Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayy senin gibi bi insana bile dırdır yapan varsa bişey diyemiyorum artıkkkkk:KK76:

pazartesisevmezimmm oglunu kiskandi benden..evimde durdugum zamann telde ne oglumun basini bekliyon dedi...:KK4::KK4:

evim ayri oldugu halde hep onu ziyaret edecekmisim telde arayacakmisim..yaw haftada bir gidiyodum küsüp arkasini dönüp eline gazeteyi alip okuyodu..:KK4:

iki saat yaninda kalimm arkamdan karin hemen gitti durmak istemedi diyoduu:KK4::KK4::KK4:yaw bi anlatsam senin topik benim kaynana derdimle dolarrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

vallahi bişey yapmadddddddıııııııııııııkk:KK17:
çünkü ben halsiz ve hasta yorgundum
bi yemek yedik döndük...

ayyy sen ne yaptınız derken neyi sormuştunnn:KK52:

yaw simdi yolara düsürme beni:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

hamburglara kadar gelir kendim yapar yedirrimmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

oyyy bitanemmsinn ya :KK54: yemis kadar oldum habibtemm :KK54::KK54::KK54:

esim ayin sonuna dogru gidiyo istanbula is icin anneme bir suru siparis veriyorum bana borek sarma nohut fln gondericek ozel isteklerde cabasi canim surekli tatli istiyo bugunde cezerye istiyodu :KK52:

pazartesisevmezimmm oglunu kiskandi benden..evimde durdugum zamann telde ne oglumun basini bekliyon dedi...:KK4::KK4:

evim ayri oldugu halde hep onu ziyaret edecekmisim telde arayacakmisim..yaw haftada bir gidiyodum küsüp arkasini dönüp eline gazeteyi alip okuyodu..:KK4:

iki saat yaninda kalimm arkamdan karin hemen gitti durmak istemedi diyoduu:KK4::KK4::KK4:yaw bi anlatsam senin topik benim kaynana derdimle dolarrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

tövbe tövbeee...
naz mı yapıyo kız sanaaa bu kadın:KK1:

vallahi bişey yapmadddddddıııııııııııııkk:KK17:
çünkü ben halsiz ve hasta yorgundum
bi yemek yedik döndük...

ayyy sen ne yaptınız derken neyi sormuştunnn:KK52:

yaw aslinda sevgililer gününüzü sormustum ama her biseycigi anlattinn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bizim aklimiz niye hep o ise gidiyoo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

habibtem ne demek?

ayy bak burda anlamini söylememistimm..:KK1:

pazartesi sevmezimmmm habibte arapca canim demekkkk.alpin diye diger topikte bi arkadasimizz var kendisi su an arabistanda yasiyo bize öyle der hep bizde alistikk..herkese öyle diyoz.sanada diyecem artikkk:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
yaw aslinda sevgililer gününüzü sormustum ama her biseycigi anlattinn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bizim aklimiz niye hep o ise gidiyoo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

amaaaannn bebek bebek diye uğraşmaktan insan ne yaptığını anlamıyo ki...
nerde o eski sevişmeler???:KK52:
şimdi yok yastık koy yok öyle yapma yok böyle yapma acep tuttu mu?
hep bi stres:KK52:
olsa da şu çocuk sağlıkla hayırlısıyla kurtulsak bu çalışma muhabbetinden... işi hobi ye döndürsek geneeee:KK17:

amaaaannn bebek bebek diye uğraşmaktan insan ne yaptığını anlamıyo ki...
nerde o eski sevişmeler???:KK52:
şimdi yok yastık koy yok öyle yapma yok böyle yapma acep tuttu mu?
hep bi stres:KK52:
olsa da şu çocuk sağlıkla hayırlısıyla kurtulsak bu çalışma muhabbetinden... işi hobi ye döndürsek geneeee:KK17:

ay hic gulecegim yoktu ya nerde o eski sevismeler :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

oyyy bitanemmsinn ya :KK54: yemis kadar oldum habibtemm :KK54::KK54::KK54:

esim ayin sonuna dogru gidiyo istanbula is icin anneme bir suru siparis veriyorum bana borek sarma nohut fln gondericek ozel isteklerde cabasi canim surekli tatli istiyo bugunde cezerye istiyodu :KK52:

sen gitmiycen demiii:KK8:cünkü gidince gelmiyon kk ya:KK6:

X