Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kür falan yardımcı madde ben 8 aylık evliyim şuan 6 haftalık hamileyim darısı size olur inş. calısmalara dewam qelicek cevabı:d

inşallah canım çok saol güzel dileklerin için :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: sanada koly gebelikler olsun inş. sağ salimkucaklarsın meleğinii:nazar::nazar::nazar:

Aminn Kuzumm İnşallah.:KK16::KK15:
Kısmet Tabi böyle Şeyler:KK49::KK49:
Kendimi Umutlandırmak İstemiyorum.Gerçekten Kırmızılar Gelince Çok üzülüp kendimi yiyorum.:KK47:
O yüzden Çok Umutlanmıcam Artık:KK16::KK16:

birazda piskolojik bnmde öle oldu kafamı takmadıgım ay olmus haberim yok doktora gttim:KK70::KK70: 5 haftalık

oyyy oyyy ne güzellll benimki hiç birşey yapmadııı yawww:KK43::KK43::KK43::KK43:
ilk sevgililer günümüzdede 7 yıl önce bir kalp yastığın içine cep telefonu saklamıştı sonra yeni bir numarada almıştı bana şu noyu çaldır dedi çaldırdım yastığın içinde çalmıştı telefon romantiktir benim kociş.....:KK24:
:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Kendimi Umutlandırmak İstemiyorum.Gerçekten Kırmızılar Gelince Çok üzülüp kendimi yiyorum.:KK47:

bende çok üzülüyorum inan adet olduğumda sanki dünyam başıma yıklıyor seni öyle iyi anlıyorum ki, çünkü benle evlenenlerin hepsi bebeklerini kucaklarına aldı ve çevrem hep bebebek bebek :KK43::KK43: öyle yoruluyorum kii tarifi yok ben sanırdımkı korunmasız ılkınde oluverecek ,ben sanırdımkı ben ısteyınce hemen oluverecek, ben sanırdımkı doktora gıdecem hemencık oluvecek ,ben sanırdımkı ılk ılac tedavısınde oluverecek
hepsı boşmus olmayınca olmuyo rabbim ol demeyınce olmuyo rabbim ol desın ve hepımızın yuzunu guldursun ınş amin:emir_bebek::nazar:

birazda piskolojik bnmde öle oldu kafamı takmadıgım ay olmus haberim yok doktora gttim:KK70::KK70: 5 haftalık

Evet Kesinlikle Psikolojik Olarak Çok büyük Bir etkisi var.:KK45:
Rabbim Hakkımızda Hayırlısını Versin Canım:KK16::KK16:
Sana da Bebeğini Sağsalim Kucağına almayı nasip etsin İnşallah:KK16::KK49::emir_bebek::nazar:

en iyisini yapıosun canım senn inş. bende şu dönemi atlatayımm senin gibi yapcam zaten ilkini anlamadan müjdeledim şimdi olursa kısmetse gene öle yapcam ama bu sefer öle sölemicem eşe dosta herekese( siz dışında:KK54::KK54:)) bi eşime sölicem ailmede 11 hafta olmadan demicemm inş...:KK16::KK16::KK16:

ilk sevgililer günümüzdede 7 yıl önce bir kalp yastığın içine cep telefonu saklamıştı sonra yeni bir numarada almıştı bana şu noyu çaldır dedi çaldırdım yastığın içinde çalmıştı telefon romantiktir benim kociş.....:KK24:

anacım senin ki gerçekten romantikmiş maşallah diyelimm:nazar::nazar: kuzumm

bende çok üzülüyorum inan adet olduğumda sanki dünyam başıma yıklıyor seni öyle iyi anlıyorum ki, çünkü benle evlenenlerin hepsi bebeklerini kucaklarına aldı ve çevrem hep bebebek bebek :KK43::KK43: öyle yoruluyorum kii tarifi yok ben sanırdımkı korunmasız ılkınde oluverecek ,ben sanırdımkı ben ısteyınce hemen oluverecek, ben sanırdımkı doktora gıdecem hemencık oluvecek ,ben sanırdımkı ılk ılac tedavısınde oluverecek
hepsı boşmus olmayınca olmuyo rabbim ol demeyınce olmuyo rabbim ol desın ve hepımızın yuzunu guldursun ınş amin:emir_bebek::nazar:

