Kalp ekg si de öneriyoruz dedi doktorum balcalıda çocuk ekg sinde mi ne yaptırabilirsin dedi siz yaptırdınız mı kızlar? Bebekteki kalp anomalisine bakılıyormuş.
Hepinize geçmiş olsun canlar. Bende iki haftaya yaptırırım aşımı inşallah. Çikolata yiyodum bende, en sin gidişimde uyuyodu sanırım kipirdamadı. Göremedik pipisini, dudusunu. Birdahakine inşallah.
Ay bune sıcak eridim yahu
Ağlayasım geliyo vallahi yaaAy evet yaa.. yarın 43 derece gösteriyor adana için nem falan 60 olur offff napcaz kiii
Yuhh daha yok muydu . El değmişken 100 olaydıAy evet yaa.. yarın 43 derece gösteriyor adana için nem falan 60 olur offff napcaz kiii
Yuhh daha yok muydu . El değmişken 100 olaydı
Tövbe tövbeee. Sivas yine iyi valla.
Ağlayasım geliyo vallahi yaa
Aynen canım doğmadan fetal eko diye bi ultrason aletiyle bakılıyormuş kalbine. 22.haftadan sonra yapılıyormuş ayrıntılıda sorun çıkmazsa yaptırmayı düşünmüyorum.Doğmadan mı canım? Öyleyse nasıl çekecek ekg yi? Bebeğin kalbi için ben balcalıdaki selim beye gittim doç. Perinatoloji bölümüydü. Ama ekg doğmadan olmaz ki...
Ben hiç çıkmıyorum dışarıya evde klima açtım oturuyorum. Mutfağa gitmek bile işkence gibi bu sıcakta dışarısı daha felaket.Ay evet yaa.. yarın 43 derece gösteriyor adana için nem falan 60 olur offff napcaz kiii
Ayyyy. Allah hepinizin yardımcısı olsun canım. Çok zor vallahi. Hele ki gebelikte zaten ateş basıyor, yaz gebesi olunca iyice dayanılmaz hâl alıyor. Aman dikkat et kendine. Buralar şuan en fazla 37. Bize çok geliyor valla. Kış memleketi olunca sıcaklara alışamiyosun :)Canım maalesef adana haberlerde gösterildiği gibi 33 derecelerde değil. Nem çok olduğundan geçen senelerde 60 dereceyi çok gördük biz maalesefve gerçekten klimalar bile bayılıyor pert oluyor.. ne yaparsam yap kar etmiyor.. anlayacağın şaka falan değil tamamen gerçek yaşıyoruz Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin.. valla bazen sıcaklık dayanılacak gibi olmuyor
Aynen canım doğmadan fetal eko diye bi ultrason aletiyle bakılıyormuş kalbine. 22.haftadan sonra yapılıyormuş ayrıntılıda sorun çıkmazsa yaptırmayı düşünmüyorum.
Ben hiç çıkmıyorum dışarıya evde klima açtım oturuyorum. Mutfağa gitmek bile işkence gibi bu sıcakta dışarısı daha felaket.
Ayyyy. Allah hepinizin yardımcısı olsun canım. Çok zor vallahi. Hele ki gebelikte zaten ateş basıyor, yaz gebesi olunca iyice dayanılmaz hâl alıyor. Aman dikkat et kendine. Buralar şuan en fazla 37. Bize çok geliyor valla. Kış memleketi olunca sıcaklara alışamiyosun :)
Ona yakın bi durumum var canım. 2 3 aylıktım 6 aylik gibi karnım vardı. Şuan zaman geçtikçe normale dönüyor ama. Kendi ayında olması gerektiği gibi olmaya başlıyor. Gaz da vardır ki şimdi vuu. Ondan da olabilir. Benim çoktu ayıptır söylemesi. Yediğim içtiğim şeyler hava olarak karnımda dolanıyorKizlar 6+3 günlük hamileyim ama karnim 4-5 aylık hamileymisim gibi şiş sizde de ayni durum var mi
Kizlar 6+3 günlük hamileyim ama karnim 4-5 aylık hamileymisim gibi şiş sizde de ayni durum var mi
ben yaptırmadım ayrıntılıda soru çıkmamıştı benm kereta 1 haftada önden gidiyormuş hatta onu ögrenmiştimAynen canım doğmadan fetal eko diye bi ultrason aletiyle bakılıyormuş kalbine. 22.haftadan sonra yapılıyormuş ayrıntılıda sorun çıkmazsa yaptırmayı düşünmüyorum.