- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
İyi bari kanla ilgili bi sıkıntı varsa oda çıkar o arada) Hastanedeki dr uma karışıyolar da Allahtan aile hekimi deiştirilmiyo Allahtan burdaki dr ve ebe çok iyi ilgili☺
Ay iyi bari içim rahatladı şeker yüklesine sıcak bakmıyolar ama bilmiyorum nasıl bişey :)sağlık ocağna gittiğimi haber bile vermedim hiçgerek yok herşeyden haberdar olmalarınaevet çıkıyor canım.. benim her ay orda oluyor kontrolüm. sonuçları da doktora götürüyorum eksikk bir şey olursa tekrar yaptırmamı söylüyor ya da orda yapılamayacak olanlar hastanede yapılıyor. şeker yüklemesi gibi mesela :) 29unda gideceğim bakalım. aman aman iyi olsun. benimki de çok tatlı bi ebe :) ilgili oluyorlar valla.. ayyy bi zahmet karışmasınlar yani ona daaaa
cnm peki iki gebeliğindede aynı şeylerimi yasıyorsun yasadın yani Allahım eairgesin ikisinide peki ayrıntılı ultrasyona ek ücret ödedin mi???iyi bari :) testte de bir şey çıkacağını zannetmiyorum. ayrıntılı 19 ve 23. haftalar arası yapılıyor. detaylı usg dedikleri işte. kalbine kan akışına omuriliğe kısaca ne var ne yok bakılıyor. benim ikinci canım. 7 yaşında oğlum var. bu sıpam da kız olacakmış :)
Ay iyi bari içim rahatladı şeker yüklesine sıcak bakmıyolar ama bilmiyorum nasıl bişey :)sağlık ocağna gittiğimi haber bile vermedim hiçgerek yok herşeyden haberdar olmalarına:)
cnm peki iki gebeliğindede aynı şeylerimi yasıyorsun yasadın yani Allahım eairgesin ikisinide peki ayrıntılı ultrasyona ek ücret ödedin mi???
yok ben aynı seylerimi yaşadın ben mesela kızımda ilk üç ay boyunca çıkardım bunda çok şüküf mide bulantısı bile yaşamadım sadece batmalarım oldu gecen haftalarda oda bitti çok şükürr bu gibi şeyler yani bahsettiğimvalla istedi doktorum yapılacak artık :) aman aman bence de gerek yok
canım ilkinde gittiğim doktor ayrtınlıyı geçtim ikili test falan bile yapmadı. bu kez başka doktordayım her şey yapılıyor. Aynı şeyleri yaşamıyorum o yüzden. belki de kendi ultrason cihazı son modeldi gerek duymadı bilemiyorum. kendisi bakmıştı organlarına bebeğin o zaman. ayrıntılı balcalı da selim bey de oldu sadece 122 TL muayene ücreti verdim o kadar. doçent kendisi. memnun kaldım şirin bi doktordu. ayrıca doktorumun bulunduğu yerde de girdim radyolojide ona da ek 30 tl ödedim muayene ücretine. ama kalpte sıkıntı varaa tanıyı radyoloji koyamaz diye balcalıya gönderdi perinatoloji bölümü yani.
alakası yok benceeeYa bişey sorcam ben bi arkadaşla konuşurken duş meselesi geçti ona da yeni hamileyken sağlık ocağndaki ebesi demiş. Duş alıcam dedim sıcak suyla oturarak yapma banyonu bebeğin düşük tehlikesi olur sıcak suyla vücut gevşeyip rahimde kasılma oluyomuş bende duşa girmek istiyorum ama korktum biraz napmalıyım bana bi yol gösterin?
Varmış kuzu baksanaalakası yok benceee
Aaa canım önceki topiclerden hatırladım seni. Hamile olmana çok sevindim, hepimiz sıra sıra geliyoruz. Rabbim kucaklarımıza almayı da nasip eylesin, bebek isteyenlerinde tez göbüşlerini doldursun inşallah.Bekleyebileceğimi sanmıyorum canm zaten ödüm kopuyo bebeğim gidecek diye o yüzfen haftaya giderim ben yine 6 dakika sonra 3+6olucaz bizde ne kadar küçüğüz daha bu değer ultrasona göre değişir mi?
yok ben aynı seylerimi yaşadın ben mesela kızımda ilk üç ay boyunca çıkardım bunda çok şüküf mide bulantısı bile yaşamadım sadece batmalarım oldu gecen haftalarda oda bitti çok şükürr bu gibi şeyler yani bahsettiğim
Ya bişey sorcam ben bi arkadaşla konuşurken duş meselesi geçti ona da yeni hamileyken sağlık ocağndaki ebesi demiş. Duş alıcam dedim sıcak suyla oturarak yapma banyonu bebeğin düşük tehlikesi olur sıcak suyla vücut gevşeyip rahimde kasılma oluyomuş bende duşa girmek istiyorum ama korktum biraz napmalıyım bana bi yol gösterin?
Bende hatırladım eski içimin parçalandığı topiklerimi Saol canm Allah hepimize isteyen herkese nasip etsinAaa canım önceki topiclerden hatırladım seni. Hamile olmana çok sevindim, hepimiz sıra sıra geliyoruz. Rabbim kucaklarımıza almayı da nasip eylesin, bebek isteyenlerinde tez göbüşlerini doldursun inşallah.
Ayy Allahtan bu duş mevzusu açılmış o zaman haşlicaktım yoksa bebişimicanım kesinlikle haklı.. oturma kısmı haricinde. sıcak su rahatlatır evet ama erken doğuma bile sebep olabilir. bana oğlumdaki doktorum demişti. asla sıcak suyla banyo yok diye. ılık suyla al duşunu :)
Ayy Allahtan bu duş mevzusu açılmış o zaman haşlicaktım yoksa bebişimi
Aman Allah korusun canım.. valla bende sıcağa yakın suyu severim hafif yakacak tenimi ama şindi ılık su... yani hoşuma gitmiyor ama napalım :)
Aynen ya bide upuzun bi duş şöyle ısıcak ısıcakneyse herşey bebiş için
Ben yazın bile sıcak suyla yaparım duşumu hele soğuk suya asla giremem napcaksak artıkhaziran olsun soğuğa yakın suyla alırım duşumu malum sıcaklarda sıcak auyla olmuyor ılıkla daonu da sormam lazım zararı varsa ılıkla devam
Ben yazın bile sıcak suyla yaparım duşumu hele soğuk suya asla giremem napcaksak artık
Ayy yaaa hep hayalimdi bi topik altında hamile annelerle bebeklerimiz üzerine konuşmak çok şükür nasip oldu hala inanamıyorumhadi yaaa.. belkiburalar çok sıcak diyedir dicem ama yok yok dayanamam ben