- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.181
öyle caney sen nasılsın bitanecim
bende yemegi yedim ama bulasiklar mutfakta beni bekliyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle caney sen nasılsın bitanecim
yaw bekledim sogudu evde iyice kapi hep aciktigelmeyince yedim hepiciginii
melekimm onu bende okudumaama ne bilim denense iyi olur bence..esime dedim korunmayi biraktigimiz ay silkeleyecen beni
bende aynısını yaptım üşendim makinaya koymaya
ayyyyy güldürme yahu beni demesi bile komik ama olacaksa eğer bende silkelettiririm gaariiii napcan kuzummm
sen ne kadar oldu canım evleneli
ayyyyy güldürme yahu beni demesi bile komik ama olacaksa eğer bende silkelettiririm gaariiii napcan kuzummm
bende bu ay silkettim gül gül bi hal olduk adam bana delirmişim gibi bakiyordu
bende bu ay silkettim gül gül bi hal olduk adam bana delirmişim gibi bakiyordu
amannn sonra yıkarsınnn hayalımmm nasıl olsa karnın doydu sımdı hıc ugrasılmazkı
ayy melekimmmm valla olsun diye nelere basvuruluyoo
bitane daha okudum o daha mantikli gelid..kiz esinin spermlerini temiz bi bardaga koymusss.şırınganin ignesini cikarip..icine cekmis .sonra bacaklarini yukari kaldirip vajina icine sıkmiss..öylece beklemis o ay hamile kalmis.yani dogal asilama yapmisss
sende yenimişsin daha valla biz eskimiş artık yaaaaavv1yıl 5ay oldu melegm
allah iyiliğini versin senin kız kocası yapmıyomuş mıki o görevi doğal aşılamaya ne gerek var ....ayy melekimmmm valla olsun diye nelere basvuruluyoo
bitane daha okudum o daha mantikli gelid..kiz esinin spermlerini temiz bi bardaga koymusss.şırınganin ignesini cikarip..icine cekmis .sonra bacaklarini yukari kaldirip vajina icine sıkmiss..öylece beklemis o ay hamile kalmis.yani dogal asilama yapmisss
ayy melekimmmm valla olsun diye nelere basvuruluyoo
edamm dorusun nasi olsa doydummm
valla kızlar amuda kalk deseler kalkıcam he bide silkeleniveririz halı misali napcan
anamm bu nasıl bi yöntemmiş öyle
ayy dur bakalim nuarinim sende sonuc alirsak bu is tamamdirrryaw gülünmeyecek gibi degil bende cok gülerim nasi yaptiracam bilemiyorumkii
haydi millet halvete gidelim sonrada silkelettirelim bakalım kim hamile kalacak