hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

iyi cnm 2 li test istedi kan verdimm cinsiyet hakkında yorum yapmadı 18.haftalıkken kesin söylerim dediii ii çok şükür meleğimmm

çok sevindim canım. İnşallah test sonucun da güzel çıkar :) cinsiyeti bana 20. haftada tahminde bulundu ayrıntılıya girmesem öğrenemezdim

çok sevindim canım. İnşallah test sonucun da güzel çıkar :) cinsiyeti bana 20. haftada tahminde bulundu ayrıntılıya girmesem öğrenemezdim
ense kalınlıgı iyi dedi ama ben aklım kalsın istemedim dr ultrasonu biraz karanlıktı cnm zor ölçtüü öylee ibşlh ii çıkarr ayrıntılı nasıl oluyordu senin ilk mi bide senin bebişin cinsiyeti nedr?

çok şükürrr çok ii gidiyor dr dan geldim dinleniyorumm cnm senin nasıl gidiyor
maşalalh o zaman sübhanallah bende dinleniyorum 2 gündür kötüydüm bugün ayaklanabildim doktorada gittim daha fazla yorulmak istemedim çok heyecanli gidiyor bugün ilk defa geördüm bebeşimi :) sen neden gittin doktora 13.hafta gözüküyor kalp atişindan sonra neler için gidiliyor doktora ? ayrica özele mi gidiyordun devlete mi çok soru sordum heyecanima ver

iyi cnm 2 li test istedi kan verdimm cinsiyet hakkında yorum yapmadı 18.haftalıkken kesin söylerim dediii ii çok şükür meleğimmm
Canm burda masalım arkadsm yastgn altna bicakla makas ne kymustu yanls hatrlamysm erkek ckmsti cinsyettede erkek ckti ama kaybetmsti sende denese cnm ya

adana ortadogu hastanesi hicran hnm a gidiyorum cnm 12 ile 14 hafta arası 2li tset istiyor dr lar ben ilk gebeliğimde bir ikili testi yaptırmıştım şeker yüklemesi vs yaptırmamıştım

nasıl anlamadımmm???
Canm iki yastgn altna bicakla makas ti herlde tam hatrlamyrm koyuyosn sen girmysn sen hangisine kafasini koyarsan cinsiyeti ckayormus o masal arkadsm ole yapti erkek ckti ama sonra bebegini kaybetti dedim testi dogru ckms yani

Canm iki yastgn altna bicakla makas ti herlde tam hatrlamyrm koyuyosn sen girmysn sen hangisine kafasini koyarsan cinsiyeti ckayormus o masal arkadsm ole yapti erkek ckti ama sonra bebegini kaybetti dedim testi dogru ckms yani
hmmm arkadasın için üzüldüm Allah hayorlısını nasip eder inşlhh bir dahakine oda öyle sınanmışşş demekki makar kız bıçak erkk mi acaba

Sanırım öyle düşünmeden de edemiyo insan gerçekten relax olmam lazım

iyi bari :) testte de bir şey çıkacağını zannetmiyorum. ayrıntılı 19 ve 23. haftalar arası yapılıyor. detaylı usg dedikleri işte. kalbine kan akışına omuriliğe kısaca ne var ne yok bakılıyor. benim ikinci canım. 7 yaşında oğlum var. bu sıpam da kız olacakmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…