- 21 Şubat 2009
- 1.659
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısını bende yaşadım daha önce kimyasal gebelik son sat 9 mart ama akıntım yok kasıklarımda dah önce fazla ağrı yoktu ara ara sızlanma vardı şimdi hiç bişeyim yok ve sadece göğüslerime dokununca hafif acıyor başkada beirtim yok kimyasal gebelik yaşayıncadan önceki belirtilerim göğüslerim çok acıyordu ve kasıklarım ağrıyordu ben de acaba hamile olacammı bu ay yoksa olamıcammı çok endişelendim ağrımın başka belirtimin olmayışına sen nasılsın şimdi bir belirtin varmı ben 10 nisanda regli olmam gerekiyor ama belirti sıfır yaniarkadaşlar tam yumurtlama günümde ilişki oldu,
birgün ateşim var birgün üşüyorum ayaklarımın altı buz gibi en son adet tarihm 9 mart 1 2 gün önce oluyorum genelde göğüslerim çok acıyor hafif baş dönmem var su gibi beyaz akıntım var daha önce kimyasala gebelik oldu kasıklarımda 3 4 gün öncesine kadar çok ağrı oldu geçti şimdi adet olcakmışım gibi hafif ağrı var acaba adet ağrısının aynısını yaşayıp hamile olan varmı başkada bi belirti yok dün test yaptım çıkmadı bazılarının çıkıomuş deniyim dedim çıkmadı beklemek çok zor ((((
doktora gittinmi bu durum için hiç...ya benim ilk defa basima geldi daha önceleride adetim düzensizdi fakat bu defa 3 er gün araliklarla 3 defa test yaptimm ama umutsuzum acikcasi
8 mart son adet tarihimdi
bugün adet olmam lazımdı bişey yok
test yaptım negatif hayırlısı kan felan yaptırmıycam
saldım çayıra
çok haklısın aynılarını bende yaşadım daha kötülerini...bende onu diyorum takıyoruz işte..ben doktora gittiğimde aklından çıkaracaksın çıkarmazsan istediğin herşeyi yapsakta olmaz demişti....kafaya takmamak elde mi o tahlil bu film koştur
her ortamda karnına dokunup bebek yok mu desinler
soğuk soğuk şaka yapsınlar
elde mi kafaya takmamak
evet gittim normal oldugunu söyledi ve dogum knt hapi verdi fakat ben kullanmadim ondan sonrada hic gitmedim son 2 aydirda cocuk düsünüyoruz bakalim sanirim yeniden doktor yolu göründü bana
tsk ederim zaten gitmeyi düsünüyorum aama cesaret edemiyor iste insan
klızlar nolu bana yardım edin.ben bu gün yine test yaptım bu gün adet günümdü ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı diğerine göre biraz daha açıktı. Ben çok heyecanladnım test yanlış sanırım dedim. Birdaha test yapayım dedim ama idrarım yoktu ben de 1.5 litre su içtim 10 dakika sonra idrara çıktım test yaptım ama bu sefer hemen belli olmadı çok dikkatli bakıldığında belli oluyor ne yani şimdi ben hamile miyim değil miyim su içip idrara çıktığım için çıkmamış olabilir mi? Lütfen yardım.
ilk yaptığında silik olsa da çıktıysa muhtemelen gebelik olma ihtimali yüksek canım. ikincisinde su faktörü ne kadar etkiler bilemiyorum. ben de yaptığımda ikinci çizgi o kadar silikti ki eşim ben görmüyorum hemen heyecanlanma demişti. ama şimdi 30. haftamdayım.klızlar nolu bana yardım edin.ben bu gün yine test yaptım bu gün adet günümdü ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı diğerine göre biraz daha açıktı. Ben çok heyecanladnım test yanlış sanırım dedim. Birdaha test yapayım dedim ama idrarım yoktu ben de 1.5 litre su içtim 10 dakika sonra idrara çıktım test yaptım ama bu sefer hemen belli olmadı çok dikkatli bakıldığında belli oluyor ne yani şimdi ben hamile miyim değil miyim su içip idrara çıktığım için çıkmamış olabilir mi? Lütfen yardım.