hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

az as sık sık ye o zaman canım.. yoksa vay haline
20 kiloya kadar alabilirim hiç sıkıntı değil inşallah da alırım 1.72 boy 54 kilo herkes yok çok zayıfsın yok belin ne kadar ince dryip duruyo az kilo alayım da milletin çenesi ben memnunum halimden hep diyorum bazı insanlar bu kiloda olabilmek için neler yapıyolar aile hekimim bile aakın kilo alma dedi ama bende az biraz istiyorum kilo almayı

Canim ben de 171 boy 55 kiloyla hamileydim kemiklerim ince bde benim ama ben sadce 3 kilo aldm hala isityorum o laflari

o zaman sorun yok canım

Canim ben de 171 boy 55 kiloyla hamileydim kemiklerim ince bde benim ama ben sadce 3 kilo aldm hala isityorum o laflari
3 kilomu ay amanın ben hamileliğim boyunca kilo almazsam çok laf duyarım yemiyosun çocuğu beslemiyosun bak o nasıl yiyodu bak bunun çocuğu nasıl kilolu doğdu falan filan neyse alırım yada almam onları ilgilendirmez dmi şimdiden strese gerek yok

merhaba .) ben de araniza katilmak istiyorum 6+3 günlük hamileyim kan sonucuna göre ilk bebeğimde adet olmadiğimin ertesi günü gitmiştim kese gözükmeyeynce diş gebelik demişlerdi kan değerime dahi bakmadan strese sokmuştu dktorum bi kaç gün sonra gözükmüştü çektiğim bana kalmişti kansizim bide defalarca kan aldilar damar yolumda sorunlar var bu seferde ben gitmedm hala bekliyorum bu cuma gidicez folik asitimi kullaniyorum ilk gebeliğim düşük oldu ondan kalmişti sizce hatami yapiyorum bekleme konusunda agrim bulantilarim var ama normal oldugunu biliyorum dikkat ediyorum kendime gidenler vitamin takviyesinden baska bişey verdi mi doktorunuz gec kalmak da istemiyorum herkese hayirli güzel bebişler versin Rabbimiz :) teşekkürler

Millet kendi bebegine baksin stres yapma sen benim bebis 1900 gram tam ayinda gdiyo kilosu doktor bi sknti yoksa bebekte kilo almak zorunda deglsin dedi bna bnim de pskolojmi bozdklari icin.dgurana kadar da vazgecmeden bebek buyumuyo mu acaba nye kilo almadin sen hc dyip druyolar

Ben kilolu olduğum için doktorum zayifla dedi gebelik diyetimi uygulayimmi dedim istersen hic birşey yeme bebek senden alir senin yemene gerek yok dedi ama ben yine yogurduma sutumu icmemme dikkat ediyorum

Ne güzel en iyisi takmamak şimdi bişey sorcam benim değerim perşembe 329 du yarın yenilersem testimi kaç çıkması gerekiyo korkuyorum yaaa

Ne güzel en iyisi takmamak şimdi bişey sorcam benim değerim perşembe 329 du yarın yenilersem testimi kaç çıkması gerekiyo korkuyorum yaaa
Canim yukselmesi gerekiyo da herkesde de ayni olmuyo tabi ki tam bilmiyorm ben ilk ogrendgimde 120 lerde bi deger ckmosti yablis hatrlamiyosam 2 hafta sonra falan da 1218 cikti bi anda yukseliyomus deger.korkma sen yukselmistr insallah

Canim yukselmesi gerekiyo da herkesde de ayni olmuyo tabi ki tam bilmiyorm ben ilk ogrendgimde 120 lerde bi deger ckmosti yablis hatrlamiyosam 2 hafta sonra falan da 1218 cikti bi anda yukseliyomus deger.korkma sen yukselmistr insallah
İnşallah bugün gecikmemin üçüncü fünü hala kırmızı bişeyler olmadığına göre bebeğim iyidir dmi????

sağlık ocağı kan tahlili yapıyor canım.. ben her ay doktoruma gittiğim gibi sağlık ocağına da gidiyorum. tahliller kilo tansiyon takip ediyor her ay
İnternetten bakındım da çoğu yapmıyor diyo bende burda sadece idrarla yapıyolar diye biliyorum ama bi sorayım yarın:)

slm aramıza hg cnm bnmm kanakınrısı lke olmadıgı sürece bence 7.haftaya kadar bekle yalız o dr birdaha gitmee böyle seylete uyuz oluyorum harbiden neysee bulantı kasık agrısı uykuhalleri bunlar normal bana sr folik asıt vermedi bilee bi balık yagı önerdi günde bir onu içiyorum bol su içinn su hayattır canlarrr

cnm bnm artık şu korkularını at bi kenara bebişin saglıklııı emin ol cnm bnm kendine sıkıntı yapma sen hala alışamadıgından kendini strese sokuyorsun ye iç yat dinlen ohhh sen bu zamanı beklemiyormuydunn tmm işteee sıkıntııı yok relaxxxxx

dayanamdim gitti çok şükür kesem gözüktü sağol canm başka bi doktora gittim busefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…