hamişmiyim değilmiyim

tgb çok teşekkür ederim canım.Zaten ilk yaptığımda 3 saat tuttuğum idrarımla yaptım 5 dakika sonra 2. çizgi çıktı diğerine göre daha çık pembeydi.Sonra heyecanlanıp idrarım olmadığı halde bol su içip 2. testi yaptım ona da çok dikkatli bakınca görnüyor ama diğeri gibi değil.Bir de kızlar benim belim çok fena ağrıyor kasığımın sol tarafına kramp gibi ağrı girip çıkıyor.
yani bu belirtiler için çok erken gibi geliyor. bel ağrısı kasık ağrısı 20 li haftalarda ancak başlar. bence biraz psikolojik canım. ama ikincisinde de silik var diyorsun. bence yarın kan testi yaptır. kesin sonuç için rahatlar..

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah hamileyimdir.Benim 1kez düşüğüm oldu 11+6 günlük bebeğimi kaybetmiştim çok zortoparlandım eğer hamileysem bu bana sürpriz olacak çünkü bir kez kazara korunmasız ilişki oldu bi seferden hamile kalınmazdiyordum ama o çift çizgiyi görünce nasıl oldum anlatamam açıkçası ne hissedeceğimi bilmiyordum inşallah kazara gelmiştir ya değilse benim cesaretimi toplayıp da bebek çalışmalarına başlayacağım yok. Rabbim kimseye yaşatmasın yıkılmıştım resmen hala kalp atışları eli kolu gözümün önünden gitmiyor

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.İnşallah hamileyimdir.Benim 1kez düşüğüm oldu 11+6 günlük bebeğimi kaybetmiştim çok zortoparlandım eğer hamileysem bu bana sürpriz olacak çünkü bir kez kazara korunmasız ilişki oldu bi seferden hamile kalınmazdiyordum ama o çift çizgiyi görünce nasıl oldum anlatamam açıkçası ne hissedeceğimi bilmiyordum inşallah kazara gelmiştir ya değilse benim cesaretimi toplayıp da bebek çalışmalarına başlayacağım yok. Rabbim kimseye yaşatmasın yıkılmıştım resmen hala kalp atışları eli kolu gözümün önünden gitmiyor
canım inşallah hayırlısıyla sana da nasip etsin. hiç üzülme dualarım seninle ama içimden bir ses bebişin yolda diyor hihoyyyt

Allah razı olsun.Şu sözlerin bile moral oldu Her şeyin hayırlısı.Rabbim sana hiç bir zaman evlat acısı yaşatmasın

silik çıksada olabilir die biliyorum birdaha sabah idrarınla tekrarla bence sonrada kan testi yaptır.

benimde bi ağrım oluo bi olmuo anlamadım yaa gerçekten önceden geçen günler şimdi geçmio ama takıntı yapmadan oluruna bırakmak en iyisi
lulucum bişi yok şuan hafif başım dönüo gibi bazen ama 2 damla gelen şey neydi bilmiyorum :KK43: içimede çok doğmuyo ama benim durum vahim eşimle sınırlı görüşüyoruz denk gelcekde tutcak diyorum ama allahın işide belli olmaz çevremdekiler korunma diyor etrefımda bir sürü çocuk isteyipte olmayan baştan korunan insanlar var insan takmadan edemiyor ............lulu olursa senle bir olcaz ama ben sanki adet olcam Ç:KK43:

aysima senindemi 1 kez oldu ilişkin korunmasız :)

merhaba adetime 3 gün kala kahverengi akıntım oldu lakin adetim yarın yeni başlayacak acaba bu implantasyon kanması mıdır adetim düzenlidir ve daha önce hiç bu tarzda bi lekelenme olmamıştı anlayamadım...o yüzden bugün gidip beta hcg yaptıracam...sizce hamilelelik olabilir mi?yanıtlarsanız çok sevinirm...sevgiler...

