- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.201
ya kuzum ben denedim ama yumurtlama zamanıma yetişmedim kocişin yanında yoktum yani öylesine denedim
öylemmiinuarinim sen ön calisma deneme yapmissin ozamann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kuzum ben denedim ama yumurtlama zamanıma yetişmedim kocişin yanında yoktum yani öylesine denedim
nuarinim yaptirmis bi sonuca bakalimda
haydi millet halvete gidelim sonrada silkelettirelim bakalım kim hamile kalacak
spermlerde sorun mu varmış onların yoksa can sıkıntısımı kihemen koymus icine disarda spemleri cok bekletmeden yoksa spermler ölürrr.valla o ay hamile kaldim diyo.yine burda gebelik bölümünde okumustumm.galiba iki arkadasida yapmis onlarda o ay hamile kalmisssss
sende yenimişsin daha valla biz eskimiş artık yaaaaavv
allah iyiliğini versin senin kız kocası yapmıyomuş mıki o görevi doğal aşılamaya ne gerek var ....
o spermler yer değiştirirken ölürler bence......
spermlerde sorun mu varmış onların yoksa can sıkıntısımı ki
halıları değil canım hatunları yani bizi adamlar silkelicek miş yaaneyi silketiyorsunuz yaaa okuyamadm anlatın banaaaa daaa
ben halvete gidemem şekerim son 4gün. bıraktım çalışmaları
Canlarımmm Benn Geldimmm Ohh Ohh Ne Güzell Kalabalıkmıştaa Ne Kaynatıyosunuzz Bakalım ??
olsun canım insanız sonuçta herşey biizm başımıza napalım önemli olan şüküredip dua etmek inş. tez vakitte güzel haberler alıcass inşallahcanım tüpbebek tedavisi 4 kez tutmayınca araştırmada çıktı pıhtılaşma varmış ama çook değilmiş sanırım
neyi silketiyorsunuz yaaa okuyamadm anlatın banaaaa daaa
hosgeldin berayimmmavatarin neka güzell
berayim silkeletmekten bahsediyoruzzzzzz
olsun canım insanız sonuçta herşey biizm başımıza napalım önemli olan şüküredip dua etmek inş. tez vakitte güzel haberler alıcass inşallah
olsun canım insanız sonuçta herşey biizm başımıza napalım önemli olan şüküredip dua etmek inş. tez vakitte güzel haberler alıcass inşallah
sen silkelenecen edammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok edammmmmmmmm bende olmadi icenlerdede duymadimm....sevmeyerek iciyosun ya ondan oluyo olabilir yoksa bundan kaynaklandigini sanmiyorumm
Oyy Sağol Kuzumm Benimm
Neyi Silkeletmekten Bahsediyosunuzz
sey berayimmheriflere söylüycez bizi silkeleyeceklerrrr
ya bana kötü gelmedi tadı :26: völe hatta yavaş yavaş içtimmm ben yanlışmı yapıorum acep yaa