- 4 Nisan 2023
- 175
- 26
- 18
- 21
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
Adete 8 gün kalaBelirtileriniz ne zaman başlamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 8 gün kalaBelirtileriniz ne zaman başlamıştı
Benim yaklaşık bir haftadır var ve adetime 4 gün var offff bu ay da mı olmadıAdete 8 gün kala
Benimki psikolojik sen iki gün sonra kan ver karamsarlığa düşmeBenim yaklaşık bir haftadır var ve adetime 4 gün var offff bu ay da mı olmadı
Tamam öyle yapayım aşırı stresliyimBenimki psikolojik sen iki gün sonra kan ver karamsarlığa düşme
Biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış birşeylerle uğraş ben kursa gidiyorum mesela bi uğraş bul kendine sosyalleşTamam öyle yapayım aşırı stresliyim
Hayırlısıyla bu şeyi kafamda bi netleştireyim de iyi veya kötü ona göre bakacağım belirsizlik çok yoruyor insanıBiliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış birşeylerle uğraş ben kursa gidiyorum mesela bi uğraş bul kendine sosyalleş
Yarın test verseniz bile çıkar kanda doktorunuza bi sorun ama yinedeHayırlısıyla bu şeyi kafamda bi netleştireyim de iyi veya kötü ona göre bakacağım belirsizlik çok yoruyor insanı
Tamamdır kan vereyimYarın test verseniz bile çıkar kanda doktorunuza bi sorun ama yinede
Haber edin ama merak ediyorum inşaallah hayırlı haberler alırsınızTamamdır kan vereyim
İnşallah haber ederim tabikiHaber edin ama merak ediyorum inşaallah hayırlı haberler alırsınız
Ben değilmişim maalesef sonuç negatifİnşallah hamişsinizdir kızlar
Ben değilmişim maalesef sonuç negatif
Üzülme zamanı varmış demekki rabbim en kısa zamanda nasip etsin bende kan vermeye gidecem ama ilk test alıp öyle kan verecemBen değilmişim maalesef sonuç negatif
İnşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin sizde inşaallah güzel haberi alırsınızÜzülme zamanı varmış demekki rabbim en kısa zamanda nasip etsin bende kan vermeye gidecem ama ilk test alıp öyle kan verecem
Amin inşaallah kan sonucum çıktı BETA HCG 1,20 çıkmış ve halen adet olmadım doktorum pazartesiden sonra tekrar kan ver dedi eğer yine çıkmazsa kadın doğuma yönlendiririm dediİnşaallah Allah isteyen herkese nasip etsin sizde inşaallah güzel haberi alırsınız
Kac dk icinde bu silik cizgi cikti cnmKızlar selam Perşembe günü bi test yaptım ve negatif çıktı cumartesi günü tekrar yaptım ve silik bi çizgi çıktı ve halen adet olmadım normalde hiç şaşmazdı 8 Aralık'ta olmam gerekiyordu sizce bu test bozuk mu bi yardımcı olurmusunuz bana
Canm 10 15 dkk icinde çıktıKac dk icinde bu silik cizgi cikti cnm
Var gibi cnm istersen bir kan testi ver belirtilerin neyCanm 10 15 dkk icinde çıktı