İlkinde yapmadıysan yapmaman daha iyi evet, sonra kıskanırlar birbirlerini belkiAnladım canım.. gıda alerjisi tehlikeli aman aman dikkat. Benim de alerjilerim çok biliyorum. İncir falan yiyebilirsin kurusunu. Dut kuru üzüm falan da tok tutuyor. Canım ben süsleme yapmayacağım. İlkte yapmadım buna da yapmam. Hem haksızlık olmasın hem de boşa masraf bana göre
Ya ben de anlamadım inan. Bir arkadaşım 24. Haftasında yaptıracak doktor öyle demiş, bana dün yaptırdılar. Doktorum kendisi yapıyormuş ayrıca ücret talep etmedi. Dün gittik erkekse bariz belli oluyor. Ölçtü biçti sorun yok normal görünüyor dedi. Ben de kordonla cinsiyeti nasıl karıştırdıklarını anlamıyorum. Renklide ben bile anladım cinsiyeti. Yeterki bebek göstersin. Detaylı zorunlu değildi ama biz de istedik. Bazı doktorlar dışarı gönderiyormuş evet.Valla yemeği felan bilemiyorum ama detayli ultrasona doktor mu gonderiyor sen mi gidip yaptiriyosun. Ben sordum bugün doktora onu sen gidip yaptiracan universite hastanesinde dedi. Orada sağlığın yanı sıra cinsiyeti de net goruyolar mı. Bana 3 hafta önce erkek dedi. Bugün kız dedi. Bi kaç bişey almıştım maviş, karmaşadayım yani. Net olarak söylüyor sa 20. Haftada direk ayrıntılıya giderim.
As cnm iyidir çocuk büyğtüyoruz göbek büyütüyoruz temizlik iş güç yemek n olsunn ev hanımlıgı en zor meslek benceee:)Selam canlarım ne alemdesiniz bakalımm☺
Bencede çok yoruldum kız dinlenme vakti şimdi Allahtan ikramlar hazır geldi ☺☺As cnm iyidir çocuk büyğtüyoruz göbek büyütüyoruz temizlik iş güç yemek n olsunn ev hanımlıgı en zor meslek benceee:)
Bencede çok yoruldum kız dinlenme vakti şimdi Allahtan ikramlar hazır geldi ☺☺As cnm iyidir çocuk büyğtüyoruz göbek büyütüyoruz temizlik iş güç yemek n olsunn ev hanımlıgı en zor meslek benceee:)
al bendende o kadar su içmekten helak oldum sanırım 50 kez wc ye gittimmÇoookk sıcaaaaaakkk
al bendende o kadar su içmekten helak oldum sanırım 50 kez wc ye gittimm
3 hafta önce erkeğe benziyor dedi. Bacak arasından torbasını bile gördük eşimle beraber. Dün de kız diyorum ama net değil göstermiyor dedi. Saklıyor çok terbiyeli dedi. :) Vücudum erkeğe hamile annelere benziyor ama bebek göstermezse kız diyolar. Kız geç gosterirmis . Saklarmış. Hayırlısıyla bi ogrenebilseydikYa ben de anlamadım inan. Bir arkadaşım 24. Haftasında yaptıracak doktor öyle demiş, bana dün yaptırdılar. Doktorum kendisi yapıyormuş ayrıca ücret talep etmedi. Dün gittik erkekse bariz belli oluyor. Ölçtü biçti sorun yok normal görünüyor dedi. Ben de kordonla cinsiyeti nasıl karıştırdıklarını anlamıyorum. Renklide ben bile anladım cinsiyeti. Yeterki bebek göstersin. Detaylı zorunlu değildi ama biz de istedik. Bazı doktorlar dışarı gönderiyormuş evet.
Utanmasam anadan üryan dolanacam valla hee. İnsanın beynini pişiriyor.Çoookk sıcaaaaaakkk
Keşke öyle gezmek de bi işe yarasaUtanmasam anadan üryan dolanacam valla hee. İnsanın beynini pişiriyor.
cnm laç haftalıksın hamilelik günü girmemişsin ya takip edemiyorum senii hayırlısı hakkında3 hafta önce erkeğe benziyor dedi. Bacak arasından torbasını bile gördük eşimle beraber. Dün de kız diyorum ama net değil göstermiyor dedi. Saklıyor çok terbiyeli dedi. :) Vücudum erkeğe hamile annelere benziyor ama bebek göstermezse kız diyolar. Kız geç gosterirmis . Saklarmış. Hayırlısıyla bi ogrenebilseydik
Onu iki kere denedim yapamadım aycnm laç haftalıksın hamilelik günü girmemişsin ya takip edemiyorum senii hayırlısı hakkında