hamişmiyim değilmiyim

missbon

En güzel duam.. Şükür sebebim.. Canım kızım
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.081
1.064
arkadaşlar tam yumurtlama günümde ilişki oldu,
birgün ateşim var birgün üşüyorum ayaklarımın altı buz gibi en son adet tarihm 9 mart 1 2 gün önce oluyorum genelde göğüslerim çok acıyor hafif baş dönmem var su gibi beyaz akıntım var daha önce kimyasala gebelik oldu kasıklarımda 3 4 gün öncesine kadar çok ağrı oldu geçti şimdi adet olcakmışım gibi hafif ağrı var acaba adet ağrısının aynısını yaşayıp hamile olan varmı başkada bi belirti yok dün test yaptım çıkmadı bazılarının çıkıomuş deniyim dedim çıkmadı beklemek çok zor ((((

adet surenın gecmesını bekle.geç döllenme olduysa çıkmayabilir canım

bekliyorum evt büyük bi merakla :)

canım adet tarihinden önce cıkmayabilir. idrar tahlilleri yanıltıcı olabiliyo bende silik çizgi çıkmıştı 2 gün sonra adet oldum. benim hamilelik öncesi adet belirtilerimden farklı olan belirtim beyaz akıntımın gelmesiydi. adetime 1 hafta kala çok fazla akıntım oldu. zor ama bence bekle. Allah gönlüne göre versin.

sağol cnm amin cümlemize

merhaba bende bekliyorum bakalım..3 martta adet oldum 31 martta olmam lazımdı olmadım dün test yaptım negatif çıktı...bekliyorum bakalım..benim ikinci bebeğim olacak allah nasip ederse...

rabbim isteyen herkese versin canım...gerçekten beklemek çok zor test yapıyoruz negatif çıkıyor o zaman neden adet olmuyoruz benim adetim çok düzenlidir 28 günde bir olurum ama bu ay çok uzadı anlamadım sıkıntıdan herhalde diyorum kendi kendime...

cnm kanda yaptır bide bence senin günün geçmiş benimki daha geçmedi : ((

hamile olabilirsin missbon.. saydıklarının hepsini adet günümden önce bende yaşamıştım. hatta hastaneye gitmiştik acile. serum vermişlerdi bana o derece yani. ağrım da olmuştu adet olacak gibi ama olmadım. hatta hamile olduktan sonra da bir ay sonra aynı ağrı gene olmuştu. normalmiş. serum verilirken söylemiştim hamile olabilirim diye ilaç katmamışlardı. inş gönlüne göre olur. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

sağol cnm bugün ağrım kesildi 2 gün var adet günümü 1 2 damla bişi gelmiş anlamadım valla bekliyorum sabırsızlıkla

slm arkadaslar ben siteye yeni üye oldum sizlere bir sorum olacakti.. adetim cok düzensiz fakat yumurtlama dönemimi bir program ile takip ediyorum son 4 aydir 23 günde bi adet oluyorum bu ay 11 gün gecikti test yaptim fakat negatif cikti.. :çok üzgünüm:ama bi kac arastirma yaptim göbegimin alt kisminda bi cizgi olustu ve bu cizgi sadece hamilelerde oluyormus bilginiz varsa bana yardimci olurmusunuz

geçen bir bayan yazmıştı test yaptırdım hep negatif çıktı..hamile olduğumu öğrendiğimde 2.5 aylık hamileymişim dedi bence kandan baktır canım tam emin olursun...

evet haklisin ama hayal kirikligina ugramak istemiyorum ama yarin kan icin doktora gidecegim ama zaten hamile olsaydim cikardi degilmi?:çok üzgünüm:

üzme kendini canım herşeyde bir hayır olduğunu düşün...bende bu ay çok geciktim ama benim bebeğim normal yolla olmuyor ilk kızım aşılamayla oldu o yüzden beklemiyorum çok istiyorum kızıma bir kardeş olsun...ama elden gelen bişey yok...şimdi adet olmayı bekliyorum eğer hamileysemde çok büyük bir süpriz olur...inşallah rabbim gönlüne göre verir..

bende 3 gündür üst üste test yaptım işte aç karnına felan hepsi negatif çıktı ama kızımda ilk geçtiği gün yapmıştım hemen çıkmıştı olsaydı diyorum çıkardı ama birazda eğer hamileysen rahime ne zaman yerleştiğine bağlı belki geç döllenme olmuştur o yüzden gözükmüyordun seninki..ben kendimde düşünemiyorum çünkü...doktor bize açık açık söyledi normal yolla olmayacağını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…