hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

günaydın cnm bugun bi serinlik hakim hadi hayırlısı bakalımm sweetwitch01 kız dr gün vermeden sen deme baksın iyice cnm

günaydın cnm bugun bi serinlik hakim hadi hayırlısı bakalımm sweetwitch01 kız dr gün vermeden sen deme baksın iyice cnm

Günaydın canım.. hem sıcak hem esiyor hava bi garip. Canım perşembe günü acilde bir şey yapılmayınca ve çok bekletilince doktorum gün versin daha iyi 18.45te girdiğim hastaneden 23.00da çıktım o süreçte ne ilaç ne bir şey. Bi test yaptılar sonucu 20.30da çıktı. Sonra usg ye aldılar çatı muayenesi vs. bitince nstye bağladılar. Yani hemen işlem yapılmadı o yüzden de istemiyorum tekrar acillik olmayı. Şansıma doktorum mersindeydi. ortadoğuya da gitmesim balcalıya git dedi. Yani anlayacağın bu şekilde doğurmak istemiyorum. Ne annemi ne eşimi almadılar yanıma tansiyonum 15/8 di. Karnım taş gibiydi. Hemen alsalardu usg ye falan her şey belli olurdu o kadar bekledim ki bunaldım orda

Kendime inanamıyorum eşim gobegin yere degcek nerdeyse diyo bu kadar kısa sürede şişmesi garip geldi banada

benimkide misafir odasında kaldı aylıgı alınca oturdugumuz odaya aldıracagızz pişiyorummmmmmmmmm

Bu arada evde derece var evin içi 40 derece.. güneşe koydum 2 dakika geçti geçmedi bi baktım 55i geçiyor patlayacak derece.. valla Allah yardımcımız olsun yaa bugün felaket

esiyor ama sıcakk esiyorr Allahım şu sıcakta çalışanlara yardım etsin..

Bizim klima salonda aynı zamanda oturma odası olarak kullanıyoruz. Salonun kapısını açtım bütün odaların kapısını kapattım mutfağı da serinlettim böylece yoksa yemek falan yapamicam. İyi oldu böyle mutfak ve aralar da serin şu an. Gece uyurken de yatak odasının kapısını açıcam orayı da serinletip öyle yatıcaz tek bi yerde çalışmasının diğer yerlere faydası olmuyo çünkü.

Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben mecitefendinin kakao kremi yağını kullanıyorum. Dün doktor lierac önerdi kullanan var mı işe yarıyor mu ki çok pahalı alsam mı karar veremedim.

Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Ben mecitefendinin kakao kremi yağını kullanıyorum. Dün doktor lierac önerdi kullanan var mı işe yarıyor mu ki çok pahalı alsam mı karar veremedim.
cnm bnm bu ikinci ilk gebeliğimde kakou yağı ile badem yagını karıştırıp sürdüm çok şümür bir tane bile olmadı ikincidede hiç birşey uygulamadım şimdiye kadar ama yagları şiddstle tavsiye ederimm o ilaç pahalı hicran hnm banada yazmıştı almadı gerek yok

İşiniz zor valla. Siz
Valla ben çatlak kremlerinin çatlağı rngellediğine inanmiyorum. Ne kullanırsan kullan , ne kadar para verirsen ver yine çatlıyor yine yırtılıyor. Ben vazelin kullanıyorum. Güzel bi marka vazelin üretmiş, kozmetikci önerdi bende kullanmaya başladım. En iyi nemlendirici o bence. Butunhepsine es geçer. Sürdüğün yeri yıkamadığın sürece nemli ,kremli kalıyor. İlk başlarda rahatsız oluyosun ama sonradan alışıyor insan. Bence en iyisi vazelin. Tabi vücut yapısına göre de farklılık gösterir. Her vücut farklı sonuçta. Kimininki ne yaparsan yap iyi olmaz. Kimininki de bişey kullanmasa da çatlamıyor.

28 haftamız h.g agırlaştım ay bennnn offf çom sıcak pazarda yanıyordu resmen aldım yiyeceklerimi kaçtımm

28 haftamız h.g agırlaştım ay bennnn offf çom sıcak pazarda yanıyordu resmen aldım yiyeceklerimi kaçtımm

Ayy pazar da sıcak olur.. benim yarın sağlık ocağına gitmem lazım ama nasıl gideceğim inan bilmiyorum. Valla çok kötüyüm oturduğum yerde terliyorum.. 38 olduk bizde artık cumartesi gün istiyorum katlanabilecek durumda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…