cnm bazenbende oluyor kahverengi akıntı gibi adetten önce ama oladabilir benim bu ay damla gibi geldi ağrımda yok yarın adet günüm bakalım bende bekliyorum yarın olmazsan kanda baktırabilirsin çıkar varsa kanda

aysima benimde bir kez oldu şans işte cnm bakalım tutacakmı :)))

benim de adetten bi gün önce akşamında lekelenme ertesi günde kanamam olurdu yine öyle zannettim ama pazardan başladı hala devam ediyor üstelik benim kronik kalp rahatsızlığım var:KK43:en erken zamanda öğrenmem ilacımın dozajını etkilyecek ama ne oluyor anlayamadım ki?umarım yarın hayırlı haberlerini alırız umarım hamilesindir:) ben birazdan kandan baktırmaya gidicem bakalım yarın yaz olur mu merak ettim şimdi ben:))

tamam yazarım :)bazen ilçalarda yapıyor cnm ilacını falan değiştirdiysen belki enfeksiyon olabilir belki bebiş vardır :) kanda baktır bi yoksa diğer sebepleri ararsın
sende yaz mutlaka :)

arkadaşlar başka bir topice daha yazmıştım ama cvp alamadım nolur sizde fikirleriniz söyleyin yoksa deliricem eyvahedigeldismile

"arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin. 5 yıllık evliyiz 3 yıldır bebek için uğraşıyorduk olmadı 2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi yaptık. tüp bebekle hamile kaldım ama maalesef 6 haftalıkken düşük yaptım aralık ayında. bende polikistikover var ve hiç bir zaman adetim düzenli olmadı dolayısıyla ovulasyon tarihimi hiç hesaplayamadım. ama hiç bir zaman 30 günden önce adet olmadım bu ay adetimden 19 gün sonra çok az bir kanamam oldu kahverengi koyu koyu 2 gün sürdü lekelenme şeklinde sonra kesildi. acaba bu tutunma kanamasımıydı onun dışında bir halsizlik çöktü bazen elim ayağım çekiliyor kendimi yatağa zor atıyorum kasıklarımda hafif hafif bir ağrı var adet olacakmışım gibi. daha önce hiç normal yollardan hamile kalamadığım için bilemiyorum. doktorlardan hastanelerden ve her ay ümit etmekten o kadar yoruldumki kan vermeye korkuyorum. sizden ricam bu belirtiler hamilelik belirltileri olabilirmi böyle belirtiler yaşayıp hamile olan varmı? bu kanama 19. günde olurmu sizce. acil fikirlerinize ihtiyacım var."

canım yerleşme kanaması olması ihtimali çok yüksek o kanama çok koyu renk oluyormuş benim okuldaki arkadaşıma oğluna hamileyken öyle olmuş koyu siyaha yakın bir kanamaymış damla damla olmuş.Bence çok yüksek ihtimalle bebiş var ona göre dikkat et.Rabbim en kısa zamanda kucağını çifter çifter sağlıklı bebeklerle doldursun aminn

kızlar ben hala adet olmadım ama hissediyorum adet olacağım missbon canım inşallah senin güzel haberlrini alırız içime doğuyor sende bebiş var.

sensizhayat canım bi gayretle bir daha kan testi yaptır.Eğer bebek varsa erkenden öğrenirsin hem de sana düşük olmaması için ilaç verirler.Ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi tatlım

kızlar ben hormon testi yapmak için doktora gittim..hormon değerlerim gayet iyidi..bu arada yumurta takibi yapalım dedi..ve yumurtam 24 mm çatlamış biz de ertesi gün ilişkiye girdik..ultrasonda gördüm..2gün önce olan yumurta 2 gün sonra çatlamıştı biz de hemen ilşkiye girdik..inşalahh tutar kızlar..önemli günlerde olduğu kesin ama bakalım tutacak mı??dua edin kızlar tutsun..adetime daha 12 gün var..döllendiyse 2 gün önce döllenmiştir..hafif kasık batmaları dışında belirli bir belirtim yok..daha erken haliyle..bakalımm beklemedeyim..hayırlısı olsun kızlar yorumlarınızı alabilir miyim??sevgiler..

X