günaydın cnm bugun bi serinlik hakim hadi hayırlısı bakalımmsweetwitch01 kız dr gün vermeden sen deme baksın iyice cnm
Kendime inanamıyorum eşim gobegin yere degcek nerdeyse diyo bu kadar kısa sürede şişmesi garip geldi banadaOna yakın bi durumum var canım. 2 3 aylıktım 6 aylik gibi karnım vardı. Şuan zaman geçtikçe normale dönüyor ama. Kendi ayında olması gerektiği gibi olmaya başlıyor. Gaz da vardır ki şimdi vuu. Ondan da olabilir. Benim çoktu ayıptır söylemesi. Yediğim içtiğim şeyler hava olarak karnımda dolanıyor
Benim klimam da yoookkkkYarın burda klimalara yüklenir herkes durım vahim ooyy oyy
ay ndn öyle dediki kaç haftalıksınız??Kendime inanamıyorum eşim gobegin yere degcek nerdeyse diyo bu kadar kısa sürede şişmesi garip geldi banada
benimkide misafir odasında kaldı aylıgı alınca oturdugumuz odaya aldıracagızz pişiyorummmmmmmmmm
esiyor ama sıcakk esiyorr Allahım şu sıcakta çalışanlara yardım etsin..
Çok fazla şiş o yuzden daha 6+4 teyiz henüz cok minik aa göbeğim 4-5 aylık gibiay ndn öyle dediki kaç haftalıksınız??
cnm bnm bu ikinci ilk gebeliğimde kakou yağı ile badem yagını karıştırıp sürdüm çok şümür bir tane bile olmadı ikincidede hiç birşey uygulamadım şimdiye kadar ama yagları şiddstle tavsiye ederimm o ilaç pahalı hicran hnm banada yazmıştı almadı gerek yokKızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben mecitefendinin kakao kremi yağını kullanıyorum. Dün doktor lierac önerdi kullanan var mı işe yarıyor mu ki çok pahalı alsam mı karar veremedim.
Çok fazla şiş o yuzden daha 6+4 teyiz henüz cok minik aa göbeğim 4-5 aylık gibi
Valla ben çatlak kremlerinin çatlağı rngellediğine inanmiyorum. Ne kullanırsan kullan , ne kadar para verirsen ver yine çatlıyor yine yırtılıyor. Ben vazelin kullanıyorum. Güzel bi marka vazelin üretmiş, kozmetikci önerdi bende kullanmaya başladım. En iyi nemlendirici o bence. Butunhepsine es geçer. Sürdüğün yeri yıkamadığın sürece nemli ,kremli kalıyor. İlk başlarda rahatsız oluyosun ama sonradan alışıyor insan. Bence en iyisi vazelin. Tabi vücut yapısına göre de farklılık gösterir. Her vücut farklı sonuçta. Kimininki ne yaparsan yap iyi olmaz. Kimininki de bişey kullanmasa da çatlamıyor.Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben mecitefendinin kakao kremi yağını kullanıyorum. Dün doktor lierac önerdi kullanan var mı işe yarıyor mu ki çok pahalı alsam mı karar veremedim.
28 haftamız h.g agırlaştım ay bennnn offf çom sıcak pazarda yanıyordu resmen aldım yiyeceklerimi kaçtımm