnşallah Tez Vakitte Kavuşuruz Meleklerimizee:emir_bebek::emir_bebek:

8 aylık evliyim bende böle istiyorum istiyorum ondan sonra her ay moralim bozuluo hemen olcak sandım bi kereden falan piskolojik olarak baskı yaptım doktora gttim doktor cok yenisiniz dedi ondan sonra ilgilenmedim fazla sonra öle işler yaptımki cam sildim koltukları cektim 8ocakta regl olmam gerekiyodu olmadım bende yarınolurum dedim ondan snra sabah aklıma suphe dustu gebelik testi yaptım hafif silik çıktıeşime söledim inanmadı ondan sonra aradan 8 saat falan gecti eşim işten gelmeye yakın yaptım daha netti sonra eşime slayt hazırladım yazı yazdım askım misafirimiz var aksma dedim msjdasofraya bi tabak koydum kim dedi emzik çıkardım 9 ay 10 gün sonra bizimle olucak askım dedim duygulandı babamı oluyorum dedi ewet dedim :KK70: cok duygusal anlar ya:KK43:

rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin canımmm :KK16::KK16: bende 8 aylık evliyim ama malesef geçen aç düştü bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu zorunlu aldırdım :KK31: ama gende şükür napalım herşey inş. rabbim bir daha ne bana ne başkasına yaşatsınn:KK16::KK16::KK16:

rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin canımmm :KK16::KK16: bende 8 aylık evliyim ama malesef geçen aç düştü bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu zorunlu aldırdım :KK31: ama gende şükür napalım herşey inş. rabbim bir daha ne bana ne başkasına yaşatsınn:KK16::KK16::KK16:

amin cnm üzülme gene olur inş. herşeyin hayırlısı

canım bende bu akşam başladımm ben 2 bardak kaynar suya beyaz soğanı 4 de kestim tencere attım 5 dakka kaynattım sonta kapatıım bardağa boşattımm ılık oldu içtimm:KK8::KK8::KK8: şifa olsunn inşallahhh:KK56::KK56::KK56:

Son düzenleme:

canım kalbi niye durdu araştırdın mı bi sebebi var mı?? genetik yada pataloji sonuçların var mı???

hoşgeldin canımcım evet canım ılık içilmesi gerekiyor diye biliyorum ben faydasını gören çok

canlarımmm bendeee çıkıorummm yatalım dio kocişimmm iyi geceler ALLAHA emanet olun kısmetse sabah görüşürüz inşallahh :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

canım bende bu akşam başladımm ben 2 bardak kaynar suya beyaz soğanı 4 de kestim tencere attım 5 dakka kaynattım sonta kapatıım bardağa boşattımm ılık oldu içtimm:KK8::KK8::KK8: şifa olsunn inşallahhh:KK56::KK56::KK56:

amin canımm:KK16:aynen bende oyle yapıyorum..
hoşgeldin canımcım evet canım ılık içilmesi gerekiyor diye biliyorum ben faydasını gören çok

ok canım tesekkurlerr:KK16:

canım kalbi niye durdu araştırdın mı bi sebebi var mı?? genetik yada pataloji sonuçların var mı???

patalojide anormal bişy çıkmadı canım doktorum yanlış döllenme olabilir dio öle kötü bişey demedi bende çok çabuk toparladım şükür ağrım sıızm olmadı hiçç öle çok abartı lekede olmadı şimdi iim artık Rabbimin izniyle dierine kısmett :KK16::KK16::KK16::KK16:

patalojide anormal bişy çıkmadı canım doktorum yanlış döllenme olabilir dio öle kötü bişey demedi bende çok çabuk toparladım şükür ağrım sıızm olmadı hiçç öle çok abartı lekede olmadı şimdi iim artık Rabbimin izniyle dierine kısmett :KK16::KK16::KK16::KK16:

anladım kuzum geçmiş olsun benimde bebeğimin kalbi durdu kanamasız mı gittin doktora??? ben çok korkuyorum pıhtılaşma testi yaptırdım sonucumu bekliyorum banada doktorum aynı şeyi söyledi ama genede içim içimi yiyor işte bebek ölmeden bir gün önce çok iş yapmıştım ondan olabilir mi demiştim olmaz dedi bana bu sefer çok dikkat edecem ve sen gibi kimseye söylemeyecem duymayan kalmamıştı bizdede uff çok zorr

günayyydınnnn en güzell anne adaylarıııı :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: sabah şerifleriniz hayır olsunnn gününüzzz boll kahkahalı olsunnn :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK76::KK76::KK76::KK76::KK8::KK8::KK8::KK8::KK19::KK19::KK19::KK19::nazar::nazar:

anladım kuzum geçmiş olsun benimde bebeğimin kalbi durdu kanamasız mı gittin doktora??? ben çok korkuyorum pıhtılaşma testi yaptırdım sonucumu bekliyorum banada doktorum aynı şeyi söyledi ama genede içim içimi yiyor işte bebek ölmeden bir gün önce çok iş yapmıştım ondan olabilir mi demiştim olmaz dedi bana bu sefer çok dikkat edecem ve sen gibi kimseye söylemeyecem duymayan kalmamıştı bizdede uff çok zorr

kan pıhtılaşmasını bende sordum canımda bana 3 düşükten sonra bakılıyor dediler sonra yasak hayalimle konuştuk gideyim bi araştıma hastanesine 3 düşük oldu diyim die uydurayım die bu seferde eşim yalanla iş olmas hemen ümitsizliğe kapılma dedii öle kaldı şimdi 20 gün oldu benimde işte 1 hafta az az leke oldu ama şimdi yokk bişey 10 gündür senin ne zaman oldu canım ???
rabbm bir daha vermesinnn böle acıı inşalalhh herşeyin hayırlısı:KK31::KK31::KK31:

X