Ayy Canımm Gözlerim doldu yazdıklarını okurkenn:KK14::KK14::KK14:
Ne kadar İçten Yazmışsınn:KK43::KK43::KK43:
Aminn İnşallah Hepimizin Yüzü Gülerr İnşallahh Kuzummm:KK16::KK16::KK16:

ahhh canım bende ilk tüp tedavisinde olacak sandım ama şimdi nerdeyse tüp bebek profösörü olucam hala bişey yok.....:KK50:
:KK50:
anacım senin ki gerçekten romantikmiş maşallah diyelimm:nazar::nazar: kuzumm
evet romantiktir benim karadayı:KK69:
:82::98:

en iyisini yapıosun canım senn inş. bende şu dönemi atlatayımm senin gibi yapcam zaten ilkini anlamadan müjdeledim şimdi olursa kısmetse gene öle yapcam ama bu sefer öle sölemicem eşe dosta herekese( siz dışında:KK54::KK54:)) bi eşime sölicem ailmede 11 hafta olmadan demicemm inş...:KK16::KK16::KK16:

Evet Canımm Kesinliklee Göz değiyor:KK53::KK53:
Bencedee Söyleme. Bende öyle düşünüyorum 11 hafta dolsun öyle eşe,dosta söyliyim diyorum.:KK30::KK30::KK30:
Bidee Çok dikkat etmek lazım. Malum hamileliğin ilk günleri tehlikeli oluyorr:26:

wawww tebrikler ozaman eniştemee:nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9: benim kocişim hiç romantik değildir hoş bende pek anlamamm :KK53::KK53: ama sağ olsun yapar arada süpris bana dün çok değerli bi hediye verdi kocişimm ağladım çok duygulandımm:KK43::KK43::KK43: löseve benim adıma bağış yapmışş:KK14::KK14: canımm bitanede oradan puzzell almışşş:KK31: kıyamam bende hemen yaptımmm puzzelımı :KK16::KK16::KK16: çok mutlu oldum yaaa :KK16::KK16: Rabbim hepimizi mutlu etsin güzel yuvalarımı korusun :nazar::nazar::nazar:

Evet Kesinlikle Psikolojik Olarak Çok büyük Bir etkisi var.:KK45:
Rabbim Hakkımızda Hayırlısını Versin Canım:KK16::KK16:
Sana da Bebeğini Sağsalim Kucağına almayı nasip etsin İnşallah:KK16::KK49::emir_bebek::nazar:

amin cnm sizinde inş. almayı nasip eder üzülmeyin olur iillaki bnde önce öle olmustum baktım sonra olmus bakarsın allahın izniyle kucagıma alırım sizde alırsınız hamilelerin duası kabul olurmus dua edicem hepinize

doğru diosun cnm işte herzaman metanetli olmalıyıs herşey biizmiçin inş. Rabbim taşıbileceğimiz yükleri versin hepimize:KK16::KK16::KK16: en kısa zamanda güldür yüzümüzü isteyen herkese versin meleğinii inşallahhh :KK16::KK16::KK16::KK16:

Ayy Canımm Gözlerim doldu yazdıklarını okurkenn:KK14::KK14::KK14:
Ne kadar İçten Yazmışsınn:KK43::KK43::KK43:
Aminn İnşallah Hepimizin Yüzü Gülerr İnşallahh Kuzummm:KK16::KK16::KK16:
anne olmayı çok istiyorum.inşallah RABBİM en yakın zamanda nasip eder hepimize..umutlu olalım.hersey ALLAHTAN..
ahhh canım bende ilk tüp tedavisinde olacak sandım ama şimdi nerdeyse tüp bebek profösörü olucam hala bişey yok.....:KK50:
:KK50:
evet romantiktir benim karadayı:KK69:
:82::98:
çok haklısınız okuya okuya, hastahanelere gide gele herşeyi öğreniyoruz en ince ayrıntısına kadar
rabbim en kısa zamanda evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin

ne mutlu sana kuzum

Evet Canımm Kesinliklee Göz değiyor:KK53::KK53:
Bencedee Söyleme. Bende öyle düşünüyorum 11 hafta dolsun öyle eşe,dosta söyliyim diyorum.:KK30::KK30::KK30:
Bidee Çok dikkat etmek lazım. Malum hamileliğin ilk günleri tehlikeli oluyorr:26:

doğru cnm benim şimdi bir tanede düşüğüm var o yüsden açıkcası korkmuo değilim herhalde :KK31::KK31: inş. rabbim versin de sağ salim ömür billah korucas bizim evlatlarımı anne babalarımız gibi:KK16::KK16::KK16:

amin cnm sizinde inş. almayı nasip eder üzülmeyin olur iillaki bnde önce öle olmustum baktım sonra olmus bakarsın allahın izniyle kucagıma alırım sizde alırsınız hamilelerin duası kabul olurmus dua edicem hepinize

saol cnmm Allah razı olsunnn :KK16::KK16::KK16::KK16:

X