- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Kuzucuuummm sen nasılsın ♡olmaz mıı cnmmm doğuma 3 gün kalmışları bile bekliyorummmm cnmsınnnn
Amn canim.ne demek sor tabki aklina takilan ne varsa :) elimden geldigince yardimci olurum bildigim yasadigim konulardaİnşallah canm Allah sağlık şifa versin soruyorum kusura bakma merak ediyorum araştırıyorum hemen ☺☺
Saol canım benimmm♡Amn canim.ne demek sor tabki aklina takilan ne varsa :) elimden geldigince yardimci olurum bildigim yasadigim konularda
Allahım bebeğini sana bağışlasın☺Merhaba.. bu benim ikinci bebeğim.. ilkini eylülde kalp atışı olmadığı için kürtaj ile aldırmak zorunda kalmıştım.. çok yoğun,yorucu, üzücü günlerin ardından giden meleğim yerine kardeş gönderdi.. hemde kısmet olursa kendisinin gittiği ayda doğacak bir kardeş..
Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah..
Biz hala herkese söyleyemedik anne babalar dışında.. çünkü korkuyoruz..
Ilk duyduğumda bile tam sevinemedim 'ya yine aynı şey olursa' diye kendimi yedim durdum.. takı iki hafta önce o mucizevi kalp atışını duyana kadar..
Diğer bebeğimde kanamam olmuştu, hergün her saat lavaboya korkarak giriyorum.. bunu anlatamadım henüz..
Hayırlısı ile sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz :)
Yürüyüş oluyordur sana ama dikkat et tam hasta edici havalar var bu aralar ☺
Kıyamam kuzum benim sabır iste vardır Rabbimin bi bildiğiC CilekRecelim canm ya adet oldum ya ümidim kalmadi artk bu ay bende hamileym sanyrdm ama deglmsm yne
Kıyamam kuzum benim sabır iste vardır Rabbimin bi bildiğiC CilekRecelim canm ya adet oldum ya ümidim kalmadi artk bu ay bende hamileym sanyrdm ama deglmsm yne
Buralar da aynı ısınsa artık havalar☺öyle yürüyüş oluyor.. çok sıcak buralar da dün bugün yağmurlu yani :) bu hafta hep yağmurlu bakalım.. napcaz bilmiyorum
Buralar da aynı ısınsa artık havalar☺öyle yürüyüş oluyor.. çok sıcak buralar da dün bugün yağmurlu yani :) bu hafta hep yağmurlu bakalım.. napcaz bilmiyorum
Belkide oledir artk hic ümidim kalmadi cnm kaderim boyleyms napalm alstm artkKıyamam kuzum benim sabır iste vardır Rabbimin bi bildiği
Buralar da aynı ısınsa artık havalar☺
Teşekkür ederim fıstığım ;-)olmaz mıı cnmmm doğuma 3 gün kalmışları bile bekliyorummmm cnmsınnnn
Kıyamam kuzum benim sabır iste vardır Rabbimin bi bildiği
Buralar da aynı ısınsa artık havalar☺
iyiyim cnm bnmmm çarsıdaydım ewe gelince net olduu yeni okuyorum msjlarııı çok rahat bi hamişlik geçiriyorum sen nasılsınKuzucuuummm sen nasılsın ♡
iyiyim cnm bnmmm çarsıdaydım ewe gelince net olduu yeni okuyorum msjlarııı çok rahat bi hamişlik geçiriyorum sen nasılsın
Deme öyle Allahn gücüne gider sal kendini bi akılına bırak herşeyiBelkide oledir artk hic ümidim kalmadi cnm kaderim boyleyms napalm alstm artk
İyiyim bende cafedeyiz portakal suyumu mideye indiriyorum burdan sinemaya gidicez mutluyum şükür☺☺☺iyiyim cnm bnmmm çarsıdaydım ewe gelince net olduu yeni okuyorum msjlarııı çok rahat bi hamişlik geçiriyorum sen nasılsın