hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Günaydın kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun :) bayramda yediklerime dikkat ettim çok fazla tatlı şeker yemedim. Çayı kahveyi abartmadan içtim :) tatlıya karşı koyabileceğimi hiç düşünmezdim :)

İlkinde yapmadıysan yapmaman daha iyi evet, sonra kıskanırlar birbirlerini belki

Ya ben de anlamadım inan. Bir arkadaşım 24. Haftasında yaptıracak doktor öyle demiş, bana dün yaptırdılar. Doktorum kendisi yapıyormuş ayrıca ücret talep etmedi. Dün gittik erkekse bariz belli oluyor. Ölçtü biçti sorun yok normal görünüyor dedi. Ben de kordonla cinsiyeti nasıl karıştırdıklarını anlamıyorum. Renklide ben bile anladım cinsiyeti. Yeterki bebek göstersin. Detaylı zorunlu değildi ama biz de istedik. Bazı doktorlar dışarı gönderiyormuş evet.

ayın 3 de aşımız var idrar ve kanda vereceğim tabiki bakalımm artık

3 hafta önce erkeğe benziyor dedi. Bacak arasından torbasını bile gördük eşimle beraber. Dün de kız diyorum ama net değil göstermiyor dedi. Saklıyor çok terbiyeli dedi. :) Vücudum erkeğe hamile annelere benziyor ama bebek göstermezse kız diyolar. Kız geç gosterirmis . Saklarmış. Hayırlısıyla bi ogrenebilseydik

cnm laç haftalıksın hamilelik günü girmemişsin ya takip edemiyorum senii hayırlısı hakkında

Sıcakta geceleri de zor geçiyor dün gece kaç defa kalktım soğuk şeyler yedim içtim kendimi ıslattım yattım. Bugün tetanoz aşısı oldum, sıtma olabilir dediler ay bi de o çıkmasın başımıza

Selam kızlar doktordan geliyorum bir sorun yok çok şükür her şey yolunda. dondurma yemiştim girmeden önce, beklerken tepik atıp durdu, sakın uyuma dedim içimden ultrasona girinceye kadar :) öyle de oldu kıpır kıpırdı ultrasonda maaşallah kızıma :) ayrıntılı için haftaya yaptır dedi radyologdan gün aldım 20+1 de yapılmış olacak. Tetanos aşımı da oldum bugün sağlık ocağında. hafif ağrı var kolumda, çok ağrırsa buz koy dedi ebe. Şeker yüklemesini de sordum. doktor 24-28 haftalar arasında yapacağız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…