- 24 Şubat 2010
- 295
- 0
aysimacım doğru söylüyorsun biri bana bu durumunu anlatsa bende senin gibi git kan testi ver derdim ama o kadar şey yaşayınca kolay olmuyormuş işte onu anladım. ben ayın 16 sına kadar beklemeye karar verdim rabbim kısmet etmişse olur artık düşünmemeye çalışıyorum akışına bıraktım yani. ilgin için çok teşekkür ederim canım a.s.sensizhayat canım bi gayretle bir daha kan testi yaptır.Eğer bebek varsa erkenden öğrenirsin hem de sana düşük olmaması için ilaç verirler.Ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi tatlım
canım inşallah hamilesindir inşallah senin için dua edeceğim
inşallah hamılesındır..
sanırım ben hamile falan değilim.Bu gün adetimi 2 gün geçti.Başka marka bir test yaptım sonuç negatif hamile olsaydım çoktaan çıkardı
canım bilmiyorum ama ben sende hissediyorum ya inşallah yanılmıyorumdur çünkü kolay kolay hissetmem.İnşallah sen hamilesindir. İnşallah yüce rabbim doktor doktor dolaştırmadan gönlünün dilediğinin iki katını sana nasip eder.
canım bak şöyle oldu ilk idrar testimi adet günümde yaptım o zaman beş dakikanın içinde 2. çizgi diğerine göre daha açık renkte çıktı.Sonra adet günümü iki gün geçtiğinde başka marka test yaptım onda da negatif çıktı.Bu gün 4.gün hala adet olmadım
valla 3 tane kit pozitif bir kit negatif çıktı ben de anlamadım ama benim de cesaretim yok:)) o yüzden bekleyeceğim.Hayırlısı olsun artık.Ama sana dua ediyorum şuanda ezan okunuyor hz Muhammet Mustafa (s.a.v) Rabbim seni doktorlara muhtaç etmeden Kucağını nutopu gibi bebeklerle doldursun.Önce sana versin rabbim