Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dorusun vallaaa:KK53:bide olur ya hic ummadigin kisi taniyabilirrr:KK53::KK53::KK53:kk kücükkk:KK51:

ben mesela kk da birinin kim olduğunu keşfettim.
yengemin kız kardeşi öyle topiklerde geziyodum, okudum biraz anaaa dedim aynısılarından bizim bilmemkimde de vardı falan.
sonra bi profiline girdim bilgilerden baktım hakket o...
onu gördüğüm topikte yazmıyorum vallaaa onun yazdıklarını da okumuyorum ayıptır özelini falan yazar dedikodu bişey yapar ben bilmeyeyim, bari o beni tanımasın.:KK52:

yengemin kız kardeşi öyle topiklerde geziyodum, okudum biraz anaaa dedim aynısılarından bizim bilmemkimde de vardı falan.
onu gördüğüm topikte yazmıyorum vallaaa onun yazdıklarını da okumuyorum ayıptır özelini falan yazar dedikodu bişey yapar ben bilmeyeyim, bari o beni tanımasın.:KK52:

gercektenmi habibtemmmm:KK53::KK53::KK53:

aaa bak görüyosunmuuu:KK53::KK53::KK53::KK53:uzak dur ondannn:KK4::KK4::KK4:ben daha kimseyi kesfedemedimm :KK52::KK52::KK52::KK52:iyice bi bakinim...:KK55::KK55::KK55:

yaw cadi kaynanamda giriyomukiiii .:KK52:bilmeden samimi olmayalimmm:KK9::KK9:

hadi ya :KK9: bosver aciklama kimligini fln boyle daha heyecanli bence esrarengiz olmamiz:KK52:

kk çooookk kalabalık, neredeyse pembe nüfus cüzdanı olan herkes burdaaaa:KK52:

abovv desene pazartesisevmezimmmm kaynanamla her an karsilasabilirimmm:KK9::KK9::KK9::KK9:belkide karsilastimm:KK53::KK53::KK53:

iyice paronayak oldum bak görüyomusunnnn...:KK1::KK1::KK1::KK1:bende önce konustugum kisilere yasini memleketini sorum bari ordan anlarimmm:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
X