Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nuarinimm iyi aksamlarr cikacaktimmmmm bi selam verimm dedimm:KK16::KK16:

.....inslalah iyisindirr canimm....:KK16::KK16:bende yemek icin cikiyommm:KK55::KK55::KK55: .hoscakalllllinnnnnnn:KK54::KK54::KK54::KK54:
bende yemek için çıkmak zorunda kaldm
kızlaaaaarrr nerdesinizzzzz?
bi insan bu kadar da yalnız bırakılmazkiiiiiiiiiiii:KK14:
anca yetiştk kuzucum iyisin degl mi
nuarinimmmmm hosgeldinn ses ver canimmm:KK9::KK9:

kuzum geçmişi okuyordum canımsın

:KK30::KK30::KK30:kiz sen nerden gördünnn eyvahhh:KK53::KK53::KK53:yaw ben balik burcuyum ya melekimle ondan konustuk.yemekte yok balik ne:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
yasak hayalim canım geliyodum balıkları yemeye süpürgem :KK55:arızalandı sende yedin deme bensiz balıkları:KK9:
amaaaannn bebek bebek diye uğraşmaktan insan ne yaptığını anlamıyo ki...
nerde o eski sevişmeler???:KK52:
şimdi yok yastık koy yok öyle yapma yok böyle yapma acep tuttu mu?
hep bi stres:KK52:
olsa da şu çocuk sağlıkla hayırlısıyla kurtulsak bu çalışma muhabbetinden... işi hobi ye döndürsek geneeee:KK17:
kızlar yeni yöntemi duymadınızmı silkeleme :KK47::KK53:yöntemi bi bu kalmıştı bizim denemediğimiz valla:KK52:
:KK52::KK52:

yasak hayalim canım geliyodum balıkları yemeye süpürgem :KK55:arızalandı sende yedin deme bensiz balıkları:KK9:

kızlar yeni yöntemi duymadınızmı silkeleme :KK47::KK53:yöntemi bi bu kalmıştı bizim denemediğimiz valla:KK52:
:KK52::KK52:

yaw bekledim sogudu evde iyice kapi hep acikti:KK52::KK52::KK52::KK52:gelmeyince yedim hepiciginii:KK52::KK52:

melekimm onu bende okudum:KK53::KK53::KK53:aama ne bilim denense iyi olur bence.:KK52:.esime dedim korunmayi biraktigimiz ay silkeleyecen beni:KK9::KK9::KK9:

X