kızlar ben adet oldum(( neyse artık hayırlısı çalışmalara devam birdahaki deneme 23 nisanda :)) yumurtalama günüme denk gelirmi bilmem artık
sağol cnm aminnnnnnnn cümlemize sen naptın kanda baktırdınmı giremiyorum çok okuyamadım bende yumurtlama testi siparişi verdim bide onla deniyim bakalım çünkü benim zamanım az kısıtlı görüşüyoruz sağlamaalmak gerek dimi:))
kızlar ben hamileyimm
kızlar ben hamileyimm
tebrikler cnmkızlar ben hamileyimm
tebrikler canım ya.çok sevindim :lepi: hatırlarsan yazışmıştık ikimiz 1 hafta falan oluyo. bi bakayım ne yaptın acaba diye. mutlu haberi vermişsin. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ama ben sana demiştim. bence hamilesin diye. dualarım seninle diye. şimdi artık dikkat et biraz tutunsun bebişin. allahım burdan isteyen herkesin kucağına sağlıkla bebeğini versin tez zamanda. hamilelikle ilgili soruların olursa 2010 temmuz anneleri topiğindeyim. ordan veya burdan hiç farketmez. her konuda yardımcı olmaya çalışırım canım. görüşmek üzere :CüvCüv:kızlar ben hamileyimm
aysima cnmmmm çok sevindim yaa süper bi haber allah tamamını erdirsin cnmmm sağlıkla kucağına al bebişini ne güselll:)))
bende ovülasyon testi aldım adet bitince 12. günde başlıcam kısmet bakalım 23 nisan da çocuk bayramında banada bi çocuk gelir belki :)))))))))))sensizhayat cnm sağol dediğin gibi olur inş gittigidiyordan aldım 22 tl gebelik testi hediyeli ama derce ile ısı takibide yapılınca daha ii sonuş veriomuş alabilirsin ordan hemen geldi bana