Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inanmayacaksın ama benimde aklımdan geçmişti balık:104: canım istemişti hayır yeni adet olmasam acaba hamilemiyim ki :KK49:dicem ama :KK30:
hadi aç kapıyı :KK53::KK53:geliyom ben balığa:84: hahhhaaaaaaaaaaaa:KK55::KK55::KK9::KK9:

melekimm sen hissettin baligii:KK53::KK53::KK53:yaw gel aglaam kapim sonuna kadar acikkk:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

canım maşallah hamilesinn:nazar:
kaç ay uğraştın?özel birşeyler yaptın mı?
nasıl bi duygu?
kocana nasıl söyledinnn?:KK6:

1 sene boyunca ugrastim canim sogan kuru yaptim ozel olarak bide bol bol dua ettim tabiki Insallah Rabbim sizede nasip eder:KK16:

esimle disaridaydik onun isi vardi 1 saat sonra bulusucaktik ben kafaya koymustum test yapicam diye adetim 3 gun gecikmisti daha sonra test yaptim pozitifi gordum ve sok oldum sasirdim dondum kaldim daha sonra esim geldi o bana anlatiyo iste boyle soyle bende ona yolun ortasinda hamileyim dedim oda neee dedi kaldi inanamadi testi gorucem dedi bende gosterdim fln cok sevindi.. bugunde kesemizi gorduk minicik diyoki bu nasil bebek olucak:KK52:

ayyy inşallah bizlere de nasip olur...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, demekki bir yılın sonundada olsa olucak inşallahhh
ben 10.ayımdayım ve umudumu ayakta tutmaya çalışıyorum, görünen bi sorun yok ama gelen de yok

ayyy inşallah bizlere de nasip olur...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, demekki bir yılın sonundada olsa olucak inşallahhh
ben 10.ayımdayım ve umudumu ayakta tutmaya çalışıyorum, görünen bi sorun yok ama gelen de yok

amin canim insallah :KK16:bende cok kafama takiyodum en son gecen ay dr gittim oda yumurtlama icin fln ilac vericekti bu ay adet olsaydim gidicektim fln Allaha sukur gerek kalmadi:KK16:

Sizlerede tez zamanda nasip eder insallah:KK16:

X