Acaba hamile miyim?

Canm erken gebelik testi yap onda çıkar egerki çıkmazsa adetin geçince kan ver benimde öyle oldu
Arkadaşlar iyi akşamlar benim sat 24 Kasım
Yumurtlama günüyle birlikte 3 gün değerlendirdim. 3 günüm var başlamasına reglnin. 6 gün kala bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu. Birkaç gündür midem de bulanma mevcut dün akşama doğru özür dileyerek kahverengi yumurta akı gibi akıntı yaşadım. Hala midem bulanıyor. Sizce gebelik midir ?
Merhabalar benimde son adet tarihim 24 Kasım ve yumurtlama gününde korunmasız ilişkiye girdik adetime 5 gün var bel ağrım çok var ve sol kasık ağrım sizce gebelikmidir?

Merhabalar benimde son adet tarihim 24 Kasım ve yumurtlama gününde korunmasız ilişkiye girdik adetime 5 gün var bel ağrım çok var ve sol kasık ağrım sizce gebelikmidir

Merhabalar benimde son adet tarihim 24 Kasım ve yumurtlama gününde korunmasız ilişkiye girdik adetime 5 gün var bel ağrım çok var ve sol kasık ağrım sizce gebelikmidir?
Erken gebelik testi yapın adetiniz gectinden sonrada yapın çünkü bazen testler bozuk çıkabilyo

Bu sabah normal testlerden yaptım fakat negatif daha adetime 4 gün var
Kaset testler adetten 10 sonra tam sonuç veriyo siz erken gebelik testi veya 6 gün önce test var ondan yapın eğer ki negatif çıkarsa kan teysti yaptırım daha iyi sonuç alırsınız

X