hamişmiyim değilmiyim

missbon gerçekten üzüldüm canım.Yumurtlama takibine girebilirsin ya da kendin dikkat edersen yumurtladığın günü görebilirsin ben hep kendim dikkat ederim ve de görürüm.Ve de gördüğüm günün üzerine 14 gün sayarım 14 günden sonra adet olurum ama bu ay şaşırdı bu ay da 17. günde görmüştüm ama hala gelmedi.Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah hayırlı evlatlarda rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu versin hayırsızları da hayırlıya çevirsin amin

sağol cnm aminnnnnnnn cümlemize sen naptın kanda baktırdınmı giremiyorum çok okuyamadım bende yumurtlama testi siparişi verdim bide onla deniyim bakalım çünkü benim zamanım az kısıtlı görüşüyoruz sağlamaalmak gerek dimi:))

sağol cnm inş allah sanada hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin isteyen herkesi anne olmayı nasip etsin rabbim

kızlar ben adet oldum (( neyse artık hayırlısı çalışmalara devam birdahaki deneme 23 nisanda :)) yumurtalama günüme denk gelirmi bilmem artık

missbon hayırlısı olsun (eminim bu lafı duymaktan gına gelmiştir ama) guclubacismile umarım çocuk bayramında çocuk sana tutunur

internettenmi sipariş ettin bide ne kadar bilgilendirirsen sevinirim

aysima cnmmmm çok sevindim yaa süper bi haber allah tamamını erdirsin cnmmm sağlıkla kucağına al bebişini ne güselll:)))
bende ovülasyon testi aldım adet bitince 12. günde başlıcam kısmet bakalım 23 nisan da çocuk bayramında banada bi çocuk gelir belki :)))))))))))sensizhayat cnm sağol dediğin gibi olur inş gittigidiyordan aldım 22 tl gebelik testi hediyeli ama derce ile ısı takibide yapılınca daha ii sonuş veriomuş alabilirsin ordan hemen geldi bana

aysima ama bebiş gelio die gitme tamammı burdan daha bizde bebiş beklicez burdan haber vercez :))) bize dua et bakalım hamişlerin duası tutarmış:)bende dün sana kanda yaptır içime doğuya bebiş var dicektim ama bide yoksa umudunu kırmak istemedim ama varmış süper:)

kızlar ben hamileyimm
tebrikler canım ya.çok sevindim :lepi: hatırlarsan yazışmıştık ikimiz 1 hafta falan oluyo. bi bakayım ne yaptın acaba diye. mutlu haberi vermişsin. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ama ben sana demiştim. bence hamilesin diye. dualarım seninle diye. şimdi artık dikkat et biraz tutunsun bebişin. allahım burdan isteyen herkesin kucağına sağlıkla bebeğini versin tez zamanda. hamilelikle ilgili soruların olursa 2010 temmuz anneleri topiğindeyim. ordan veya burdan hiç farketmez. her konuda yardımcı olmaya çalışırım canım. görüşmek üzere :CüvCüv:

eğer bu ay da bişey yoksa önümüzdeki ay ya tüp bebeğe başlıcaz yada yeni yasanın değişmesini bekicez ve bende ovulasyon testi alıcam senin gibi canım. bu arada benim adetim düzensiz ama düşükten sonraki 2 adetimi hep 31. günde oldum yani bu ayın 15 16 sı gibi olmam lazım herhalde. dün gebelik testi yaptım negatif çıktı ( ama işin garibi ilk hamileliğimde yaşadığım belirtileri yaşıyorum kasık ağrısı göbek deliğinde acı hatta ilk hamileliğimde göğsümde belirginleşen damar bile çıktı bide bunların üstüne adetin 18. gününde 3 4 damla kanama eklendi. bir yandan hep ümit var içimde ama bir yandanda olmayan belirtilerde var mesela hiç akıntım yok hatta kupkuru hiç midem bulanmıyor uyku yok tamamen kaçtı uykusuz oldum iyice baş ağrısı yok yok da yokkkkk. hiç bu ayki kadar muallakta kalmamıştım bi gelse ayın 15 i offfffff

cnm bekle bakalım bide kanda baktır umutsuz olma hemen bi tanıdığın 3 ay çıkmadı idrarda belli olmaz o bide derece ile ateşini takip et akıntına bak birde adet bitiminde daha kolay hamile kalındığını duydum nekadar olduki senin tüp bebek yapcan hemen dur bakalım bak bide ben bi liste buldum karışım başlık açtım bak ordan bide onu dene bakalım bunu biri verdi 20 sene çocukları olmamaış bunu yapınca olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…