hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Kalp ekg si de öneriyoruz dedi doktorum balcalıda çocuk ekg sinde mi ne yaptırabilirsin dedi siz yaptırdınız mı kızlar? Bebekteki kalp anomalisine bakılıyormuş.

Hepinize geçmiş olsun canlar. Bende iki haftaya yaptırırım aşımı inşallah. Çikolata yiyodum bende, en sin gidişimde uyuyodu sanırım kipirdamadı. Göremedik pipisini, dudusunu. Birdahakine inşallah.

Kalp ekg si de öneriyoruz dedi doktorum balcalıda çocuk ekg sinde mi ne yaptırabilirsin dedi siz yaptırdınız mı kızlar? Bebekteki kalp anomalisine bakılıyormuş.

Doğmadan mı canım? Öyleyse nasıl çekecek ekg yi? Bebeğin kalbi için ben balcalıdaki selim beye gittim doç. Perinatoloji bölümüydü. Ama ekg doğmadan olmaz ki...

Hepinize geçmiş olsun canlar. Bende iki haftaya yaptırırım aşımı inşallah. Çikolata yiyodum bende, en sin gidişimde uyuyodu sanırım kipirdamadı. Göremedik pipisini, dudusunu. Birdahakine inşallah.

Canım takvim için hesabına gir oda muhtemel tarihin var onu yaz kaydet de bu kadar. Çikolata değil de benim sıpa limonata sevmişti kıpır kıpır nst de hiç durmadı

Yuhh daha yok muydu . El değmişken 100 olaydı
Tövbe tövbeee. Sivas yine iyi valla.

Canım maalesef adana haberlerde gösterildiği gibi 33 derecelerde değil. Nem çok olduğundan geçen senelerde 60 dereceyi çok gördük biz maalesef ve gerçekten klimalar bile bayılıyor pert oluyor.. ne yaparsam yap kar etmiyor.. anlayacağın şaka falan değil tamamen gerçek yaşıyoruz Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin.. valla bazen sıcaklık dayanılacak gibi olmuyor

Doğmadan mı canım? Öyleyse nasıl çekecek ekg yi? Bebeğin kalbi için ben balcalıdaki selim beye gittim doç. Perinatoloji bölümüydü. Ama ekg doğmadan olmaz ki...
Aynen canım doğmadan fetal eko diye bi ultrason aletiyle bakılıyormuş kalbine. 22.haftadan sonra yapılıyormuş ayrıntılıda sorun çıkmazsa yaptırmayı düşünmüyorum.

Ayyyy. Allah hepinizin yardımcısı olsun canım. Çok zor vallahi. Hele ki gebelikte zaten ateş basıyor, yaz gebesi olunca iyice dayanılmaz hâl alıyor. Aman dikkat et kendine. Buralar şuan en fazla 37. Bize çok geliyor valla. Kış memleketi olunca sıcaklara alışamiyosun :)

Aynen canım doğmadan fetal eko diye bi ultrason aletiyle bakılıyormuş kalbine. 22.haftadan sonra yapılıyormuş ayrıntılıda sorun çıkmazsa yaptırmayı düşünmüyorum.

Değişikmiş canım yaa.. bana da usgde baktılar balcalıda. Ayrıntılıya oraya gitmiştim çünkü

Ben hiç çıkmıyorum dışarıya evde klima açtım oturuyorum. Mutfağa gitmek bile işkence gibi bu sıcakta dışarısı daha felaket.

Yatak odasında bizim klima gündüz vantilatör idare ediyorum da yarın zor gibi ama

Sağol canım.. ediyoruz bakalım buharlaşmadan bitirirsek ne mutlu bize :) şuan bile 30 derece falan düşün yani :)

Kizlar 6+3 günlük hamileyim ama karnim 4-5 aylık hamileymisim gibi şiş sizde de ayni durum var mi
Ona yakın bi durumum var canım. 2 3 aylıktım 6 aylik gibi karnım vardı. Şuan zaman geçtikçe normale dönüyor ama. Kendi ayında olması gerektiği gibi olmaya başlıyor. Gaz da vardır ki şimdi vuu. Ondan da olabilir. Benim çoktu ayıptır söylemesi. Yediğim içtiğim şeyler hava olarak karnımda dolanıyor

Günaydın kızlaaaar... şaka maka bugün 38.haftamıza girdik.. 37+0 oooff neredeyse son haftam :) cumartesi kontrolde gün almak istiyorum artık gücüm kalmadı desem yalan olmaz :) hem sıcaklar hem bu sancılar.. of diyorum :)) umarım gün verir artık evet beklesin ama riske de atmak istemiyorum yalan yok :)

ben yaptırmadım ayrıntılıda soru çıkmamıştı benm kereta 1 haftada önden gidiyormuş hatta onu ögrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…