- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.141
ben de evde tek olmayı çokkkk severim...
ya eşim olsun ya da tek olayım isterim hep...
bende geceye kadar tekim cok seviyorum sessizligi fln ama yatma konusunda yatamam tek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen yasakhayalim hic umrumda degil he aklimin ucuna bile gelmedi ama herifede uzuluyorum sen ne dersin?
bosverr üzülme bunca zamandir sürekli calisdigina saysinnn
dorusun vallaaabide olur ya hic ummadigin kisi taniyabilirrrkk kücükkk
ben mesela kk da birinin kim olduğunu keşfettim.
yengemin kız kardeşi öyle topiklerde geziyodum, okudum biraz anaaa dedim aynısılarından bizim bilmemkimde de vardı falan.
sonra bi profiline girdim bilgilerden baktım hakket o...
onu gördüğüm topikte yazmıyorum vallaaa onun yazdıklarını da okumuyorum ayıptır özelini falan yazar dedikodu bişey yapar ben bilmeyeyim, bari o beni tanımasın.
ben mesela kk da birinin kim olduğunu keşfettim.
yengemin kız kardeşi öyle topiklerde geziyodum, okudum biraz anaaa dedim aynısılarından bizim bilmemkimde de vardı falan.
sonra bi profiline girdim bilgilerden baktım hakket o...
onu gördüğüm topikte yazmıyorum vallaaa onun yazdıklarını da okumuyorum ayıptır özelini falan yazar dedikodu bişey yapar ben bilmeyeyim, bari o beni tanımasın.
bende öyleyimm ama yatmada biraz korkuyorumm
gercektenmi habibtemmmm
aaa bak görüyosunmuuuuzak dur ondannnben daha kimseyi kesfedemedimm iyice bi bakinim...
yaw cadi kaynanamda giriyomukiiii .bilmeden samimi olmayalimmm
gercektenmi habibtemmmm
aaa bak görüyosunmuuuuzak dur ondannnben daha kimseyi kesfedemedimm iyice bi bakinim...
yaw cadi kaynanamda giriyomukiiii .bilmeden samimi olmayalimmm
Allah korkutacak birşey yaşatmasın ama yalnız uyumaktanda korkmam.. duamı eder uyurummm
kk çooookk kalabalık, neredeyse pembe nüfus cüzdanı olan herkes burdaaaa
cocukluktan beri casper takintim var halen yalniz evde yatinca o gelecek saniyommmmm
cocukluktan beri casper takintim var halen yalniz evde yatinca o gelecek saniyommmmm
dimi ama onun o dili yokmu o dili adami kuruturr hee
ay bu çizgifilmler neler yapıyo çocukların hayal dünyasına yaaa
ama casper çok sevimliyddiii, korkucaksan onun yanındaki kardeşlerinden korrrrrrrkkk
cokmu konusuyoo
doru aslinda casper iyide kardesleri ya ögretir onuda kötü yaparlarsa diyodum hepppp
ya casper de bi anlik kardeslerine uyarsa