hamişmiyim değilmiyim

ya benim ilk defa basima geldi daha önceleride adetim düzensizdi fakat bu defa 3 er gün araliklarla 3 defa test yaptimm ama umutsuzum acikcasi

8 mart son adet tarihimdi
bugün adet olmam lazımdı bişey yok
test yaptım negatif hayırlısı kan felan yaptırmıycam
saldım çayıra

inşallah isteyen herkes hamiledir ben ilk kızıma hamile kalmadan önce çok dua ederdim salavat-ı tefriciye duası vardı 4444 defa okunuyor ne dileğin varsa rabbim kabul ediyor gerçekten ben buna çok inanıyorum ben okudum tam ortalarında kızıma hamile kaldım hem doktora gidiyordum hem bu duayı okuyordum....okumanızı isterim...

Aynısını bende yaşadım daha önce kimyasal gebelik son sat 9 mart ama akıntım yok kasıklarımda dah önce fazla ağrı yoktu ara ara sızlanma vardı şimdi hiç bişeyim yok ve sadece göğüslerime dokununca hafif acıyor başkada beirtim yok kimyasal gebelik yaşayıncadan önceki belirtilerim göğüslerim çok acıyordu ve kasıklarım ağrıyordu ben de acaba hamile olacammı bu ay yoksa olamıcammı çok endişelendim ağrımın başka belirtimin olmayışına sen nasılsın şimdi bir belirtin varmı ben 10 nisanda regli olmam gerekiyor ama belirti sıfır yani

ya benim ilk defa basima geldi daha önceleride adetim düzensizdi fakat bu defa 3 er gün araliklarla 3 defa test yaptimm ama umutsuzum acikcasi
doktora gittinmi bu durum için hiç...
8 mart son adet tarihimdi
bugün adet olmam lazımdı bişey yok
test yaptım negatif hayırlısı kan felan yaptırmıycam
saldım çayıra

aslında hamile kalamamızın nedenlerinden bir tanesi kafamıza çok takmamız...biraz rahat bıraksak kendimizi belki olacak ama tabi insanın elinde olmuyor...

kafaya takmamak elde mi o tahlil bu film koştur
her ortamda karnına dokunup bebek yok mu desinler
soğuk soğuk şaka yapsınlar
elde mi kafaya takmamak

evet gittim normal oldugunu söyledi ve dogum knt hapi verdi fakat ben kullanmadim ondan sonrada hic gitmedim son 2 aydirda cocuk düsünüyoruz bakalim sanirim yeniden doktor yolu göründü bana

kafaya takmamak elde mi o tahlil bu film koştur
her ortamda karnına dokunup bebek yok mu desinler
soğuk soğuk şaka yapsınlar
elde mi kafaya takmamak
çok haklısın aynılarını bende yaşadım daha kötülerini...bende onu diyorum takıyoruz işte..ben doktora gittiğimde aklından çıkaracaksın çıkarmazsan istediğin herşeyi yapsakta olmaz demişti....
evet gittim normal oldugunu söyledi ve dogum knt hapi verdi fakat ben kullanmadim ondan sonrada hic gitmedim son 2 aydirda cocuk düsünüyoruz bakalim sanirim yeniden doktor yolu göründü bana

keşke kullansaydın...ama adet düzensizliği iyi değildir eğer bebek olmazsa bence git derim doktora yine sen bilirsin...

tsk ederim zaten gitmeyi düsünüyorum aama cesaret edemiyor iste insan

tsk ederim zaten gitmeyi düsünüyorum aama cesaret edemiyor iste insan

hiç canını sıkma cesaretini yopla git doktora..kafan rahatlar..en azından bişeyler yapar çaba gösterirsin sonra rabbim nasip ederse kucağına bebişini alırsın...

2 bitiyor
ben temmuzda düşük yaptım 10 haftalık
ilk ayda hamile kalmıştım şimdi yok
o zaman daha çok takmıştım ama olmuştu
kısmet ya

kısmet herşey...siz en azından normal yolla kalabiliyorsunuz o bile size bir umut..ben 3 sene doktor doktor dolaştım yanlış ilaçlardan komalık oldum...çok sıkıntılar atlattım çok şükür rabbim bir kız verdi...ona uzun ömür versin..şimdi 2.5 yaşında teyzesi..

inşallah ikinci kendiliğinden olur
öyle olanlar var sitede
ALLAH yüzümüzü güldürsün

klızlar nolu bana yardım edin.ben bu gün yine test yaptım bu gün adet günümdü ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı diğerine göre biraz daha açıktı. Ben çok heyecanladnım test yanlış sanırım dedim. Birdaha test yapayım dedim ama idrarım yoktu ben de 1.5 litre su içtim 10 dakika sonra idrara çıktım test yaptım ama bu sefer hemen belli olmadı çok dikkatli bakıldığında belli oluyor ne yani şimdi ben hamile miyim değil miyim su içip idrara çıktığım için çıkmamış olabilir mi? Lütfen yardım.

benim aldigim bi testte yaziyorduki idrar iniz yoksa kesinlikle su icip yapayin...bence ondan kaynaklaniyor olabilir eger bi daha test yapmak istiyorsan ya sabah ilk idrar in ile yada idrar ini 4 saat tutman gerekecek

tgb çok teşekkür ederim canım.Zaten ilk yaptığımda 3 saat tuttuğum idrarımla yaptım 5 dakika sonra 2. çizgi çıktı diğerine göre daha çık pembeydi.Sonra heyecanlanıp idrarım olmadığı halde bol su içip 2. testi yaptım ona da çok dikkatli bakınca görnüyor ama diğeri gibi değil.Bir de kızlar benim belim çok fena ağrıyor kasığımın sol tarafına kramp gibi ağrı girip çıkıyor.

ilk yaptığında silik olsa da çıktıysa muhtemelen gebelik olma ihtimali yüksek canım. ikincisinde su faktörü ne kadar etkiler bilemiyorum. ben de yaptığımda ikinci çizgi o kadar silikti ki eşim ben görmüyorum hemen heyecanlanma demişti. ama şimdi 30. haftamdayım.
bence sabah bi kere daha yap. ama kesin sonuç için kan testi yaptır. hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…