- 11 Aralık 2024
- 43
- 5
- 1
- 19
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
Bel ağrısı hafifide bulantısı oluyo bazen kan verdimVar gibi cnm istersen bir kan testi ver belirtilerin ney
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bel ağrısı hafifide bulantısı oluyo bazen kan verdimVar gibi cnm istersen bir kan testi ver belirtilerin ney
Ne zaman kan verdiniz testten sonra miBel ağrısı hafifide bulantısı oluyo bazen kan verdim
Sonuç ne oldu acabaİnanır mısınız hepsinden her gün yiyorum yeter ki tutunsun
Canım Perşembe günü kan verdim 1.20 mlU/mlçıktı bugün sabah aç karna tekrar kan verdim 5 çıktı anlamadım varmı yok mu çözemedim yaniVar gibi cnm istersen bir kan testi ver belirtilerin ney
Evet testi dün yaptım bugün sabah kan verdim hastanedeNe zaman kan verdiniz testten sonra mi
Var gibi bende dün verdim 1.20 çıktı umarım benimde yükselirCanım Perşembe günü kan verdim 1.20 mlU/mlçıktı bugün sabah aç karna tekrar kan verdim 5 çıktı anlamadım varmı yok mu çözemedim yani
5 pozitif normalde ama artışa bağlı 2gun sonra tekrar verCanım Perşembe günü kan verdim 1.20 mlU/mlçıktı bugün sabah aç karna tekrar kan verdim 5 çıktı anlamadım varmı yok mu çözemedim yani
Gec döllenme olabilir5 pozitif normalde ama artışa bağlı 2gun sonra tekrar ver
Çarşamba tekrar vereyim bari5 pozitif normalde ama artışa bağlı 2gun sonra tekrar ver
Ver cnm bakalim ne cikcakÇarşamba tekrar vereyim bari
İnşallah yükselir canımVar gibi bende dün verdim 1.20 çıktı umarım benimde yükselir
Canm erken gebelik testi yap onda çıkar egerki çıkmazsa adetin geçince kan ver benimde öyle olduArkadaşlar iyi akşamlar benim sat 24 Kasım
Yumurtlama günüyle birlikte 3 gün değerlendirdim. 3 günüm var başlamasına reglnin. 6 gün kala bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu. Birkaç gündür midem de bulanma mevcut dün akşama doğru özür dileyerek kahverengi yumurta akı gibi akıntı yaşadım. Hala midem bulanıyor. Sizce gebelik midir ?
Siz tekrarladiniz mi testi acaba inşallah yukselme olmusturCanm erken gebelik testi yap onda çıkar egerki çıkmazsa adetin geçince kan ver benimde öyle oldu
bişi sorucam regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 günGebelikde bu belirtiler oluyor ama kaset test yap çift çizgi çıkarsa kan verirsin evde varmı şuan
Allah nasib ederse sabah tekrarlayacam inşaallahSiz tekrarladiniz mi testi acaba inşallah yukselme olmustur
Ben ilk kan verdiğimde 1.20 di pazar günü verdim <5- çıktı test yaptım silik bi çizgi çıktı ve 10 gün oldu büyük ihtimalle tam cikarSiz tekrarladiniz mi testi acaba inşallah yukselme olmustur
Hamile misiniz çıktı mıBen ilk kan verdiğimde 1.20 di pazar günü verdim <5- çıktı test yaptım silik bi çizgi çıktı ve 10 gün oldu büyük ihtimalle tam cikar
Bence kaset test yap yada kadın doğuma görün hamile de olabilirsin baya gecikme varbişi sorucam regl im normalde düzensizdir geç gelir biraz ama bu sefer çok fazla gecikme oldu 80 gün
ve regl oldum sandığım gün leke geldi diğer gün çok az bi akıntı kahverengi aradan 5 gün geçtikten karnımda bi basınç hissetim bişi varmış gibi değişikti anlamadım sonra ardından kasıklarımda karnımın sağında solunda belimde batma hissi bıçak saplanır giibi aşırı şiddetli değil ama var o ağrılar sonra beyaz akıntı artışı olmaya başladı benim önceden kistim varken ağrım oluyordu çok hafif ama ilk defa adetimde bile olmazken ilk defa böle ağrılarım oldu çok garip hissediyorum testimde bi hafta önce nefatifti idrar ve kan idrar enfeksiyonu sandım ama kaşıntı yanma falan yok hamile olabilirmyim
bugün 83.günüm ve yengem geldi çok halsiz solgun gözükğyor yüzün dedi ve öleyid halsiz hissediyordum valına akıntım geliyo hala kasık ağrısıda var yarın randevum var hastaneye gidicem bakalım hayırlısı öledir gerçektenBence kaset test yap yada kadın doğuma görün hamile de olabilirsin baya gecikme var