- 2 Şubat 2010
- 277
- 0
yani bu belirtiler için çok erken gibi geliyor. bel ağrısı kasık ağrısı 20 li haftalarda ancak başlar. bence biraz psikolojik canım. ama ikincisinde de silik var diyorsun. bence yarın kan testi yaptır. kesin sonuç için rahatlar..tgb çok teşekkür ederim canım.Zaten ilk yaptığımda 3 saat tuttuğum idrarımla yaptım 5 dakika sonra 2. çizgi çıktı diğerine göre daha çık pembeydi.Sonra heyecanlanıp idrarım olmadığı halde bol su içip 2. testi yaptım ona da çok dikkatli bakınca görnüyor ama diğeri gibi değil.Bir de kızlar benim belim çok fena ağrıyor kasığımın sol tarafına kramp gibi ağrı girip çıkıyor.
canım inşallah hayırlısıyla sana da nasip etsin. hiç üzülme dualarım seninle ama içimden bir ses bebişin yolda diyor hihoyyytrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah hamileyimdir.Benim 1kez düşüğüm oldu 11+6 günlük bebeğimi kaybetmiştim çok zortoparlandım eğer hamileysem bu bana sürpriz olacak çünkü bir kez kazara korunmasız ilişki oldu bi seferden hamile kalınmazdiyordum ama o çift çizgiyi görünce nasıl oldum anlatamam açıkçası ne hissedeceğimi bilmiyordum inşallah kazara gelmiştir ya değilse benim cesaretimi toplayıp da bebek çalışmalarına başlayacağım yok. Rabbim kimseye yaşatmasın yıkılmıştım resmen hala kalp atışları eli kolu gözümün önünden gitmiyor
amin canım. güzel haberlerini buradan bekliyorum canım.Allah razı olsun.Şu sözlerin bile moral oldu Her şeyin hayırlısı.Rabbim sana hiç bir zaman evlat acısı yaşatmasın
aysima senindemi 1 kez oldu ilişkin korunmasız :)
kızlar inşallah hamileyizdir cümleten:))))