- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
C CilekRecelim mmmmm n yaptınn benim randevum 14;15 te dualarınıza ihtiyacım var
nasıl geçti kontrolünüz canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C CilekRecelim mmmmm n yaptınn benim randevum 14;15 te dualarınıza ihtiyacım var
ay ağzina yüreğine saglik canim cümlemizinnnn aminn sen nasilsin nasil gidiyorohhh ohhhh sağlıkla gelsin inşlhhh
iyi cnm 2 li test istedi kan verdimm cinsiyet hakkında yorum yapmadı 18.haftalıkken kesin söylerim dediii ii çok şükür meleğimmmnasıl geçti kontrolünüz canım?
çok şükürrr çok ii gidiyor dr dan geldim dinleniyorumm cnm senin nasıl gidiyoray ağzina yüreğine saglik canim cümlemizinnnn aminn sen nasilsin nasil gidiyor
iyi cnm 2 li test istedi kan verdimm cinsiyet hakkında yorum yapmadı 18.haftalıkken kesin söylerim dediii ii çok şükür meleğimmm
ense kalınlıgı iyi dedi ama ben aklım kalsın istemedim dr ultrasonu biraz karanlıktı cnm zor ölçtüü öylee ibşlh ii çıkarr ayrıntılı nasıl oluyordu senin ilk mi bide senin bebişin cinsiyeti nedr?çok sevindim canım. İnşallah test sonucun da güzel çıkar :) cinsiyeti bana 20. haftada tahminde bulundu ayrıntılıya girmesem öğrenemezdim
maşalalh o zaman sübhanallah bende dinleniyorum 2 gündür kötüydüm bugün ayaklanabildim doktorada gittim daha fazla yorulmak istemedim çok heyecanli gidiyor bugün ilk defa geördüm bebeşimi :) sen neden gittin doktora 13.hafta gözüküyor kalp atişindan sonra neler için gidiliyor doktora ? ayrica özele mi gidiyordun devlete mi çok soru sordum heyecanima verçok şükürrr çok ii gidiyor dr dan geldim dinleniyorumm cnm senin nasıl gidiyor
Canm burda masalım arkadsm yastgn altna bicakla makas ne kymustu yanls hatrlamysm erkek ckmsti cinsyettede erkek ckti ama kaybetmsti sende denese cnm yaiyi cnm 2 li test istedi kan verdimm cinsiyet hakkında yorum yapmadı 18.haftalıkken kesin söylerim dediii ii çok şükür meleğimmm
nasıl anlamadımmm???Canm burda masalım arkadsm yastgn altna bicakla makas ne kymustu yanls hatrlamysm erkek ckmsti cinsyettede erkek ckti ama kaybetmsti sende denese cnm ya
adana ortadogu hastanesi hicran hnm a gidiyorum cnm 12 ile 14 hafta arası 2li tset istiyor dr lar ben ilk gebeliğimde bir ikili testi yaptırmıştım şeker yüklemesi vs yaptırmamıştımmaşalalh o zaman sübhanallah bende dinleniyorum 2 gündür kötüydüm bugün ayaklanabildim doktorada gittim daha fazla yorulmak istemedim çok heyecanli gidiyor bugün ilk defa geördüm bebeşimi :) sen neden gittin doktora 13.hafta gözüküyor kalp atişindan sonra neler için gidiliyor doktora ? ayrica özele mi gidiyordun devlete mi çok soru sordum heyecanima ver
Canm iki yastgn altna bicakla makas ti herlde tam hatrlamyrm koyuyosn sen girmysn sen hangisine kafasini koyarsan cinsiyeti ckayormus o masal arkadsm ole yapti erkek ckti ama sonra bebegini kaybetti dedim testi dogru ckms yaninasıl anlamadımmm???
adana ortadogu hastanesi hicran hnm a gidiyorum cnm 12 ile 14 hafta arası 2li tset istiyor dr lar ben ilk gebeliğimde bir ikili testi yaptırmıştım şeker yüklemesi vs yaptırmamıştım[/QUteşekkürler canim
hmmm arkadasın için üzüldüm Allah hayorlısını nasip eder inşlhh bir dahakine oda öyle sınanmışşş demekki makar kız bıçak erkk mi acabaCanm iki yastgn altna bicakla makas ti herlde tam hatrlamyrm koyuyosn sen girmysn sen hangisine kafasini koyarsan cinsiyeti ckayormus o masal arkadsm ole yapti erkek ckti ama sonra bebegini kaybetti dedim testi dogru ckms yani
Amin canm ins kimseye yasatmaz rabbim.hmmm arkadasın için üzüldüm Allah hayorlısını nasip eder inşlhh bir dahakine oda öyle sınanmışşş demekki makar kız bıçak erkk mi acaba
Sanırım öyle düşünmeden de edemiyo insan gerçekten relax olmam lazımcnm bnm artık şu korkularını at bi kenara bebişin saglıklııı emin ol cnm bnm kendine sıkıntı yapma sen hala alışamadıgından kendini strese sokuyorsun ye iç yat dinlen ohhh sen bu zamanı beklemiyormuydunn tmm işteee sıkıntııı yok relaxxxxx
Evet canm gittim bugün ama bilmediğimden geç gitmişim yarın 8 buçukta orda olmam lazımmışbulunduğun ilde aile hekimliği uygulaması varsa mutlaka yapar gebe takip dosyası açıyorlar onlar.
Yarına kaldı canm benim işim sen naptın kuzumC CilekRecelim mmmmm n yaptınn benim randevum 14;15 te dualarınıza ihtiyacım var
ense kalınlıgı iyi dedi ama ben aklım kalsın istemedim dr ultrasonu biraz karanlıktı cnm zor ölçtüü öylee ibşlh ii çıkarr ayrıntılı nasıl oluyordu senin ilk mi bide senin bebişin cinsiyeti nedr?
Evet canm gittim bugün ama bilmediğimden geç gitmişim yarın 8 buçukta orda olmam lazımmış
İyi bari kanla ilgili bi sıkıntı varsa oda çıkar o arada ) Hastanedeki dr uma karışıyolar da Allahtan aile hekimi deiştirilmiyo Allahtan burdaki dr ve ebe çok iyi ilgili☺iyi ki gitmişsin canım. sabah gittiğinde bütün kan değerlerini ölçecek mutlaka :)