hamişmiyim değilmiyim

sensizhayat canım bi gayretle bir daha kan testi yaptır.Eğer bebek varsa erkenden öğrenirsin hem de sana düşük olmaması için ilaç verirler.Ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi tatlım
aysimacım doğru söylüyorsun biri bana bu durumunu anlatsa bende senin gibi git kan testi ver derdim ama o kadar şey yaşayınca kolay olmuyormuş işte onu anladım. ben ayın 16 sına kadar beklemeye karar verdim rabbim kısmet etmişse olur artık düşünmemeye çalışıyorum akışına bıraktım yani. ilgin için çok teşekkür ederim canım a.s.

missbon canım seni merak ettim noldu bi haber var mı? İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

ilk başta allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin

bende döllenme olduktan sonra ne elim ne ayağım hiçbir yerim ısınmıyordu

yeni hamile kalanlar genelde üşüyorlarmış ayaklar hiç ısınmazmış bende bunu

araştırmıştım.

hakikatande hamileymişim meğer

sanırım ben hamile falan değilim.Bu gün adetimi 2 gün geçti.Başka marka bir test yaptım sonuç negatif hamile olsaydım çoktaan çıkardı

kızlar bende kanda çıkmadı gebelik..dr farlutal vermişti onuda içtim bi güzel adet olayım diye..10 gün sonra tekrar gittim dr a.ben hala adet olmadım dedim ve ultrasonda 5 haftalık bebeğimi gördük
inşallah dileyen bütün arkadaşlar hamiştir.tüm kalbimle diliyorum kısa zamanda kavuşun sizlerde meleklerinize inşallahhh

peki canım idrar testi yaptrımış mıydın? Lütfen cevaplarsan çok sevinirim.çok önemli.

sanırım ben hamile falan değilim.Bu gün adetimi 2 gün geçti.Başka marka bir test yaptım sonuç negatif hamile olsaydım çoktaan çıkardı

aysima sanırım bende değilim diğer topicede yazdım hiçbir belirti kalmadı 16 sında tüp bebek yolları göründü galiba bana. napalım her şeyin hayırlısını versin Allah.

canım bilmiyorum ama ben sende hissediyorum ya inşallah yanılmıyorumdur çünkü kolay kolay hissetmem.ınşallah sen hamilesindir. ınşallah yüce rabbim doktor doktor dolaştırmadan gönlünün dilediğinin iki katını sana nasip eder.

ay ne güzel şeyler söylemişsin canım yaaa olumunekankayizsmile keşke keşke ama ne biliyim artık çok yoruldum kafa olarakda vücut olarakta tüp bebekte o kadar yoruluyoki insan ilaçlar ultrasonlar operasyonlar offff inşallah vardır bişey Allah bana ve isteyen herkese hamile olup doğurup kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben anlamadım sen idrarda yaptın pozitifmi çıktı sonuç

canım bak şöyle oldu ilk idrar testimi adet günümde yaptım o zaman beş dakikanın içinde 2. çizgi diğerine göre daha açık renkte çıktı.Sonra adet günümü iki gün geçtiğinde başka marka test yaptım onda da negatif çıktı.Bu gün 4.gün hala adet olmadım

canım anlamadımki nasıl olur böyle birşey acaba test kitlerinden birimi bozuktuki bence bi 3 gün daha bekle sonra sabah idrarıyla yap bi kere daha. eğer içine sinmezse kan verme imkanın ve cesaretin (benim yokda) varsa bir kan ver istersen. İnşallah hamilesindir :Saruboceq:

valla 3 tane kit pozitif bir kit negatif çıktı ben de anlamadım ama benim de cesaretim yok:)) o yüzden bekleyeceğim.Hayırlısı olsun artık.Ama sana dua ediyorum şuanda ezan okunuyor hz Muhammet Mustafa (s.a.v) Rabbim seni doktorlara muhtaç etmeden Kucağını nutopu gibi bebeklerle doldursun.Önce sana versin rabbim

ozaman kit bozukmuş bence sen hamilesinnnnnnnnnnn alkisalkisalkis canım tebrikler. ama bence zaman kaybetme ben idrarda pozitifi görsem hiç zaman kaybetmeden giderdim sende git ve kan ver nolur çünkü ne kadar çabuk kesinleşirse o kadar iyi. ayrıca beni çok mutlu ettin ne güzel şeyler söylemişsin çok teşekkür ederim Allah razı olsun söylemen bile yeter :gitme:

kızlar ben adet oldum (( neyse artık hayırlısı çalışmalara devam birdahaki deneme 23 nisanda :)) yumurtalama günüme denk gelirmi bilmem artık

missbon canım moralini bozma sakın rabbim inşallah önümüzdeki ay yüzünü güldürür.
rabbim kımsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.beklemek çok zor ben her ay ağlıyodum 3 ay tedaviden sonra çok şükür hamileyim.

sensiz hayat canım doğru söylüyorsun ama benim kan testi yaptırmama yeminim var.Çünkü benim ilk düşüğümde ben idrarda gördükten sonra kan testi yaptırmıştım ilk sonuç 29 çıkmıştı doktor bilmem hamilesin de diyemem değilsinde diyemem dedi böyle böyle beni her sonuç çıktığında iyice strese soktu ve ben düşük yaptım.Açıkçası şimdi idrar testi yapmaya da cesaretim yok kanama görürsem en azından adet oldum derim diye kendimi teselli ediyorum her şey olacağına varıyor sonuçta bir bebek düşecekse ne yaparsak yapalım gidiyor rabbim onu yanına alacaksa alıyor oyüzden artık beklemeye karar verdim arkdaşlarım da sen hamilesin diyor hayır değilim diyorum 10 gün geçene kadar test yapmayacağım bunu yürekten söylüyorum rabbim benden önce sana ve senin gibilere nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…