• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamile miyim?

Canm erken gebelik testi yap onda çıkar egerki çıkmazsa adetin geçince kan ver benimde öyle oldu
Arkadaşlar iyi akşamlar benim sat 24 Kasım
Yumurtlama günüyle birlikte 3 gün değerlendirdim. 3 günüm var başlamasına reglnin. 6 gün kala bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu. Birkaç gündür midem de bulanma mevcut dün akşama doğru özür dileyerek kahverengi yumurta akı gibi akıntı yaşadım. Hala midem bulanıyor. Sizce gebelik midir ?
Merhabalar benimde son adet tarihim 24 Kasım ve yumurtlama gününde korunmasız ilişkiye girdik adetime 5 gün var bel ağrım çok var ve sol kasık ağrım sizce gebelikmidir?

Merhabalar benimde son adet tarihim 24 Kasım ve yumurtlama gününde korunmasız ilişkiye girdik adetime 5 gün var bel ağrım çok var ve sol kasık ağrım sizce gebelikmidir

Merhabalar benimde son adet tarihim 24 Kasım ve yumurtlama gününde korunmasız ilişkiye girdik adetime 5 gün var bel ağrım çok var ve sol kasık ağrım sizce gebelikmidir?
Erken gebelik testi yapın adetiniz gectinden sonrada yapın çünkü bazen testler bozuk çıkabilyo

Bu sabah normal testlerden yaptım fakat negatif daha adetime 4 gün var
Kaset testler adetten 10 sonra tam sonuç veriyo siz erken gebelik testi veya 6 gün önce test var ondan yapın eğer ki negatif çıkarsa kan teysti yaptırım daha iyi sonuç alırsınız

Benim de adetime 2 gün kala yaptığım test silik çıkmıştı. Sonra kan verdim 5 geldi iki gün sonra 12.5 geldi şimdi akşam üzeri yine idrar kaset yaptım bu sefer tek çizgi çıktı sadece. Biraz gerginim stresliyim. Acaba bu durumda olan var mı

Kızlar bende adetime dört gün varken erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim yoktu koydum öbür tarafa sonra baktım çok hafif silik çizgi var resminide atıyorum, bugün âdetim iki gündur gecikti normal kaset test ve erken gebelik testi yaptım onalrida bekledim yoktu kenara koydum yine. Bu seferde kaset test silik erken gebelikte bişi yok bir bakabilir misiniz rica etsemmm kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi aklımı deliricem 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_20241230_201729.jpg
    IMG_20241230_201729.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20241230_005657.jpg
    IMG_20241230_005657.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar bende adetime dört gün varken erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim yoktu koydum öbür tarafa sonra baktım çok hafif silik çizgi var resminide atıyorum, bugün âdetim iki gündur gecikti normal kaset test ve erken gebelik testi yaptım onalrida bekledim yoktu kenara koydum yine. Bu seferde kaset test silik erken gebelikte bişi yok bir bakabilir misiniz rica etsemmm kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi aklımı deliricem 🥹🥹
Canm banada öyle dediler gebesin dediler gebe değilmişim günün tam 10 günü geçsin testi tekrarla

Arkadaşlar merhaba eşimle ben çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz benim yumurtlama günüm 27 Kasım'dı 27 kasımdan 3 gün önceyi ve 2 gün sonrayı değerlendirdik ilişkiden 3 gün sonra pembe bi akıntı geldi çok az ama yumurtalama kanamam bitmişti zaten şimdi adetime 6 gün var belimde ve bacağımda ağrılarım var kasıklarımda hafif kramplar ve sancılar oluyor adet olcak gibi hissediyorum ama normalde adetten 2 gün önce başlardı bel ağrım kasıklarımın ağrısı adet olunca başlardı göğüslerim ucu da acıyo bu sefer erken oldu bunlar yardımcı olursanız çok sevin

Arkadaşlar merhaba eşimle ben çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz benim yumurtlama günüm 27 Kasım'dı 27 kasımdan 3 gün önceyi ve 2 gün sonrayı değerlendirdik ilişkiden 3 gün sonra pembe bi akıntı geldi çok az ama yumurtalama kanamam bitmişti zaten şimdi adetime 6 gün var belimde ve bacağımda ağrılarım var kasıklarımda hafif kramplar ve sancılar oluyor adet olcak gibi hissediyorum ama normalde adetten 2 gün önce başlardı bel ağrım kasıklarımın ağrısı adet olunca başlardı göğüslerim ucu da acıyo bu sefer erken oldu bunlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende de aynı şikayetler var ama 6 gün adetime karnımın içinde seğirmeler var normalde polikistik over var bende sitolart başladı doktor 1 ay oldu işte inceden bel ağrısı arada midem bulanıyor ama akşam üzenleri oluyor ara ara kahverengi akıntıda var az az şimdi yapsam test daha erken mi diye düşünüyorum ayyy bilmiyorum 😏

Bende de aynı şikayetler var ama 6 gün adetime karnımın içinde seğirmeler var normalde polikistik over var bende sitolart başladı doktor 1 ay oldu işte inceden bel ağrısı arada midem bulanıyor ama akşam üzenleri oluyor ara ara kahverengi akıntıda var az az şimdi yapsam test daha erken mi diye düşünüyorum ayyy bilmiyorum 😏
Yap bence yine de için rahat eder en azından

Merhaba ☀️
Bende de picos var normalde 15 günde bir âdet oluyorum ama bu sefer temiz günlerimin 10. Gününde aralık 13 de adet oldum ve ilk gün leke leke geldi ikinci gün bir tık daha çoktu ve 5 gün sürdü ama 3-4-5. Günler çok azdı Ocak 2 de test yaptım çift çizgi oldu gibi ama ışıkta belli olan çok hafif bir çizgiydi benim de eğer ara kanama olmasaydı adetimin üstünden 27 gün geçmiş olucaktı bir haftadır belim ağrıyor ve karnımın alt kısımları hafiften ağrıyor sizce tekrar test yapmalı mıyım pozitif çıkarmı 🫣

Back